Quotes van de Dag

“Ik heb zo’n 2,5 jaar geleden een sterk verlangen naar wereldvrede gekregen. Vanuit dat verlangen stel ik me kandidaat, want ik denk dat als meer mensen doen wat hun hart ze ingeeft die vrede er kan komen”.

“Ik heb besloten om niet aan te geven waar ik voor sta”.

Simone Kuiter, kandidaat lijsttrekkerschap D66. Jelleke Veenendaal revisited?

bron: De metro van 29-05-2006

 1. 1

  Earth calling…

  Als meer mensen doen wat hun hart ze ingeeft wordt het een pokkezooi. Voor al uw annarchistische wensen…stem Kuiter.

  Neemt deze dame zichzelf eigenlijk wel serieuz?

 2. 4

  En hiermee wordt het misschien nog duidelijker waar Simone vandaan komt:
  “Ik heb For Love And Grow, afgekort FLAG en bewust zonder de letters th (van Growth), op 17 september 2004 opgericht. Teruglezend kunnen de letters van FLAG gelezen worden als: Grow And Love Forever.

  Ik richtte FLAG op uit liefde voor mijn verlangen naar wereldvrede. Liefde heeft voor mij vele betekenissen. De belangrijkste is toch wel dat ik trouw moet blijven aan mijn innerlijke waarheid.

  Het verlangen naar wereldvrede kwam op 14 september 2003 spontaan in mijn bewustzijn. Dat veranderde mijn leven ingrijpend.

  Gaandeweg ben ik mezelf gaan zien als iemand die mensen begeleidt in hun proces van bewustzijnsverruiming, simpelweg doordat ik in contact met ze sta.

  Hoe bewuster ik leef, des te meer ik in verbinding sta met de wereld om mij heen. Vanuit die verbinding vergroot ik mijn mogelijkheden om steeds meer mensen van dienst te kunnen zijn.”

 3. 5

  Een vage mevrouw dus… Maar met verbazend wereldlijke functies.

  D66 schijnt trouwens niet één, maar 6 Jelleke Veenendaals te hebben. 8 kandidaten voor het lijsttrekkerschap! Heeft elk lid zich opgegeven?

 4. 10

  Is het verstandig om de andere kandidaten ook eens te onderzoeken? Misschien komt er interessante(?) redactionele geschiedenis uit