Quote van de Dag: Lachen in Tsjetsjenië?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,
[qvdd]

Je zult altijd mensen mee en mensen tegen hebben. […] Maar ik wil me niet met politiek bezighouden. Ik wil me concentreren op de sport en de mensen daar weer een beetje plezier in het leven geven. Door mijn komst gaat deze regio heel veel meer aandacht krijgen. En dat kan een positief effect hebben.

Ruud Gullit wijst de kritiek tegen zijn baan als coach van de club Terek Grozni van de hand. De voorzitter, Ramzan Kadyrov, is tegelijkertijd president van het land en wordt fel bekritiseerd om zijn lak aan mensenrechten.

Waar is de Gullit die zijn gouden bal opdroeg aan Nelson Mandela?

Reacties (2)

#1 sander_1583

Extreem hypocriet van velen die dit belachelijk vinden. Hoeveel bedrijven en nederlanders zitten er niet in dubieuze landen?!

  • Volgende discussie
#2 Joost

Wie zegt dat die “velen” dat wel goed vinden?

  • Vorige discussie