Quote van de Dag: Druk

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,
[qvdd]

Het leek wel of er flatgebouwen op mijn rug stonden. Zo veel druk voelde ik. Ik was daardoor mijn lichaam ook aan het overbelasten. Alles van toen flitste weer door mijn hoofd. Ik was er gewoon fysiek en mentaal niet klaar voor. Het is erg stom dat ik dat heb gedaan, maar ik kon voor mijn gevoel niet anders. Ik wilde zo snel mogelijk daar weg. Dit was het makkelijkste om te zeggen.

Yuri van Gelder beweert nog steeds dat hij geen cocaine heeft gebruikt. De turner, die nadat hij intern toegaf toch weer te gebruiken nooit positief is getest, verklaart nu dat het een smoes was om onder de druk uit te komen. Plausibel?

Reacties (3)

#1 Arnoud

Een blessure was een veel meer voor de hand liggende smoes. Van Gelder wordt zo langzamerhand toch een beetje de Joran van der Sloot van de Nederlandse sport – qua leugens vertellen dan.

  • Volgende discussie
#2 Cycloop

Wat mij stoort is dit : Van Gelder gebuikt cocaïne. We weten dat omdat sportmensen voortdurend gecontroleerd worden. Maar hoeveel cocaïne wordt er bijvoorbeeld gebruikt in de financiële wereld? Niemand weet het. Er wordt niet gecontroleerd. We weten wel wat er gebeurd is in de financiële wereld: een door leugens opgebouwde bubbel die barstens uit elkaar knalde. Het gebruik van cocaïne is niet de oorzaak van de kredietcrisis: maar het kan een rol hebben gespeeld.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Ernest

@2 Goeie opmerking, je zou wel eens gelijk kunnen hebben. Het is ook gek dat bekende (“BN”) slachtoffers van cokegebruik ook altijd buiten beeld blijven, terwijl de persoonlijke gevolgen, financieel en psychisch, vrij heftig zijn.

  • Vorige discussie