1. 2

  Dat zijn de voor- en na-foto’s voor een campagne voor een nieuw antibioticum-acaricide-preparaat tegen Psoroptes cuniculi-infectie. Schurftweg™ – “U merkt het meteen.”

 2. 4

  Het is de fluim die uit de mond van Bush ontsnapte toen hij in Blair’s oor fluisterde dat “ze Hezbollah zover moeten zien te krijgen, dat se stopt met deze shit”.
  Bij dat laatste woord vloog er dus iets te veel speeksel mee.
  En wat doet Blair? Die gaat er trots een beetje mee rondlopen! “I am proud to carry his masters spittle.”

 3. 10

  dat is een Beleids Oortje.

  Indien je een beleid wilt doorvoeren dat mogelijkerwijs door anderen onderuit gehaald kan worden dan doe je zo’n oortje in. Dat oortje filtert alle tegenargumenten weg. Heb je nadien dus geen last van een geweten.

 4. 11

  ..een directe verbinding met Jochem van Gelder
  [img]http://www.20eeuwennederland.nl/plaatjes/VV2—Jochem-van-Gelder.jpg[/img]

 5. 12

  [img]http://www.sleepstreet.com/catalog/images/macks-silicone-white-ear-plug.gif[/img]

  *Mack’s Pillow Soft Silicone Earplugs: The ultimate in earplug comfort and to help block out snoring.

 6. 13

  @7 “toch” ..”een beetje” gelijk, tss :)

  Maar nu ik nog eens goed kijk denk ik toch iets anders…zijn oor lijkt qua vorm nl. nog steeds op een gewoon oor, er lijkt niet iets ‘in’ te zitten, er glimt alleen iets. Dus ik hou het nu op een beetje zweet dat door een toevallige samenval van twee flitsende camera’s zo oplicht dat het wittig lijkt.

  Dat, of hij heeft na een klap van Mitterand een beetje bloed in zijn oor, waarmee nu eindelijk definitief is komen vast te staan dat Blair tot de biologisch klasse der insekten behoort.

 7. 14

  Gewoon het influisteroortje van zijn team spindoctors dat in de kamer ernaast zit en hem na elke vraag influistert wat hij moet antwoorden.

 8. 17

  1. Een wuppie
  2. Biologische smeerolie t.b.v. de voortplanting
  3. De biologische smeerolie t.b.v. de voorplanting van een wupie

 9. 18

  — Redactie: Deze was in het spamfilter blijven hangen. Sorry —–

  3 + 4 : nix aan toe te voegen ! Helemààl !

  14 klopt niet : Blair heeft al een hele tijd geen goede spin doctor niet meer, vandaar het groter geworden probleem…

  Los daarvan : misschien ’s een Sargaranking maken van de Alles-afgewogen-uiteindelijk-gewoon-niet-meer-goed-te-praten Schanden van het Socialisme ? Laat ons het vooral houden op een lijstje van mensen waarvan je zegt “ik zou erom kunnen wenen hoezeer die mensen een mooi project voor de mensheid hebben verknald in their day & age – willens nillens”. (In dat verband, zie ook de quote van Woodrow Wilson, ontdekt in een stuk van David Mamet over poker : “I would rather lose in a cause which will eventually prevail than triumph in a cause doomed to failure”. [Waarbij ik wel vind dat die vier laatste woorden nog scherper hadden gekund.])

  Mijn lijstje bevat in elk geval Stalin en Blair, zo verontwaardigd ben ik uiteindelijk over Tony de zieke Tory.