Reguliere linkuitverkoop – 2

Af en toe wordt het bookmarkbestand geschoond. Hier het resultaat. Misschien iets om de post-sint-depressie te vermijden.

Betoog van een ex-drugscriminaliteitbestrijder voor het legaliseren van drugs. En nog eentje bij nota bene de Wall Street Journal. Blijft een indrukwekkende simulatie van een grote meteorietinslag. Vier eenvoudige vragen die veel mensen verkeerd beantwoorden en wat ons dat zegt over onderwijs. Schitterende foto’s van ondergrondse rivieren en meren. Tja, misschien had ze hem toch moeten inhalen. Slimme dingen die je met je digitale camera kunt doen. Een handig kaartje met alle (bijna) rampen op de wereld realtime. Over rampen gesproken, hier een filmpje met kamikaze acties tijdens WOII, in kleur. En als we het dan toch over vliegen hebben, hier nog een klassieker met 24 uur vliegbewegingen wereldwijd. Duitsland doneert 100.000 historische foto’s aan wikipedia (goedmakertje?). Star Trek-achtig muziekinstrument. Ideeën (memes) propageren zich niet omdat ze goed zijn, maar omdat ze aansprekend zijn. Wat te doen met kritiek (en trollen).

 1. 1

  Dat Zalm leevenslang moet kreigen haalt het niet. Zalm wat? Eh, uitleg, veiligebank,net voor uitleg. Mooooie footoos die grotten. Gaaf he. Uitleg op internet waarom Zalm leevenslang moet krijgen maar er gebeurt nul komma niks teegen Zalm. Dat is nou tiepies vrijheid van meeningsuitin.

 2. 3

  @vbc: Een waarschuwing lijkt me op z’n plaats. Nog een keer reaguren alleen om die site te promoten en het afkoelbankje wacht.
  Dus kom met echte inhoud en gebruik niet alles als excuus om alleen maar te linkspammen.

 3. 5

  @ veiligebank

  ga werken, volg een opleiding, stop vooral eens met blowen, en stop met vervelen

  overigens lijkt het erop met je geld overmakerij acties dat je mensen probeert te belazeren. (al geloof ik niet dat er iemand is die voor je blowtaal gaat)

 4. 6

  Ja..precies PLOFKIP, 250 meter van Sargasso en Geenstijl wegblijven dank U.veiligebank.

  (grapje hey) terzijde..ik weet sinds een week hoe een plofkip klinkt vanwege dochters die aan de knopjes hebben gedraaid :( Daar kon de AH-kipinzak niet tegen.

 5. 8

  Nou bedankt, ik ben helemaal gedeprimeerd geraakt door die video van Jonathan Drori…

  En dat met die img html tag werkt toch echt voor geen meter hoor… anders had hier nu de “Man met een ondraaglijk hoog IQ” cartoon van Gummbah geprijkt:-)

 6. 11

  @3 Maar Steeph hij is zo lief mag ik hem houden? Alsjeblieft? Ik zal heel goed voor hem zorgen! Ik zal zijn hok elke week verschonen! beloofd!