Quote du Jour | warning: Prangende Drukte

Quote du Jour“Het zijn over het algemeen vriendelijke mensen”, horen we bij de meeste verkopers. “Ze zijn vlotter, slaan sneller een babbeltje en laten zeker geen puinhoop achter .” En dat ze gierig zijn, blijkt ook wel mee te vallen. Ze zijn immers in het buitenland en dan is elke shopper geneigd meer geld uit te geven.”

jaja, we hebben het over jullie, waarde ‘noorderbuur’. De Belg van Sargasso mag zelf wel eens over de Meir in Antwerpen dwalen, en zien dat het best goed gesteld is met onze landen, een beneluxe eigenlijk. De ‘Gazet Van Antwerpen’ gaat middels een tamelijk rommelig stukje op zoek naar het antwoord op de volgende prangende poll: “Vermijdt u Antwerpen donderdag nu er zo veel Nederlanders worden verwacht?
(Stemmen en laat u verbazen over de uitslag!)
Nu goed, ik waag het erop vandaag. Als u Crachàt tegen het IRLife wil lopen, ga dan zeker naar het mooiste stationsgebouw ter wereld (Antwerpen Centraal is op verbluffende wijze helemaal vernieuwd) en lurk een koffie/wijntje in de Stadsfeestzaal op die Meir.
Waar je pas binnenkan na een man-tegen-man gevecht met uw prangende landgenoten uiteraard.

  1. 1

    De Gazet had het net iets intrigerender kunnen opstellen: Nederlanders ontvluchtten koninginnedagdrukte of Ollanders vermijdenMeiren feestelijkheden.

    Ik dacht trouwens dat het op andere dagen (weekenden, andere vakanties) ook sterft van de noorderlingen in ’t Stad aan de Schelde.