1. 8

  Mag ik al vast een samenvattende S.A.R. geven voor alle partijen die na de NLMP en de PVV ongetwijfeld ook nog opgericht gaan worden door visionairen als Hilbrand Nawijn, Joost Eerdmans en misschien ook nog wel Ayaan Hirsi Ali?

  RRRRR: Rücksichtlose Rasnarcisten Ruiken Rechtse Ruimte

  Of, zo u wilt, in alle eenvoud:

  PP: Pims Parasieten.

 2. 10

  Papua’s Voor Verkeersveiligheid

  [img]https://sargasso.nl/wp-content/pix/papua_road.jpg[/img]
  [img]http://www.heupel-png.de/Startseite/Papua-Neuguinea/Bildergalerie/Offroad/Classic_PNG_road__C.Michaels_.jpg[/img]

 3. 12

  Sorry Stijn, maar dat legt de aandacht toch teveel op de Nachwuchs. Want Pim, moet je weten, was breed, bevlogen, helder, concies, lucide zelfs, idealistisch, mens onder de mensen, een meester van het Woord. En de daad.

 4. 20

  Ben ik trouwens de enige die bij al deze partijlust moet denken aan de typering die Herman Finkers ooit gaf van de protestantse kerken in Nederland?

  Of, zoals een vriend van mij kort na de moord op Fortuijn bad:
  “Notre Piem qui es aux cieux…”

 5. 21

  @Carlos, ik heb me vergist, dacht dat [ size = plaatje kon vergroten. Dat kan echter niet (zelfs helemaal niet in bb). ’t Zit wel bij imageshack idd.

 6. 24

  Wat wel opvalt is dat partijen die ‘vrijheid’ in hun naam hebben staan, iedereen en alles willen beknotten, beloeren en in de gaten willen houden. Zodat ze, ……inderdaad, zelf onbeperkt hun gang kunnen gaan met geld bijelkaar te schrapen ten koste van alles en iedereen. Onder de eufemistische noemer: commercieel zakendoen.
  Het klassieke liberalisme is steeds meer vervallen tot een ordinaire bende. Echte libertijnen zijn, geloof ik, alleen nog maar met een zaklantaren te zoeken.

 7. 26

  Partij voor (ex) VVD-ers die natuurlijk niet sociaal maar alleen maar liberaal mogen zijn. Die L geeft weer ruimte voor Lpf-ers waarmee Wilders zich niet will associëren.