Quote du Jour: “You’re fake”

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Quote du JourFake accounts are a violation of our Terms of Use.
Facebook requires users to provide their real first and last names. Impersonating anyone or anything is prohibited. Unfortunately, we will not be able to reactivate this account for any reason. This decision is final.

Aubrey
Customer Support Representative

Zo, en dat was dan het einde van Jon Swifts facebook account. Facebook, de sociale netwerksite die extreem populair is in de VS en waarvan de waarde maar door leek te stijgen, lijkt slachtoffer van haar eigen succes te worden waar het de omgang met haar gebruikers betreft:

Op het oog willekeurige maatregelen tegen deelnemers op het platform, het verwijderen van accounts, het niet reageren op vragen en een allerbelabberdste omgang met het sociale web – ze zouden beter moeten weten. Overigens is Jon’s profiel weer in ere hersteld na massieve bijval vanuit de bloggerscommunity. Maar over de wrijving van ’terms of service’ en normaal menselijk gedrag op sociale netwerken en 3D werelden zijn we de komende jaren nog niet uitgepraat.

En nadat er afgelopen jaar werd gespeculeerd over een overname door Google worden ze deze week ook nog eens rechts ingehaald door Google’s Open Social initiatief waarover Faceboek dan jammert dat ze niet geïnformeerd zijn. Nee, het was niet de week van Facebook.

Reacties (2)

#1 Carlos

Zijn het oude media mensen die dat Facebook runnen?

  • Volgende discussie
#2 Grobbo

Je zou het bijna denken met die arrogantie ja.

  • Vorige discussie