1. 1

  Die Diederik toch!

  Ze leveren ongeveer alles wat ze beloofd hebben aan hun kiezers in (terwijl het sociale gehalte toch al niet veel meer voorstelde) en dan gaat hij lopen jammeren, als er uit eigen gelederen kritiek komt.
  Ik een prettige boodschap voor hem:
  Zal na de volgende verkiezingen niet meer gebeuren, want dan zijn er geen gelederen meer.
  De laatste socialisten stemmen dan SP.
  De strategisch durven helemaal niet meer te stemmen.
  En Diederik wordt butler Alexander PopulistjePechtold

 2. 4

  Ach, naast Diederik Samsom zijn er een aantal miljoen Nederlanders, los van het gebruikelijke PvdA stem-/ klapvee, ook niet echt blij. Hun kritiek is daarentegen veelal stukken beter onderbouwd dan dit zwakzinnige gebazel van ene Diederik S.

 3. 5

  De SP neemt de kiezers van de PvdA over, beter zo, dan kunnen de rechtse krachten hun borst nat maken, want dan zullen hun onzalige plannetjes sterker worden tegengewerkt. Niet hun plannetjes overigens, maar van de grote banken, multinationals, pausen, conservatieve denkclubjes, notabelen, en andere onderdrukkende mogendheden. Rechtse lui zijn altijd al loopjongens geweest van de grote bazen, minachting is hun verdiende deel.

 4. 6

  Toen die gast (als terzake deskundige – Delft) in de NOS nieuwsshow gewapend met power point voorstellingen ging uitleggen dat Fukushima prima werd aangepakt, dat alles onder controle was, en er geen gevaar was —– dat maakte zijn geloofwaardigheid duidelijk. En, hij kwam er mee weg – toen nog wel. Steeds weer.
  ‘Je kunt veel mensen een tijd voor de gek houden, maar niet iedereen voortdurend’
  (meen citaat van Roosevelt).

  Eindelijk is bij veel PvdAers kennelijk het kwartje gevallen, de maat vol.
  Hoe lang zal het nog duren voordat bij de andere volksverlakkers de bom barst. VVD-kiezers zijn (ook niet allemaal) gek, wel goedgelovig. Ook daar komt het gros bedrogen uit.

  Niet alleen Diedje kan de boel niet meer aan elkaar liegen. Ook het PR/communicatie-bureau, dat voor de partij de teksten schrijft die de trekpoppen moeten herkauwen, kan kennelijk geen leugens en propaganda meer bedenken die de mensen niet door hebben.

  De bezem moet duidelijk door die partij. We zagen Timmermans opgewonden jubelen bij de CIA-fascistische Privat Sector coup in Kiev. Nu het duidelijk is dat de media verzwijgt dat onze NAVO-coalitie witte fosfor bommen gooit op de lokale bevolking in Oost-Oekraine (een ernistig oorlogsmisdrijf, verboden door de VN en de Geneefse Conventie) blijft PvdA Timmermans zwijgen!
  Iedere schaafde partij moet waken voor dergelijke infiltranten.