Rekruten voor het Chinese leger

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (5)

#1 Bismarck

De Chinese recruten voelen zich in de rug gesteund door het christendom!

  • Volgende discussie
#2 Yevgeny Podorkin

Ik krijg het er Spaans benauwd van…van massa’s trainende Chinezen voor..voor..nou zeg het maar waarvoor. Sorry. Ook zo iets: de buurman hiernaast…die keihard naar Frans Bauer zit te luisteren en mee te lallen…en dat dan dat arrogante wijf van ‘em als ik netjes vraag of tie z’n muil niet ff kan houden tegen mij zo zegt van: “Ja..en jij ophouden dan met die jazz- teringherrie en die heg moet je ook nodig es bijknippen of hoe zit het’’…en zich dan snel met d’r arrogante vette neus uit de voeten maakt alsof ze net de Franse revolutie heeft verkondigd zeg. Coltrane/ Hendrix??..teringherrie?? nou vraag ik U. plus..ik trek het niet meer. Al dat onbegrip op de wereld.

Nee…maar álles komt uit wat ik gezegd heb. Toen de muur viel. En daarna de USSR en haar vazalstaten verkruimelden. “Er is vacuüm…moet/ gaat worden opgevuld.” “Amerikanen gaan cowboytje spelen” en: “Europa..JA!”. Naïef als ik dacht dat de wereld beter af zou zijn als een gematigd Europa een sterker stempel op wereldmachtsverhoudingen zou drukken. Blijkt.
Want…helaas…lacune wordt opgevuld door moslimterroristen. En binnen niet onafzienbare tijd door een miljard Chinezen die reeds in Afrika en nu ook Japan danig aan het paaien zijn. Jazeker. Afijn…Chinaman maakt ons dat nu d.m.v. zijn fijne serie foto’s weer es goed duidelijk.

Europa? Dood als een pier…helpt geen moedertje lief meer tegen…10, 20 jaar intensieve PR misschien? Minstens. Rest een bende overwegend angstig patatvretende stinkend vette stadsduiven…zuchtend en steunend naar en meedeinend in een afvalrace tot Het Grote geluksgevoel. Een tot in z’n meug doodverwend volk dat tot geen andere hersengymnastiek in staat is dan het controleren van z’n lot uit de postpestpleuriskutcodeloterij.

Ik heb ineens trek..Foe Yong hai met garnalen…of een soepje…met van die knapperige stukjes groenten erin… heel gek…

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Bismarck

eerste alinea… wat een frustratie! Denk je in in de ander. Stel je voor dat wat jij draait in zijn oren klinkt, zoals Frans Bauer in jouw oren klinkt.

Laat je de knapperige groenten smaken in je angstsige stinkende vette stadsduivensnavel ;-)

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Yevgeny Podorkin

Waarom nou weer dat ironieteken Bismarck…ik begreep ‘em zo ook wel….

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 Ruud Oost

Wel een gezellige boel daar? (vooral dat vrolijke muziekje)

  • Vorige discussie