1. 5

  Hmmmm… nu wordt het allemaal wel wat Fortuyn achtig… straks beschuldigt ze de media van demoniseren… maar goed ik doe er even hard aan mee…

 2. 8

  @7. helemaal mee eens. gezicht is iets te licht. Donkerder maken had de mening ook verder kunnen benadrukken.

  leuk, ook de associatie zwart-wit.

 3. 9

  ik las in een artikel dat zij liever niet wil zeggen waarvoor ze staat. ik bedoel welke politieke persoonlijkheid handelt op die manier.
  niet vertellen waarvoor je staat, hoe wil je gevolgd zijn, hoe wil je leiden dan?
  het lijkt me een toespraak van een sint. ”volg mij, ik zie de verlichting, jullie niet, ik zou die willen beschrijven maar jullie zijn te laag ervoor…”. a kind of spiritual guide is het, dus niet ver van absolutische regimes. maar jar zijn mensen die achter haar staan(hoewel ze allemaal denken dat ze de hoogste IQ rate van Europa hebben)…heel slim om een ”guide” te kiezen als leid(st)er in deze 2006. Nederland, jesses!

 4. 14

  oh que si. bien sur mon pauvre spuyt. ceci est un mot de wilhem le silencieux(de zwijger) vlak voor zijn dood. dus het is niet nieuw. DIeu, aie piti’e de la hoillande! en ik had het over verdonk…..

 5. 16

  deze 2006 is een allusie naar onze huidige tijd en de achterlijke politiek toestand van Nederland. Ik dacht dat ik veel te leren heb van politiek hier, illusion totale…ik kan het snel vergeten.

 6. 17

  weer een nieuwe partij die ook niet weet ze mee begonnen is, de NVD. Is that actually freedomor democracy, to permit an unit to exist and then discuss the probability to cancel it?
  morgen richt ik de partij van de non conformisten PVNC, anarchisten die geen vertrouw meer hebben in de griekse staat. en ik denk(weet zeker of droom) dat ik stem van wakker mensen krijgen :)

 7. 19

  @spuit18. Shit helemaal gelijk ik had natuurlijk effe een naamval hoger moeten gebruiken.

  p.s. kan niks met je link .ogg is mij (en mijn del) onbekend.