Quote van de Dag: Fecaliën-Jihad

[qvdd]

Op steeds meer Neder-Oostenrijkse aardbeienvelden moeten de pluksters al sinds 2008 een broek dragen. In “Aardbeienland” in Pottenstein en op minstens tien andere aardbeienkwekerijen vond men de plicht tot het dragen van een broek uit, omdat Turkse vrouwen, die daar in het seizoen hadden gewerkt, tijdens het werk op de aardbeien geürineerd en tussen de planten ook nog andere “grotere boodschappen” hadden gedaan. Men kon bepaalde geïmmigreerde bevolkingsgroepen niet algemeen de toegang tot de aardbeienvelden verbieden, dat zou volgens Oostenrijkse wetten tegenwoordig “racistisch” en “discriminerend” zijn.

Aldus Udo Ulfkotte, in een in het Nederlands vertaald stuk op amsterdampost.nl, met een alternatieve verklaring voor de verspreiding van de EHEC-bacterie. Hij noemt bovenstaande de Fecaliën-Jihad. Je moet er maar opkomen.

Naar we mogen aannemen zijn moslims dus immuun voor deze bacterie? Of eten ze gewoon wat minder aardbeien komkommers spruitjes taugé?

 1. 6

  Vreemd verhaal. Hoe zijn ze er achter gekomen, dat het islamitische uitwerpselen waren? Waarom hebben die boeren er niets van gezegd, toen ze dat zagen, en hen gewezen op het feit, dat ze gewoon naar de wc konden gaan, als ze nodig moesten?

  Maar die gast heeft wel gelijk natuurlijk, wanneer hij schrijft, dat we tegenwoordig steeds vaker islamo-fecaliën tegen komen hier in het westen. Vroeger was alles beter. Toen werden we alleen nog maar met christelijke westerse fecaliën geconfronteerd, wanneer de groenteboer of zijn personeel hun handen niet goed genoeg gewassen hadden, en wij onze groente of fruit ook niet wasten.

  Maar voor de islamisering moet ik de oriëntaalse bakkers en slagers, waar onze Oostenrijkse paranoïde auteur naar verwijst, toch een tip geven: in plaats van het blijven bakken van Turkse broden en pizza´s, en van halal vlees en oriëntaalse groeten, kunnen ze de islamisering van de fecaliën versnellen door zich op producten te richten, die door de westerse klanten gekocht worden, want nu zijn ze voornamelijk bezig de islamieten ziek te maken.

 2. 7

  Zou een cordon sanitaire echt niet beter zijn om dit soort hersenscheten aan te pakken. Moeten we echt happen, elke keer dat idioten proberen aandacht te trekken met belachelijke theorieën?? Dit hele stukje over fecaliën jihad had beter niet geplaatst kunnen worden. Te veel eer voor de halve garen die zoiets in hun eigen zielige hoekje van het internet opschrijven.

 3. 8

  Zo’n klein hoekje is het niet, zie #1. Ik ben tegen welk soort cordon dan ook in dit soort gevallen. Blootleggen die hap. Anders ettert het ongemerkt door.

 4. 9

  @6: “Waarom hebben die boeren er niets van gezegd, toen ze dat zagen, en hen gewezen op het feit, dat ze gewoon naar de wc konden gaan, als ze nodig moesten?”

  Dat zou allemaal maar van de werktijd afgaan. De gang naar een toilet kost in die werkomgeving al gauw een minuut of 10. Waar denk je dat een boer zelf zijn behoefte doet, als hij nodig moet en op het veld is?

 5. 10

  Aanvullend daarop ken ik nog een “vieze” mop die mijn vader me vroeger es vertelde.

  Een boer kwam bij de dokter. Hij had namelijk last van verkoudheid. De dokter vroeg hem of hij ook onderbroeken droeg. Dat was niet het geval. Dus zegt die dokter, schaf je eens een onderbroek aan, dat zit warm, zacht en proper.

  Afin, de boer naar de stad getogen, daar een onderbroek gekocht en aangetrokken. De volgende dag zit hij op de tractor in het veld. Op een gegeven moment moet hij schijten. Dus hij van de tractor af, overall naar beneden en op de hurken. Achteraf veegt hij met zijn mouw af en gaat weer op de tractor zitten. Boa denkt hij bij zichzelf, dat zit inderdaad warm en zacht! Daarna kijkt hij eens naar zijn mouw en komt tot de conclusie en proper!

  (voor authentiek effect moet je deze mop in het Limburgs vertellen).