1. 1

  Ik neem aan, dat de stemmen wel gewogen worden naar de aantallen PER GROEP zodat er werkelijk een top 5 per groep ontstaat. Ik krijg nu toch de indruk dat alles op een grote hoop gaat waarbij als er in een groep minder stemmen worden uitgebracht dan in een andere groep die punten het dus ook niet gaan halen.

  Ehhh… duidelijk?

 2. 2

  Vraag 23 was een beetje vreemd. Iets in de trant van: ‘minder rechts op tv en wakker Nederland toelaten tot het publieke bestel’.

  Klopt die vraag wel?

 3. 3

  Minder rechts op de publieke omroep? Ik denk niet dat dat veel bespaart, dat is misschien 1 programma, dat van Jort Kelder. Zijn salaris valt in het niets bij “links lullen rechts vullen” lieden als van Nieuwkerk, de Leeuw en P&W

 4. 4

  @1: Huh? Waarom. Als er toch meer interesse is voor progressieve punten op inkomen dan op onderwijs, dan is het toch logisch dat er daar meer dan 5 punten van in de 25 komen en van de ander minder?

 5. 6

  @HansR #1: Je hebt gelijk, dit was aanvankelijk het idee, maar door mij verkeerd geïnterpreteerd. Er is nu een kolom % thema bijgekomen, die precies dit doet: hij weegt het aantal sterren op een stelling naar rator vanhet totaal aantal sterren van het thema waar deze stelling toe behoort.

  De totaal % weegt het aantal stemmen op de stelling ten opzichte van het totaal aantal uitgedeelde sterren. Duidelijk?