Quote van de Dag: Nederzettingen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,
Condoleezza Rice - World Economic Forum Annual Meeting Davos 2008 (Flickr/World Economic Forum)

I do believe, and the United States believes, that the actions and the announcements that are taking place are indeed having a negative effect on the atmosphere for the negotiation ? and that is not what we want.

The issue is to try to get back to a place where there is some confidence that this is not an effort to dictate or prejudge the final status outcome.

Aldus Amerikaanse Minister van Buitenlandse Zaken Rice, over de bouw van duizenden huizen door Israël in gebieden die onderwerp van discussie zijn in de gesprekken over een Palestijnse staat.

Reacties (4)

#1 Yoel

De joden, of liever de zionisten hebben de deur weer gedeeltelijk geopend voor de Krachten van het Kwaad, die oorspronkelijk werkten via Hitler en zijn kwaadaardige bende. Het verzegelen van die deur is niet met goed gevolg volbracht en het vraagt wijsheid om dit tijdig vast te stellen. Deze Krachten van het Kwaad werken door een driehoek van kwaad, waarvan een punt kan worden aangetroffen in de zionistische beweging in de Verenigde Staten, een andere in Centraal-Europa en de derde in Palestina, liever gezegd Israël.

  • Volgende discussie
#2 Arnoud

In reactie 1 al de Wet van Godwin bekrachtigd met een verwijzing naar WO II. Toch knap.

Misschien is een discussie op argumenten over de buitenlandse politiek van de Verenigde Staten ten aanzien van Israël een zinniger vervolg? Bovenstaande uitspraak lijkt op een breuk met staand beleid.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 bougeluk

ag wat onzin, 8 jr bush-regering heeft niets anders gedaan dan israel door dik en dun steunen en aan de voor avond van zijn vertrek van witte huis, komt mw Rice roepen dat bouwen van nederzettingen de onderhandeling niet bevorderen, geen vertrouwenssfeer creëren, bla bla bla. ik zou zeggen ga naar huis mw. ik geloof u niet

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Paul

Dit geblaat van Mw. Rice is net zo waardevol en betrouwbaar als het gemauw van haar baas over vrijheid, democratie en ‘politics’ bij zijn afscheidtoernee.

  • Vorige discussie