Sargasso cafe: Open avond

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
Neon

Welkom op de Sargasso Cafe Open Avond

Omdat er vandaag nogal wat “vreemden” voorbij komen op Sargasso, vanwege het artikel op nu.nl, zetten we de deuren van het cafe maar even open.
Welkom vreemdeling. In dit cafe is er ruimte om te praten over alles wat u maar blieft. De commentaren verschijnen niet in het recente reactie stuk rechts. Dus u kunt vrijuit lullen.
Maar neem vooral een drankje, dat maakt het gesprek wat soepeler.

To the truly humle man the ordinary ways and customs and habits of men are not a matter for conflict — T. Merton (Seeds of contemplation 1949)

Reacties (37)

#1 Steeph

Bescheiden gasten die vreemdelingen.
Doe mij intussen maar een whisky.

En kan iemand me vertellen of er dit jaar nou nog een kans is op een elfstedentocht of dat ik alvast moet beginnen aan de voorjaarsschoonmaak?

 • Volgende discussie
#2 beeobee

hmmm
kom straks nog wel even terug

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Steeph

Kan ik me voorstellen.
Maar als iedereen dat doet, blijft er niemand zitten om het hier gezellig te maken.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 Degtyarev Pekhotny

Maar goed de gemiddelde NU lezer is toch maar een nutteloze rondklikker waar je verder weinig aan hebt zo blijkt weer.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 Steeph

Hoor je mij niet zeggen. Maar echte kroegtijgers zijn het nou ook weer niet.
Maar in de overige postjes zie ik ineens nieuwe reaguurders opduiken. Dus er zitten vast wel interessante luiden tussen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Degtyarev Pekhotny

valt me sowieso de laatste weken al op…….. veel nieuwe naampjes

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 Degtyarev Pekhotny

maar de die hards zitten weer in de kroeg……. ik zal er maar eens eentje inschenken…..

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 Steeph

graag. maak er maar gelijk een dubbele van wil je.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#9 Steeph

Nu die naampjes nog vast houden. Wie weet zit er eentje tussen die we hier een plekje kunnen geven.
Zo ben ik tenslotte ook begonnen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#10 Degtyarev Pekhotny

er komt een dubbele jouw kant op……. maar wat betreft die nieuwe loggers waar jij kennelijk op doelt……. kweenie….. ik zie meer in vijandige overnames enzo…. Misschien moeten we het insturen van gaststukken wat meer promoten of zo….. Ik vind trouwens ook niet dat er te weinig stukken op sargasso komen……

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#11 Steeph

De laatste dagen zeker niet. Loopt goed.
Overnames zie ik ook wel zitten. Maar of de over te nemen partijen dat ook zo zien…..
Maar een open uitnodiging om toch vooral interessante stukken te sturen en op basis daarvan nieuwelingen vinden, lijkt me goed plan.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#12 Steeph

Met mijn ene hand drink ik whisky en met de ander werk ik de videoclip lijst bij.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#13 Degtyarev Pekhotny

gewoon altijd in de middelste kolom onder de reacties een oproepje……

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#14 Steeph

Mmmm, kan. Maar een aparte post op het juiste moment kan ook geen kwaad.
Wel met waarschuwing erbij “Het ingaan op dit aanbod kan je jouw eigen weblog kosten….”

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#15 Degtyarev Pekhotny

zal ik dit weekend maar eens doen doe ik weer eens wat. Die videolijst is inderdaad goed……. zeker met die links…… Maar goed ik vind qua aantallen stukjes het altijd wel ok hier…… ik maak me geen zorgen zoals sommigen anderen…… het is vaak zelfs zo druk dat ik maar niks schrijf….. Ik geef overigens zelf de voorkeur aan grote diepgaande stukken…….. Misschien is het een idee om op de een of andere manier nog een onderverdelinkje te maken op de site in korte en lange stukjes…… ik vind het soms niet eerlijk hoe een kattebelletje een doorwrocht zeer informatief stuk van de voorpagina wegduwt.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#16 Steeph

Ja, of twee stromen zoals bij myownmusicindustry? Kan dat eigenlijk in WP?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#17 Steeph

Tijd om maar weer eens te gaan…
Morgen weer verder. CU!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#18 Degtyarev Pekhotny

met WP an sich niet maar met een klein beetje PHP wel. So wie so bestaat de behoefte aan de mogelijkheid tot reageren op waanlinks…… ik speel met de gedachte om daar een ander log voor te maken wat ik dan include….. Eventueel zou je één ander log voor zowel waanlinkjes kunnen maken als kattebelletjes….. de kattebelletjes links tonen en de waanlinkjes rechts en de grote belangrijke stukken in het midden of zo…….. ik zeg maar wat hoor er zijn nog geen plannen of zo…..

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#19 Degtyarev Pekhotny

ja doeg

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#20 Q

url naar myownmusicindustry ?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#21 Q
 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#23 Degtyarev Pekhotny

hmz……

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#24 Q

thx anyway ;-)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#25 Q

wat wordt er eigenlijk bedoeld met “waanlinks” ?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#26 Degtyarev Pekhotny

middelste kolom bovenaan “waan vd dag”

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#27 Q

Aha. Ik behoor ook tot de groep die wil kunnen reageren op de ‘waanlinks’. Wat je voorstelt klinkt goed. Maar waarom er een nieuw log van maken ? Een beetje als Geen Stijl en NieuwNieuws ?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#28 Degtyarev Pekhotny

hm…… het moet volgens mij toch wel kunnen…… 3 aparte plaatsen voor grote stukken, kleine stukjes en waanlinks, waarbij bij je op alle 3 kan reageren en dan toch in 1 log……. zal er nog eens wat verder over mediteren……..

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#29 Degtyarev Pekhotny

nee met nieuw log bedoel ik alleen administratief zeg maar……. voor de bezoeker is het gewoon 1 pagina….. met 3 verschillende soorten berichten erop…… maar de redactie zou dan bepaalde berichten in een ander log moeten zetten maar de verschillende logs zouden op 1 pagina getoond worden…….

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#30 Degtyarev Pekhotny

vreselijk dilemma…… ik ga het vandaag niet oplossen vrees ik……

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#31 Q

Je wilt als het ware meerdere WP logs in een log laten versmelten, maar dat de data op verschillende plaatsen opgeslagen is. (Waan bij Waan en Root bij Root als het ware)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#32 Q

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#33 Q

Ik ga weer verder met mijn film. Truste ;-)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#34 Degtyarev Pekhotny

juist zo iets……. ik denk dat ik 1 log wil voor korte stukjes en hetzelfde log voor lange…… maar met een soort filtertje bepaal ik op welke plaats de stukken getoond worden….. en voor de waanlinks moet echt een aparte log….. aangezien die er totaal anders uitzien…. dat is alleen maar een link…… waar een reactie formuliertje bij moet….. daarom moet ik een andere blog hebben……. de korte en de lange stukken mogen er hetzelfde uitzien….. qua titel en info erbij enzo…… Het voordeel is dan ook dat je zowel in de lange als in de korte stukken kan zoeken met dezelfde functie……

dat lijkt me wel wat…….. maar goed ik ga maffen……

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#35 beeobee

4 bezoekers?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#36 Robbert Baruch

5

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#37 Marco Raaphorst

het is nu 5 voor 8 ’s ochtend. ben u al open dan?

 • Vorige discussie