Quotes du Jour – Surinamer (or not)

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Suriname, van boven. In Suriname is presidentskandidatuur van Rabin Parmessar op losse schroeven komen te staan nu blijkt dat hij ook een Nederlands paspoort bezit. Op e-zine de Waterkant reaguren Surinamers (met of zonder Nederlands paspoort) hierop:

Als in Suriname een surinamer met een nederlands paspoort als “vreemdeling” wordt beschouwd dan ben ik bang dat figuren als rita verdonck en geert wilders een zonnige toekomst tegempoet gaan [red: in Suriname?] Dirk Kalkoen

DE WET PRAAT NIET OVER EEN PERSOON DIE IN SURINAME GEBOREN IS. NEEN HIJ DIENT DE SURINAAMSE NATIONALITEIT TE HEBBEN U

Ik heb tot vorig jaar nog samengewerkt met Rabin in Nederland. Hij heeft altijd gelogen en blijft liegen. Krishnapersad

Je valse email adres met [email protected] hebben wij al doorgelicht,nu ben je persoonlijk aanbod want je misbruikt de Khrishnapersad zijn naam ontrecht en in een lasterparket. aan de valse Krishnapersad (Presidentsverkiezing uitgesteld – Waterkant)

Reacties (5)

#1 Henk op Phuket

Ik mag hier (Phuket) met mijn Nederlandse paspoort zelfs burgemeester worden?!

  • Volgende discussie
#2 Grobbo

Geert Wilders en Rita Verdonk vallen ook helemaal niet op in Suriname :)

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Bismarck

Ik denk dat Rita met genoegen bereid is om “Surinamers” met nederlands paspoort (bij mijn weten zijn dat overigens nederlanders) weer te ontdoen van hun nederlands paspoort, mochten ze presidentiele ambities hebben in Suriname.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Odoaker

Effe zeiken. De onderwerp-tag Latijns-Amerika is wat het Suriname betreft niet op zijn plaats: http://www2.truman.edu/~marc/resources/terms.html

Latin America – A geographic and cultural region comprised of 18 Spanish-speaking countries, Brazil, and Haiti, or generally the areas which Spain and Portugal colonized in the Americas.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 Bismarck

Die defenitie is dan ook weer onnauwkeurig, want Haiti is door de fransen gekoloniseerd.

  • Vorige discussie