Quote du Jour – Eg geen discriminasie nie

Quote du JourHet is slechts bedoeld om de jeugd te beschermen tegen het propageren van denkbeelden die het huwelijk bedreigen, het gezin bedreigen en de taken van school bedreigen.

De Poolse Minister van Onderwijs, Roman Giertych, legt krampachtig uit waarvoor zijn voorstel tegen het propageren van homoseksualiteit op scholen bedoeld is en dat dit niets met discriminatie te maken heeft.

Zouden al die Poolse arbeiders die deze kant op stromen eigenlijk gewoon homofielen zijn die vluchten voor hun achterlijke regering?

 1. 4

  Ja, dat is zo, nu slaan ze naar andere kant door. Heeft tijd nodig denk ik dan maar, gezien de historie van het land.

 2. 5

  Zouden al die Poolse arbeiders die deze kant op stromen eigenlijk gewoon homofielen zijn die vluchten voor hun achterlijke regering?

  Er zijn hier net drie poolse bouwvakkers met de keuken bezig, ik ga het ze effe vragen, BRB…

 3. 9

  Zouden al die Poolse arbeiders die deze kant op stromen eigenlijk gewoon homofielen zijn die vluchten voor hun achterlijke regering?

  Zouden al die hollanders die wegvluchten uit NL eigenlijk gewoon homohaters en angstvogels zijn? Eigenlijk echte katholieken zijn die vluchten voor hen die voor katholieken vluchten?

  Even serieus: het betreft een voorstel tegen het propageren van homosexualiteit. Propageren is letterlijk het trachten ingang te doen vinden, propaganda maken voor => bepleiten. Als dat plaats vindt in Polen is het bij mijn weten sowieso het enige land ter wereld waar dat gebeurt.

 4. 12

  @su
  Wedden dat ze de gay parades gaan interpreteren als propaganda.

  Wat is dan een optocht van dansmariekes :)

  Ja, verdacht! Is de goede man trouwens al in beroep gegaan bij het Europese hof voor de mensenrechten? Kan leuk worden.

 5. 13

  @ su, #6:

  Portugal door de communisten onderdrukt?
  Indien je op Salazar doelt, dat was een rechtse dictator wiens ‘Estado Novo’ juist de communisten bevocht. Voor de kerk was een grote rol weggelegd in zijn bewind.

  En hoewel Portugal nog een homofobisch land is, is het zeker niet te vergelijken met Polen. Natuurlijk, trouwen is nog niet mogelijk, maar dat is een kwestie van tijd. Daarnaast zijn diverse publieke figuren semi-openlijk homoseksueel, waaronder Socrates de MP.

 6. 17

  Er zit zeker wel ruimte tussen het discrimineren van homo’s en het niet toestaan van een Gay Parade. Echter, als je het laatste doet, dan verwacht ik ook dat hetero’s ook geen optochten gevuld met halfnaakte mogen organiseren. Want anders ben je alsnog aan het discrimineren.

 7. 19

  Oadoakerston (#5) zit al sinds drie uur in de keuken. Volgens mij is hij óf vermoord door die drie Polen óf hij is nu hun beatch.

 8. 20

  Hehe, Odoakerston is een ‘bekende’ dus ik weet precies hoe het ging. Hij haalde zijn Pools wat op, dronk een paar glaasjes Palinka met ze, meende ook dat het goed was dat die grenzen open gingen en ja, toen, toen: BE-ATCH.