Quotes du Jour – From Libya with love

De Amerikaanse overheid herstellen de diplomatieke banden met Libië volledig en schrappen het land van de lijst van landen die het internationaal terrorisme steunen.

Quote du Jour Woordvoerder Libische overheid: “Libië wil met de VS meewerken aan het verspreiden van de democratie over de wereld.” (nrc.nl)

had ik het gasfornuis nu wel uitgedaan..?Amerikaans ministerie van Buitenlandse Zaken: “We zetten deze stappen als blijk van waardering voor Libië, dat heeft afgezien van een kernprogramma en als dank voor zijn inzet in de strijd het terrorisme sinds 11 september 2001” (nos.nl)

Condoleezza Rice: “Libië heeft laten zien zich blijvend in te zetten tegen terrorisme en het land heeft geweldig samengewerkt met Amerika en andere leden van de internationale gemeenschap”. (elsevier.nl)

 1. 3

  Grappig. NOT. Nu steunen ze ineens wel een dictator? Hij heeft olie en danst naar de pijpen van Washington. Maar dan is hij natuurlijk wèl acceptabel. Overgens vergeten ze voor het gemak de terroristische acties die het dictatoriale beweind wèl heeft gesteund?

 2. 4

  Money makes the world go arround the world go arround the world go arround
  Money makes the world go arround the world go arround the world go arround

 3. 7

  hmm het zoontje van hem , die geen troonsopvolger wenst te zijn is actief in de hulpverlening en het produceren van erbarmelijke kunst , tevens de onderhandelingen gedaan voor de tegemoetbetaling van de bom in de disco in berlijn en lockerbie ,want wraaakzuchtig zijn ze.
  libïe gedraagt zich redelijk voorbeelig de laatste 11 jaar , democratie , nope, maar ach dat hebben we hier ook al niet meer.
  Olie is geen issue , dat is slechts een tijdelijk technisch probleem.

 4. 14

  Toch fantastisch hoe steeds meer conservatief-islamitische minder-democratien in de VS een goede en ideologisch gelijkgestemde partner herkennen.