1. 1

  Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig inderdaad.

  Then again.. een nieuwe 7/7 is peanuts tegenwoordig. Bush dreigt tenminste met aanslagen die 9/11 doen verbleken, en dat naar z’n eigen bevolking. Daar kan menig prins een puntje aan zuigen.

 2. 2

  Tja de westerse wereld is op 11-9 verlamd geraakt van angst en dat is ze 6 jaar na dato nog steeds.

  Alle mogelijke vrijheden hebben we ervoor opgegeven, de samenleving hebben we gesplitst, we zijn er oorlogen door begonnen en het kost ons miljarden aan beveiliging. Wat een verspilling.

  Maar er is helemaal niemand nuchter genoeg om er iets van te zeggen.

 3. 3

  Oh Please, er is maar één reden waarom de westerse wereld (VS voorop) dat land nog niet naar het stenen tijdperk heeft gebombardeerd en dat is olie.
  Iran praat van terrorisme, SA levert.

 4. 5

  EXACT wat ik de VS laatst aanwreef, dat Europa echt moest uitkijken door niet mee te doen aan de WOT in Afghanistan. .. + .. = TWEE.

 5. 6

  Bomb the suckers!!

  Voor ze door hebben dat ze de afgelopen 40 jaar hun olie verkocht hebben voor waardeloos geld dat ook nog eens verplicht in Westerse bedrijven en staatsobligaties geinvesteerd diende te worden…

  Obligatie niets waard, vastgoed down the drain en als toetje bijna geen oliereserves…

  Got to love it…

 6. 7

  Grappig verhaaltje in The Guardian. De Britse regering wilde niets liever dan het onderzoek voltooien naar miljardencorruptie bij het grootste bedrijf in hun wapenindustrie, maar ja, als er wordt gedreigd, dan niet natuurlijk. Jammer!

 7. 8

  de rode draad die door de geschiedenis loopt is die van veroveringen, overnames, uitbreiden van je macht. In kleine vorm op school, in de grotere vorm op je werk enzovoorts werkt dat ook bij presidenten. machthebbers i.h.a., willen nix anders dan totale controle. Alle beslissingen die genomen worden dienen het zelfde doel, globalisering van de westerse wereld. “Ze” zijn al 40 jaar bezig Afrika de nek om te draaien, het Midden-Oosten is al bijna veroverd en dan rest alleen het rode gevaar nog…

 8. 9

  In de film ‘Jarhead’ komt het ook even naar voor, iemand die oppert (tegen een prins); dat de Saudi’s honderd jaar geleden in tenten leefde en als ze niet uitkijken, dat binnen honderd jaar weer zullen (moeten) doen.

  Ik ben niet bij machte te checken in hoeverre de bewering van Lothar Matthäus @ 7 correct is, maar ze lijkt wel heel plausibel. En werpt een heel ander licht op heel dat Midden Oosten.