Quote du Jour | Geen Redelijk mens

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Geen redelijk mens zou concluderen dat de verklaringen werkelijk op feiten gebaseerd waren.

Aldus Sidney Powell. Zij verspreidde wekenlang de leugen dat Dominion Voting Systems hielp de verkiezingen van Trump ’te stelen’. Het bedrijf klaagt haar nu aan, maar ze vindt het allemaal maar onzin. Zulke dingen horen nu eenmaal bij het taalgebruik in een politieke arena.

Dit mag dan zo zijn, de vraag blijft wel staan waarom je de onzin dan überhaupt zou moeten verspreiden als toch niemand het zou geloven.

Reacties (4)

#1 okto

@0

Dit mag dan zo zijn, de vraag blijft wel staan waarom je de onzin dan überhaupt zou moeten verspreiden als toch niemand het zou geloven.

Dat klopt niet. Ze zegt niet dat NIEMAND het geloven zou. Ze zegt: geen redelijk mens zou het geloven.

Dat verklaart meteen waarom die onzin dan toch verkocht is: voor de achterban van Trump. Zelfs de Trump-entourage zelf vindt dus dat dat geen redelijke mensen zijn. Oftewel: De Trump-kliek vindt zelf ook dat hun achterban bestaat uit volstrekte idioten die je alles wijs kunt maken.

  • Volgende discussie
#1.1 Joost - Reactie op #1

Dat klopt wel, want het ontkracht direct haar punt. Er luisterden wel mensen, terwijl ze het tegenovergestelde suggereert.

  • Volgende reactie op #1
#1.2 Hans Custers - Reactie op #1

Ik denk dat een flink deel van de Trump-achterban ook wel weet dat het leugens zijn, maar dat ze dat simpelweg niet interesseert. Zij hebben recht op een overwinning van hun kandidaat, omdat die het ware Amerikaanse volk vertegenwoordigt, vinden ze. Als daar grove leugens voor nodig zijn, dan is dat maar zo.

  • Vorige reactie op #1
#2 Frank789

Wat Sydney Powell deed gebeurt wel vaker als ze in het beklaagdenbankje staan:

Alex Jones’s Attorneys Argue That No Reasonable Person Would Believe What He Says

Dus op de radio roepen dat Sandy Hook slachtoffers acteurs waren en voor de rechter doen alsof je een clown bent die je niet serieus mag nemen. Soortgelijke verdediging hanteerde hij bij zijn echtscheiding en voogdij over de kinderen.

https://www.texasmonthly.com/news-politics/alex-joness-attorneys-defamation-suit-argue-no-reasonable-person-believe-says/

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie