De SalonBloggies: Blogging is coming home

buttonDe afgelopen jaren heeft GeenCommentaar trouw meegedaan aan de Dutch Bloggies. Het lijkt er echter op dat de organisatie, waarvan het motto luidt ‘voor bloggers, door bloggers’, nu echt de weg kwijt is.

Elk jaar worden de reglementen weer drastisch omgegooid, wat dit jaar resulteerde in een opzet waarbij de inbreng van het publiek tot een minimum is beperkt en een jury de dienst uitmaakt. Iets wat bij een medium als weblogs, waarbij interactie met het publiek juist een doel is, nogal vreemd overkomt. Daarbij was de jury de afgelopen jaren juist het probleem, met als voorlopig dieptepunt de uitreiking van vorig jaar, waar een paar awards door de grillen van de jury aan niemand werden toegekend.

Daarom gaan we dit jaar iets anders doen, we gunnen de Dutch Bloggies wat rust. De afgelopen dagen is er koortsachtig overleg geweest tussen de redacties van Retecool, Sargasso, Panzerfaust en GC, en de kogel is door de kerk: de SalonBloggies zijn geboren. Harder, vetter, retecooler, maar vooral leuker en interactiever dan het op sterven na dode origineel. Kijk hier op de site!

Ladies and gentlepeople: Blogging is coming home!

 1. 5

  [email protected] en [email protected]
  UIt zeer betrouwbare bron ben ik op de hoogte van een hobby van Spuyt t.w. de Babylonische rekenkunst. Elke kenner weet dat 12 het laatste getal is in deze rekenkunde: lest best. Daarom heeft hij dit getal ook gekozen. De 13 (hier een ongeluksgetal )bestaat in dat systeem niet en hem een award toekennen met het getal 13 is nu duidelijk vanwege de verkregen informatie irrelevant.

 2. 21

  @Kornuit: wil je ons NOOIT meer blijmaken met een dooie mus, Kornuit? En wat is die url onder je naam eigenlijk. Gespleten persoonlijkheid of heb je ambities?

  @Apostolov: zo slecht is een half pond koffie toch ook weer niet. Volgens mij heb jij Kornuit hier nog eens gratis aangeboden…

 3. 23

  @Apo: Ik begrijp het. Gratis en óók goedkoop. Maar we hebben al eerder gezegd dat we die disease spreading blogwhore niet hoeven.

  Maar Apo, wie ben jij om Kornuit de maat te nemen? Jij hebt je ziel deze zomer toch ook verkocht aan die aalgladde bomenknuffelaars?