Quote van de Dag: Frans Bauer

Je moet niet raar opkijken over negen maanden!

Frans Bauer (Foto: Flickr/benidormone)

Aldus Nederlands´ meest populaire volkszanger Frans Bauer over zijn huwelijk, waarmee hij een groot deel van de Nederlandse bevolking in zijn greep hield de afgelopen dagen. Met deze uitspraak zet hij keihard de trend van de afgelopen jaren door van ´ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik denk´. Het is immers ook zo ouderwets om een kinderwens voor jezelf te houden, zeker als je Bekende Nederlander bent.

Binnenkort zal Frans samen met zijn Mariska hun woning volhangen met camera´s en hun huis omdopen tot ´De Gouden Kooi´. Hiermee komt hij tegemoet aan de wens van miljoenen Nederlanders, want zij willen uiteraard niets missen van de komende negen maanden. Zou u ook willen meegenieten?

  1. 1

    Ze hebben toch al kinderen?
    Dit lijkt me een typische Frans Bauer-grap. Hij heeft ongetwijfeld heel hard gelachen nadat hij die opmerking had gemaakt.

    Ik hou van Frans Bauer.