Reguliere linkuitverkoop – 1

Om plaats te bieden aan linkjes die net niet goed genoeg waren voor de waan of een artikel en linktips die het net niet haalden tot de voorpagina, maak ik van een incident maar een gewoonte. Als er weer genoeg verzameld is, publiceer ik het gewoon. Meestal zal dit op zondag zijn. Voor de veelvraten.

Alweer een onderzoek dat zegt dat als je kinderen veilig probeert op te voeden dat averechts werkt. Een wetsvoorstel tegen geheime wetsaanpassingen in de VS. Hoe denken de rijken in Engeland? Japanse variant op “De Lift”: “De Roltrap“! Een Belgische Limburger in Libanon geeft diepte aan de actualiteit aldaar. Schitterend gebruik van datavisualisatie. Soms zijn landen in het Midden Oosten ook kritisch naar Iran.
Indonesische zakenman gooit geld uit vliegtuig. Big Brother 3.0 in Verenigd Koninkrijk. Column over McCain uit 1992 (verkiezing tot senator). Voor het op pijl houden van de Amerikaanse infrastructuur is 1,6 biljoen dollar nodig, maar slechts 1 biljoen beschikbaar de komende 5 jaar; Maar de ingenieurs hebben een plan. Duits-Pools naakt grensconflict. Hoe importwerknemers misbruikt worden in Saoedi-Arabië. Revival voor recyclen. Een vrouw komt heftig tot de conclusie dat haar zogenaamde feminisme toch eigenlijk niet goed was. Harde geschiedenislessen.

 1. 6

  Feminismelink leidt naar een b u i t e n g e w o o n voorspelbaar 13-in-dozijn schrijfsel als je een beetje bent ingelezen in journalistenstukkies met een missie. En gratis levenswijsheid erbij, FREE.

 2. 9

  Het gedrag van die vrouw heeft toch ook niks met feminisme te maken? Ze was gewoon egoistisch en dom. Ze nam haar eigen verantwoordelijkheid niet, ze gaf altijd anderen de schuld, terwijl ze zelf nooit aan anderen dacht. Nu komt ze erachter dat ze alleen en ongelukkig is, maar de volgende zondebok ligt al weer klaar: het feminisme.

 3. 10

  @larie, je doolt. Emo-alarm van dat kaliber heb ik tig keer eerder gezien. Iedereen in de VS voelt zich scenarioschrijver vandaag de dag. En je weet maar nooit, hi Oprah, geef eens ongelijk.

  Maar als lezer spuug ik er nog maar eens fiks op.

 4. 13

  Feminisme link is (gok ik) van een man, die hoopt de wereld een betere plek te maken, maar ik betwijfel of de gemiddelde moderne vrouw tot inkeer zal komen na het lezen ervan.