1. 17

  To make it through the next four years, you’ll only need one universal resource locator….

  Four more years!

  [img]http://horkulated.com/gallery/albums/Agitprop01/bush_four_more_years_sm.jpg[/img]

 2. 19

  Every Four Years Journalism

  “… The Every Four Years headset is like outdated software still running because it’s an expensive decision and major disruption to replace a piece of press think so big, with so many parts. There is no agreement on a new ‘think’ system. And there is every incentive to keep the old program going for another election cycle, even though the world has moved on.”

 3. 22

  Elke vier jaar de vijfde ziekte (hier)

  Infecties met humaan parvovirus kennen in Nederland een epidemische cyclus van 4 jaar, naast de jaarlijkse seizoenspiek in het voorjaar. In het voorjaar van 2002 begon een nieuw epidemisch jaar. Bij infecties op kinderleeftijd staat de typische huiduitslag (erythema infectiosum, ‘vijfde ziekte’) op de voorgrond, terwijl deze ziekteverwekker op oudere leeftijd vaker acute gewrichtsklachten veroorzaakt. Infecties met humaan parvovirus veroorzaken in Nederland naar schatting gemiddeld 48 gevallen van intra-uteriene vruchtdood per jaar.

 4. 28

  Carlos et al:

  Van harte gefeliciteerd. Ik zal vanmiddag het glas en mijn leuter heffen op dit succes. Als er in de komende vier jaar meer Pron wordt toegevoegd aan het dagelijkse nieuws dan zullen de bezoekersaantallen vertienvoudigen.

 5. 29

  Van harte gefeliciteerd, Sargasso, en allen, nu aanwezig of straks, proost en nog vele jaren.

  Hoe lang ik hier al (of nog maar) rondstruin weet ik niet meer, voor mij is Sargasso altijd een plezier om even in te duiken, naast vooral, de boeken met veel wereld erin. Vele verdienen meer dan vergetelheid, ik huldig hen graag. Hieronder een deel van hen die ik (titel of schrijver) wel eens heb genoemd op Sargasso. Langs de kasten lopend was het merkwaardig te merken hoe vele boeken nog zwegen en andere me druk naar zich toe wenkten. U, Sargasso-lezers heeft dit plaatje gemaakt (de reeks begint vanuit het groen, naar op straat linksonder en loopt verder door naar boven en naar rechts. (Meer in de link).

  Veertig jaar geleden schreef ik voor de grap een brief aan mijn broer, die ook in Vlaardingen woonde, in hetzelfde huis natuurlijk. Op de envelop schreef ik:

  Martin
  Drs. Stijkelstraat 61
  Vlaardingen
  Nederland, Europa, Wereld, Heelal

  U, Carlos en Grobbo, deed evenzo, vier jaar geleden.
  Ik dank u daarvoor.

  Speciaal hulde aan Carlos, die dit weblog optilt, zwevend boven het maaiveld. Alleen zo bestaat Sargasso ook in een hogere, ongeziene vorm, die van herinnering, gespitst zijn, emotie in ongehoorde mensen en gedachten, panta rhei.

  [img]http://static.flickr.com/40/75550508_21ce23c427_m.jpg[/img]

  ..::: icon zweetdruppels

 6. 41

  Sign of the times… ik kom op ‘savonds laat m’n verjaardag binnenhollen.

  Ik dank jullie allemaal voor de warme woorden, het inspireert mij (en ik neem aan de rest van het Sargasso-team) om nog 4 jaar door te gaan !

 7. 53

  Ik vraag het me echt af. Waar moet ik in godsnaam naar kijken ? Millieuridders is leuk vanwege Anna van Zweden (of hoe heet ze) d’r tieten. Woesteinruiters is, nou ja, niet echt leuk. Nova is boring. Mythbusters zijn allemaal herhalingen. De films heb ik ook al 20 keer gezien. Vandaag was bijvoorbeeld “the three kings” gisteren “the green mile” en dan noem ik nog 2 absolute topfilms op uit het aanbod geloof ik. Ik kan mijn kabelabbonnement wel opzeggen geloof ik.

 8. 54

  Ben ik het (helaas) mee eens, alhoewel de keuringsdienst van waarde vandaag wel ok was.

  De series die waar je het over hebt zijn toevalligerwijs HBO, tja dat zie je hier niet snel op tv, BBC misschien, of in het wild op internet.

 9. 55

  HBO inderdaad ja…… vorig jaar waren die 2 er nog wel…… Sopranos is volgens mij ook HBO (maar heb ik nooit gevolgd) en Band of Brothers ook. Die laatste heb ik dus wel allemaal een paar keer gezien. Maar goed ik vind dat er afgezien van die HBO dingen geen reet te zien is. Waar moet ik naar kijken ? Paul de Leeuw? Sorry maar ik vind dat echt zonde van mijn tijd.

  Gewoon opheffen die handel. Wat moet ik met de publieke omroep ? Is Freek de Jonge zo leuk ? Het is zoals wij dat noemen “wel aardig”. Blijf ik ervoor thuis ? Nee.

  Ik zag laatst eens iets ergens en dat was best interessant. Maar ik weet niet meer wat en ik geloof ook niet dat het van een op NL gerichte omroep was.

  En nu ga ik slapen. Burp.

 10. 58

  Kroeghen dicht daarbuiten, wie tref ik hier….mijn bl light doet het goed met wokda…..hebben we al een kabinetscrisis, of kan het licht in Den Haag net zo uit als voor het Rijksmuseum, hier ter plaatse?

  HP