1. 2

  @1:

  “Nederland heeft aan het begin van deze eeuw vol overtuiging ja gezegd tegen de euro. Ook het Kamerlid Geert Wilders stak zijn arm in de lucht en stemde voor.

  Iets wat nog wel eens vergeten wordt, door “PVV’ers” en verdere “Eurofoben”.

 2. 4

  @2:
  Neehoor. De VVD onder leiding van Zalm heeft nog gedreigd het hele project af te blazen na de slechte ontwikkelinen van oa Italië. De andere paarse partijen en oppositie maakte het verlaten van de coalitie echter zinloos mbt de euro. Vandaar dat de VVD bleef. Dus het ligt weer eens wat genunaceerder dan ” de crisis van van rechts” gelul

 3. 6

  @2: dat zijn altijd flauwe argumenten. Als je in het verleden -ongeacht wie of wat- ergens voor hebt gestemd, kun je ruim een decennium later natuurlijk van gedachten zijn veranderd door veranderde omstandigheden of nieuwe inzichten. Nu acht ik dat Wilders voornamelijk van mening is veranderd puur omdat dat electoraal beter omkomt, maar als je als politicus nooit van mening mag veranderen, dan zou dat nogal vreemd zijn.

 4. 7

  Wat grappiger is, is dat nu D66 zo lekker in de peilingen ligt ze in eens ook benadrukken dat ze euro-kritisch zijn en vooral geen eurofielen….ah politics…

 5. 8

  @7: Kritisch zijn is iets anders dan tegen iets zijn. Het is makkelijk om tegen iets te zijn. Kritiek moet je onderbouwen.
  Je hoeft het niet eens te zijn met alles wat er in Den Haag gebeurt, ben je dan ook meteen tegen Nederland?