1. 8

  Ik zag ook dat de lui van ‘ditkannietwaarzijn.nl’ een politieke partij zijn begonnen om het complot achter 9/11 eindelijk te bewijzen (d.w.z. dat de Amerikaanse regering zelf die vliegtuigen in het WTC heeft gevlogen om een vijand en een excuus voor oorlog te creeren).

  Jammer dat DP hier niet meer blogt. Die is het vast met die malloten eens.

  Ik las net in Het Parool een interview:

  “Als het van buitenaf niet gaat, dan moet het maar van binnenuit” zett Albert Toby, in het dagelijks leven reincarnatietherapeut

  I rest my case…

 2. 11

  @JdB
  Gewoon in het hier-en-nu duidelijkheid inderdaad,…moet er niet aan denken dat één of andere randdebiel aan de hemelpoort influistert dat het tóch een ”inside job” was. Plus alleen maar chagrijnige muilen natuurlijk want,… in de hemel is geen bier!

 3. 13

  @JdB Dat is mediaverf for you: reïncarnatietherapeut wordt door jou nu graag gebruikt voor wat jij in andere gevallen een Psycholoog met een eigen praktijk zou noemen.

  Verder niet serieus hoor ;)

 4. 14

  Heftige mix Snap,….me hoof doet me weer verlangen dat me U was….tot de knieën in de plastic bekers bier en met The Police en Blondie en zo…..

 5. 21

  In Plaats van Normen Linken!

  Briljant. Hoe verzin je het.
  “Kleine criminaliteit goed straffen”, daar is 94% het mee eens. Maar wat is de defenitie van kleine criminaliteit ook weer? Wat bedoel je precies met straffen? En wanneer heb je dan goed gestraft? En wat ging er door de hoofden heen van die 6% die het er niet mee eens waren?

  En het ergste van alles: wat doet godbetere’t Comic Sans dar op die banner?

 6. 25

  @13: touche! Mijn welgemeende excuses aan hen die in reincarnatie geloven. Iets dat ik overigens veel gemakkelijker te geloven vind dan dat de Amerikaanse overheid zelf 9/11 in scene heeft gezet als ‘rechtvaardiging’ van de oorlog in Irak, de interventie in Afghanistan etc.

 7. 31

  Over politieke partijen gesproken. Ik ben direct lid geworden van deze partij die het opneemt voor de (intelectuele) elite. Ik denk dat ik hier wellicht bij het goede adres ben, als ik zo vrij mag zijn. Neem dit initiatief echter met een kleine borrel, want het is humor gemixt met licht cynisme.
  S
  Stemt allen NEEL!

  http://www.nieuwelitairelan.nl/

 8. 33

  (Excuses voor mijn tiepvauten, ik heb een kleine borrel achter de kiezen)

  Volgens de oprichters van NEE willen ze serieus aan de slag gaan als ze een achterban hebben die groot genoeg is. Wanneer er veel mensen lid worden en later ook bereid zijn om contributie te betalen, wordt er serieus overwogen.

 9. 34

  @Oplawaai 32

  Op de website staat deze suggestie:

  “Met Uw reactie belooft U om in een later stadium (namelijk als wij 20.000
  aanmeldingen binnen hebben) 50 euro over te maken naar de vereniging N.E.E. Vooralsnog doet U verder niets. Pas wanneer U nader bericht van ons krijgt, stort U Uw lidmaatschapsgeld.”

  Maar, de oprichters kennende, het zal wel loslopen. Maar ik ben blij dat mensen in de cultuursector zich bezig houden met de negatieve politieke spriraal van de laatste jaren. Lang leve de elite!

 10. 35

  Spees, ik weet het. Ik heb me een behoorlijke tijd geleden al aangemeld. Dat zouden meer mensen moeten doen! Al was het maar wegens:

  N.E.E. zet zich in voor schaalverkleining in het algemeen en van het onderwijs in het bijzonder, een algehele afschaffing van terreinwagens en het onder de aandacht brengen van problemen waar tot nu toe te weinig
  aandacht voor was.

  Maar ik dacht niet dat ze, al dan niet gemeend, ergens melden politieke ambities te hebben.

 11. 37

  @35: laatst werd op het hoogtepunt van de komkommmertijd de film ‘Brewsters Millions’ voor de duizendste keer op t.v. herhaald. De hoofdpersoon moet daarin 30 miljoen dollar zien uit te geven binnen 30 dagen om zo een erfenis van 300 miljoen dollar binnen te slepen. Hij besluit dat de beste manier om snel geld te verliezen is om mee te doen in de verkiezingen voor burgemeester van New York. Maar omdat hij niet mag winnen (hij mag niets bereiken met het geld dat hij uitgeeft), is de leuze van de campagne “vote none of the above”.

  Kennelijk kijken veel Nederlanders met politieke aspiraties ook graag naar deze film, want hadden we eerst al de SP met hun “stem tegen”. Hebben we nu kennelijk de partij-in-spe “N.E.E.”.

  Overigens was Brewster, net als de SP destijds, onverwachts succesvol met zijn ‘vote none of the above’ campagne. Zo succesvol dat hij zich uit de race moest terugtrekken omdat hij dreigde te winnen.

 12. 38

  De eeuwige roem gaat dit keer naar Eric Sazz met:
  Iedereen Praat, Niemand Luistert.
  En daarmee ook indirect naar dr. Banner die de basis legt met:
  Iedereen Praat, Niemand Leestwaterstaat.

  Hulde! Driewerf!