1. 2

  Als een Amerikaan garen wil spinnen met een vervalsing dan zou hier iets moeten staan wat Al-Z. niet gezegd kan hebben. Hoe subtiel ook. En kijk eens aan: dat is niet zo. Het klopt haarscherp. Dit is geen vervalsing.

 2. 3

  Sterker nog, hoe kunnen ze in godsnaam een document halen uit een woning die door twee 250(!)-kilo wegende raketten is getroffen?

 3. 5

  Als dat het geval zou zijn, wat ik niet denk, dan is het een signaal dat de V.S niet militair in zal grijpen en een stap hebben gezet om van binnenuit Iran te destabiliseren.

  Wat in het “document” staat is op veel fundi-islamitische sites te lezen dus niet bepaald een verassende uitspraak. Die aantekening zat vast tussen de papieren van meneer Zarqawi, zoiets als de tekst van ‘De Internationale’ bij veel krasse PvdA’rs ergens in een la ligt.

 4. 6

  @Dallas: Onder de trap, werkte heel goed voorheen.
  @Bas: Bij een explosie wordt veel materiaal onbeschadigd weggeblazen, vooral lichte dingen zoals papier.

 5. 8

  @TRS: Psst, niet verder vertellen hoor. Ik kan lezen of bedoel je dat liedje? Waar ik opgroeide werd dat vaak gezongen en kreeg ik die tekst ui de laadjes omdat ik zei dat ik de woorden niet wist (wilde niet)

 6. 9

  De berichten over het bombardement, uit het huis slepen enz. zijn verward. Er is geeneen foto zelfs, ook al gek. Bas en Dallas speculeren met raadsels. Die leveren volgens mij alleen maar meer raadsels op.

 7. 11

  @larie

  ik doelde op “Wat in het “document” staat is op veel fundi-islamitische sites te lezen dus niet bepaald een verassende uitspraak.”

 8. 12

  Brutus wou eigenlijk niet, een samenzwering verraden is gevaar voor eigen leven, Caesar weet dat soort dingen en had nog een laatste niet onvriendelijk woord over.

  Geen foto’s, dat blijf ik wel erg gek vinden.

 9. 15

  hebben ze zijn woning gebombardeerd?? op CNN zag ik bij de persconferentie toch echt een video waarin ze een auto opblazen…

 10. 16

  Maar de USA kan Iran in iedergeval niet aanvallen met als excuus dat ze er een democratie gaan brengen. In 1953 was Iran namelijk een democratie totdat de USA en de Britten de Sjah via een coup weer aan de macht brachten.

 11. 17

  de USA zal Iran zeker binnenvallen hoor.
  Hoe gaan ze dat klaar spelen ?
  Wel , als Iran weigert in te gaan op het VN voorstel komen er sowieso sancties die zullen leiden tot een militair ingrijpen.
  Schort Iran hun uraniumverrijking op (wat ik betwijfel) zal een nieuwe inside job (zoals 9/11 , sorry als jullie in de officiële verklaring geloven) nodig zijn , een ‘terroristische aanval’ zal dit jaar zeker nog voorkomen in de USA !

 12. 23

  Het zou trouwens compleet onlogisch zijn als Al Qaeda na het ontmantelen van regering, leger en politie zich niet in Irak ophield. Ik ben zo vrij om ook met jouw stukje erg voorzichtig om te gaan, @Zap.

 13. 25

  Dat heb ik ook wel eens gedacht, @Carlos, in een bepaalde vorm, nee serieus. Laat een oceaan aan desinformatie bestaan. Des te minder kans voor massale tegenkrachten.

  ;)

 14. 30

  Nou kon is beter ik begin het te verliezen. Prachtige taal, Arabisch voor beginners van Ed de Moor, ISBN 9062836178 een woordenboek en een geduldige leraar en bovenal de aanwezigen/rondjangende bewoners van de patatzaak Zizi om de hoek op het Krugerplein en je hebt het zo gepiept.
  Je kunt het eventueel alleen met de tapes van het boek maar kontakt is zo veel leuker, je wordt immer breed gegroet als men doorheeft dat je iets kan spreken.