Quote du Jour – 700.000.000.000 Fuzzies

Quote du Jour“It’s not based on any particular data point,” a Treasury spokeswoman told Forbes.com Tuesday. “We just wanted to choose a really large number.”

Huh? De schatkist schat er maar een beetje op loos? “In fact, some of the most basic details, including the $700 billion figure Treasury would use to buy up bad debt, are fuzzy.”
Onwillekeurig vraagt men zich af of er nog meer fuzzyness het beleid omfloerst. En wanneer mogen we de eerste frauduleuze praktijken aan het licht zien komen? Of is dat tegen het Nationale Belang – dat fuzzy edoch onverwoestbaar idee dat grootgeldbezitters, de Golden Billion, Iedereen Vertegenwoordigen op het moment dat ze teveel van de taart hebben ingepikt en dat Iedereen Solidair moet zijn …

 1. 2

  [ ja, mooi toeval, Henrik. Zoals dat achter de redactionele schermen van Sargasso gaat, gooien wij elkaar tips en links toe. Deze Quote was mij toegestuurd door Steeph. Om 8:46.
  Blijkbaar lezen jullie dezelfde bronnen in de ochtend, wat alleen maar mooi kan zijn ]

 2. 3

  Misschien moeten we de quote vervroegen? Dan kunnen we die wakkere reaguurders van ons voor zijn :-)

  Sorry Henrik, het was zoals Crachat zei. In de ochtendroutine van alle feeds kwam hij voorbij. Te mooi en actueel om niet te gebruiken, toch?

 3. 6

  “Juan Cole is a snotnosed fucking Islam asslicking liberal punk who should have been deported to GBay 10 years ago.”

  Hier krijg ik dan -10.

  Daar +200.