1. 4

  Ja wie zou dat nu kunnen zijn, even denken hoor…ik geef het op..

  Maar misschien moet je de eindconclusie samenvatten in een soortement onheilspellend toekomstbeeld Steeph, a la die ouwe schotse soldaat uit “Daar komen de schutters”…

  Met rollende ogen: “We’re doomed…DOOOMMMED I SAY”

  *zei hij, makkelijk gezeten vanachter zijn pc

 2. 5

  Radio 1 loopt achter. De Hogeschool voor Journalistiek sprak al weeeeken geleden met een zekere redacteur van Sargasso over privacy-wetgeving…

 3. 9

  Zo die Verhagen was goed bezig: jaja, ik heb Wilders op zijn verantwoordelijkheid gewezen.
  Interviewer: “Maar u staat ook pal voor het recht van Wilders om de film te maken?”
  Verhagen: “Kijk, ik zou ook geen knip voor de neus waard zijn als ik hem niet op zijn verantwoordelijkheid zou wijzen. Hij mag het straks gaan uitleggen aan al die mensen die ontslagen worden als de Campinafabriek straks moet sluiten.”

  /off topic

 4. 11

  hm. dat er zo ontzettend veel camera’s hangen verbaast me niet echt – jammer dat er dan maar in een paar zinnen gesproken wordt over waarom dat erg is. Hier op Sargasso is daar dan wel inhoudelijker info over te vinden.

 5. 16

  Volgens mij was het dat geen Schotse maar een Welshe madman @YP, met zijn nummertje “Gezellig in paniek raken met z’n allen.” Dondert mij verder niet, maar hun wel, dus ik zeg het toch maar even.

 6. 17

  @ Mescaline
  Goed dat het gezegd wordt. Sowieso, dat er dingen gezegd worden. Stel je voor dat er niks geen dingen gezegd worden. Als jij het dan zegt: geen Schot. Zeg ik b.v. dit:

  John Laurie, beter bekend als de doemdenker soldaat James Frazer, overleed in 1980 aan een longemfyseem en longfalen. De Schot werd 83 jaar oud. Hij was de enige van de cast die ook echt bij de Home Guard gediend heeft tijdens de oorlog.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Daar_komen_de_schutters