1. 2

  De heer de Bruin is al 2 jaar bezig om bij de PVV binnen te komen. Ondertussen heeft hij ervaren dat een eigen mening niet wordt gewaardeerd en dat Wilders alleen slaafse volgelingen wil. Iets wat iedereen op 10 kilometer afstand kan zien.

  De heer de Bruin wil vervolgens vrouwen met een moslimachtergrond actief werven. Hij heeft van zijn vrouw geleerd (een Iraanse) dat volgens de Koran het extra punten (?) oplevert als je in de zorg gaat werken. Dat je met zulke ideeën en zo’n achtergrond niets bij de PVV te zoeken hebt kun je vanaf een kilometer afstand al ruiken.

  De heer Brinkman laat weten dat de heer de Bruin niet bij de PVV kan omdat hij geen VOG kan laten zien wegens 2 keer dronken rijden. Dat de heer Brinkman niet de juiste persoon is om hier over te oordelen kan je van vrij grote afstand zelf wel invoelen.

  De heer de Bruin laat vervolgens weten dat het dronken rijden maar 1 maal is en dat het ontbreken van een VOG het gevolg is van een procedurele fout. Als de heer de Bruin zijn VOG nu even alsnog omhoog houdt kan iedereen binnen een straal van een kilometer zien dat het verder geen probleem is.

  De heer de Bruin laat in de VK van vandaag weten dat het moddergooien is begonnen. Vanwege mijn morele afstand tot het gedachtegoed van de PVV heb ik daar geen last van.

  Mochten de heren de Bruin en Brinkman behoefte hebben aan uitleg waarom zij niet tot de elite behoren dan wil ik wel van mijn berg afkomen om ze dat te vertellen.

 2. 3

  Hoera!: Bruin heeft het licht gezien, al zijne zonden geworpen in de diepten der zee. Blijf zitten waar je zit daar op die berg ALO!, misschien volgen er meer. Lijkt wel een duiveluitdrijving een exorcist het moet niet gekker worden: een PVV-er die meer hoofddoekjes aan bed tracht te krijgen door een linkse subsidiehobby te gaan hanteren…en ze noemden het voortaan een The Carlo the Bruin Experience.

  Al waren uw zonden als scharlaken, zij zullen wit worden als sneeuw; al waren zij rood als karmozijn, zij zullen worden als witte wol. (Jesaja 1:18)

  Moehaha.