Quote du Jour – Totally pathetic

Quote du Jour“Het is voor hen onverteerbaar dat een Kosovaars meisje tussen de regels door duikt om haar diploma te halen terwijl zij zelf geflitst worden als ze te hard rijden. Het is de jaloezie op de vrijheid die Taida neemt en die ze voor zichzelf niet weten op te eisen – en daarom mag zij er ook niet van genieten. Het is het succes van Blik op de Weg, het bevredigende gevoel dat anderen niet wegkomen met iets waar je zelf wel jaloers op bent maar tegelijkertijd nooit zou durven doen. Het is totally pathetic.” Journalist Ornstein over GeenStijl en haar bezoekers.

 1. 1

  He ja, laat ik dan voor een keertje gaan vertellen wat ik van de typische geenstijl regeerder vind. Kennen jullie de scene aan het begin van Office Space, waarin Michael Bolton in de file staat geweldig mee loopt te rappen met een of andere gettho rap? Ik meen dat het “Damn it Feels Good to be a Gangster” van de Ghetto Boys was. Op een bepaald moment komt er een *echte negert* langs gelopen en dan doet ie gauw het raampje dicht, zet de muziek zacht en doet de deur op slot.

  Dat is nou de typische geenstijl reageerder.

 2. 2

  Een suggestie voor QdJ2:

  Ze geeft wel aan dat op homoseks de doodstraf staat in het islamitische land. Toch ziet Verdonk geen reden meer om de uitzettingen [van homoseksuele iraanse vluchtelingen] nog langer op te schorten

  Bron

 3. 4

  -Pinkt traantje weg van ontroering-

  Prachtig geschreven dit, een standbeeld voor die Ornstein.

  Het format van Geenstijl probeert gebrek aan inhoud, ideeën en ambitie te verkopen als iets stoers. “Kijk mij eens! Ik ben totaal mislukt, heb een of andere nietszeggende kutbaan met auto van de zaak en een ikea hoekbank, maar ik ben tenminste niet zo’n groenlinks-heaumeau!” Het is met pijn in mijn hart dat ik moet constateren dat deze doelgroep het gros van de nederlandse weblogbevolking omvat.

  -pinkt traantje weg van verdriet-

 4. 5

  Ik kwam op een aparte manier in aanraking met mensen zoals van GeenStijl:

  Zo had ik een keer een spreekbeurt en die deed ik over integratie. Ik stelde toen op de volgende site http://www.politicsinfo.net/forum de volgende vraag: “Waarom wel, en zo niet, waarom geen integratie in Nederland?”. Het bleek dus dat dit een site was waar veel aanhangers van het Vlaams Belang op zaten. Wow, wat ik toen voor reacties kreeg…

 5. 9

  *Gaap*

  Verontwaardiging over de geenstijl(reageerder) samengepakt in de inmiddels 400e variant doorspekt met spierballentaal.

  Wat is het doel?
  Geen.

  Waarom dan die aandacht?
  Zeg het maar.

 6. 10

  “Ik neem aan dat het toeval is.”

  En ik neem dan aan dat u deze film niet in zijn geheel hebt gekeken.

  Voor de rest lees ik in het aangehaalde stukje van bovennoemde journalist een heleboel vingerwijzerij, een eigenschap waarin de gemiddelde Nederlander zo langzaamaan uitblinkt. Nogmaals lui, de wereld eindigt niet bij een of andere website, genaamd Geenstijl.

  Brandend maagzuur krijg je ervan.

 7. 12

  Krachtige taal inderdaad. Alleen is het helaas zinloos om je publiekelijk over deze zaken op te winden. Ze zijn er en … they’re here to stay. Vraag, aanbod, zo’n verhaal zeg maar. Er op deze manier tegenin gaan leidt waarschijnlijk alleen maar tot het ontvangen van een hoop hersenloze en / of agressieve emails, vrees ik.

 8. 14

  Marco: Moord en verkrachting zijn er ook (en to stay). Maak je je daar ook niet druk om? Om misstanden maak je je druk en je doet je best om ze aan te pakken, zelfs als je het besef hebt dat je ze nooit zult elimineren.

 9. 17

  Maar serieus:
  1. Grappig om te zien dat mensen die anders altijd roepen dat je niet moet generaliseren (of dit met andere woorden zeggen) zelf ook over die “kwaliteit” blijken te beschikken. Zeg maar, het “Anja Meulenbelt syndroom” (zie een van haar laatste topics waarin ze een opmerking maakt over mannen, haar favoriete bashing subject, na de vermeende racisten en islamofoben natuurlijk).
  2. Op Geenstijl reaguren volgens mij ook “linkse” figuren, die met de generaliserende opmerkingen hierboven ook worden gediskwalificeerd (er zijn ook goede marokkkanen, euh ik bedoel: goede geenstijlers)
  3. Waarom het zo serieus nemen vraag ik me af. Te veel eer voor diegenen die zo hard schreeuwen.

 10. 21

  @Bismarck je hebt in principe gelijk, alleen zijn moorden, verkrachtingen en andere zware misdrijven toch net iets anders dan het fenomeen ‘vervelende/domme mensen’. Aan moordenaars en verkrachters kun je nog iets doen via de wet en de handhaving ervan. Eerder genoemde zullen niet verdwijnen, hoe druk je je er ook om maakt. Die kun je namelijk ook op geen enkele manier ‘aanpakken’. Sommige dingen zijn er nu eenmaal gewoon of je het leuk vindt of niet. Je er niet druk om maken en/of het negeren is in ieder geval een stuk beter voor je gemoedstoestand :)

 11. 22

  “kansarme asfaltmongolen” vind ik erg goed gevonden.

  Qua “nieuws”voorziening is Geenstijl overigens best adequaat, zo hadden ze het filmpje van Supermariobos
  http://www.geenstijl.nl/filmpjes/supermariobos.wmv
  En als je goed kijkt zie je dat Wouter in die pijp verdwijnt, aldaar kansen met zijn hoofd zodanig om zeep helpt dat hij arm en rijk dichter bij elkaar brengt door uitsluitend de rijken (erop) achteruit te laten gaan. De armen blijven op dezelfde plek. Om vervolgens over (de ruggen van) de armen en de rijken zelf verder en hogerop te komen.