1. 1

  “it’s amazing this Dutch side still get away with a rank lack of professionalism; they didn’t do their job in the biggest game of all”
  Geen speld tussen te krijgen.

 2. 4

  Uitermate professioneel en zeer degelijk en fysiek dat elftal maar volstrekt glansloos (in tegenstelling tot EK ’72). Dramatisch vertoon in voorronden, met hakken over de sloot in voorronden. Maar b.v. die Holzenbein, Breitner, Vogts. Irritante hielenhappers zonder greintje flair fantasie en en…

  Maar daar zijn het tenslotte koleremoffen voor…

 3. 7

  @YP je krijgt geen mof zo gek dat hij jou van repliek dient … door de WO2 koleremof te spelen. En jij nu dan wel de botte kaaskop? Youlosesucker.

  Op het moment dat zij weer harde grappen kunnen gaan maken over hun rol van toen moet je weer gaan oppassen. En onbedaarlijk lachen.

 4. 8

  Nog steeds last van die ptss en bij iedere herhaling van die fatale fröbel-goal knijp ik mijn ogen dicht en denk: gelukkig hebben we in ’45 wel gewonnen. ’88 is slechts een pleister op de wonde. Tering!

 5. 10

  @8 man lul toch niet. WE wonnen niks in ’45. 1. de yanks/brits wonnen 2. de moffen verloren.

  Je zou ’74 kunnen zien als de weer misgelopen wraak van ’45. WAT HET DUS WAS.

 6. 14

  @13 Ernstiger Fall. Öffnen Sie mir bitte eine neue PfundNotenRechnung in der U.S.A….

  Nee, dieser Freud hat dort eine eigene Schule gemacht…

 7. 15

  Jullie begrijpen het niet. Dáár in München zijn we onze onbevangenheid eigenlijk kwijtgeraakt, op 7 juli 1974 in het Park stadion. Niet met Fortuyn en van Gogh. Dáár op steenworp afstand van het olympisch dorp met het bloed van ’72 nog op de muren. Skandal Im Sperrbezirk. De Oranje vlok onverbeterlijke kankeraars, tolerante peuteraars en naïeve naaiers 1,5 minuut spielerisch hosanna, geen mof te zien. Hautain afgestraft geveld door drei nutten und ein pfrommelgoal…

  * heftig snikt schokt spetters droog hotelcake met kandij tegen beeldscherm*