PVV fractie goed voor 50,3 jaar celstraf

Update 20:24 | ‘PVV-Kamerlid Lucassen veroordeeld voor ontucht’, zo blijven we tellen…

Met het nieuwste nieuws over de buurtterreur van PVV-Kamerlid Eric Lucassen dringt zich de vraag op: hoe crimineel is de PVV fractie eigenlijk? Inmiddels lijkt de criminaliteit onder PVV Kamerleden nóg hoger te liggen dan onder Nederlandse Marokkanen, o zoete ironie… Om een indicatie van het criminele karakter te krijgen volgt hieronder een opsomming van crimineel gedrag waarvoor huidige PVV Kamerleden zijn, worden of zouden moeten worden aangeklaagd. Let wel: aangeklaagd maar niet veroordeeld, we leven -ondanks alles- nog steeds in een rechtsstaat. Tussentijds resultaat: de PVV fractie is in totaal goed voor een halve eeuw aan celstraf, telt u even mee?

Martin Bosma wilde de ‘rode neuzen’ van NOS medewerkers afhakken, in het bijzonder die van een Nova-presentatrice: “Ooh, ik zie Clairy Polak al liggen…” Strikt gezien is dit een bedreiging. De maximumstraf hiervoor is twee jaar cel.

Hero Brinkman deze oud inspecteur van politie spant vooralsnog de kroon: in januari 2009 beledigde hij de minister van Justitie van de Nederlandse Antillen (maximaal drie maanden gevangenisstraf), in september maakte Brinkman in Nieuwspoort zich schuldig aan openbare dronkenschap (12 dagen cel), begon hij zelf drank te pakken (diefstal, vier jaar) en sloeg hij, volgens het slachtoffer, de barman (geweldpleging, vier jaar). Later werd er door een aannemer een aanklacht tegen Brinkman ingediend wegens mishandeling (vier jaar) en poging tot doodslag (15 jaar). Bij elkaar is dat 27,3 jaar cel.

Sietse Fritsma werd zowel in 2007 als in 2008 in de Tweede Kamer op de vingers getikt wegens discriminatie. Het plan van Fritsma om criminele Marokkaanse jongeren samen met hun ouders uit te zetten ging zelfs Rita Verdonk te ver: “Pure discriminatie”. Op discriminatie staat ook een maximumstraf van twee jaar. Dit is dus vier jaar in totaal.

Tegen Dion Graus werden meerdere aangiften gedaan; Hij zou zijn destijds acht maanden zwangere vrouw hebben mishandeld, zijn schoonvader hebben bedreigd en een andere vrouw hebben bedreigd en gestalkt (zie het Dossier Graus in De Limburger). Ook zou er bij Graus sprake zijn van onbetaalde rekeningen en onjuiste informatie over zijn verleden. Opgeteld zou Graus hiervoor tien jaar hebben kunnen krijgen. Saillant detail: Justitie in Antwerpen heeft de zaak niet vervolgd “Niet omdat er onvoldoende bewijs was, maar wegens opportuniteitsredenen. Uit 50.000 zaken moeten wij een keuze maken, we kunnen niet alles doen.” Hoor ik daar iemand wraking roepen..?

Marcial Hernandez bracht al een nacht in de cel door nadat hij in café Berger op het Plein in Den Haag een ambtenaar van EZ een kopstoot had gegeven (geweldpleging, vier jaar cel). Geert Wilders ontkende eerst het incident, daarna bedekte hij het met de mantel der liefde.

Eric Lucassen, deze woordvoerder Wonen & Wijken terroriseerde zijn eigen woonbuurt in Haarlem. Hij riep ‘dikke zeug’ en ‘kankerhoer’ tegen buurvrouwen, intimideerde een bejaarde man zodanig dat deze huilend aangifte deed bij de politie. Verder dreigde hij zoutzuur over een echtpaar heen te gooien, jaagde allochtone kinderen de stuipen op het lijf en riep tegen buren ‘ik ga in je brievenbus pissen’. Dit is overduidelijk bedreiging waarop een maximumstraf van twee jaar cel staat. Maar mocht er ook sprake zijn van vernieling (brievenbus plassen) en als de bedreigende Lucassen toch daad bij woord heeft gevoegd kan de straf hoger uitvallen en komt hij wellicht ook in aanmerking voor TBS?

Het staat nog te bezien of Geert Wilders veroordeeld gaat worden voor aanzetten tot haat tegen moslims en dat hij dan ook een jaar cel krijgt. Maar als iedereen in de fractie veroordeeld zou zijn voor waar ze voor aangeklaagd waren en nog worden, dan zit er dus voor 50 jaar, drie maanden en 12 dagen aan gevangenisstraf in de Tweede Kamer voor de PVV. Dankzij de brievenbus plassende Lucassen ziet de zelfkant van de PVV fractie deze week Abraham, maar 50,3 jaar is ongetwijfeld nog niet de eindstand…

Vrijwel zeker is er op bovenstaand lijstje nog een hoop af te dingen of kan er nog meer celstraf worden toegevoegd. Laat het weten in de comments, maar houdt u aan de wet en betracht goede zeden. Twee oud PVV Kamerleden danwel kandidaten zijn niet meegenomen in de berekening: Gidi Markuszower is buiten beschouwing gelaten, de vier jaar of een geldboete van € 45.000,- voor verboden wapenbezit is niet relevant, want hij is uit de fractie gestapt. Ook de veroordeling van Arjan Brogt is niet relevant, want ook deze is opgestapt.

Reacties (185)

#1 vandyke

Volgens mij is de PVV een criminele organisatie volgens de criteria:

•zekere structuur en organisatiegraad, in het samenwerkingsverband heeft bijv. ieder van de verdachten zijn of haar eigen aandeel, op zijn of haar eigen niveau
•het samenwerkingsverband moet ook een duurzaam karakter hebben
•welke organisatie tot doel had het plegen misdrijven
•het samenwerkingsverband hoeft niet te bestaan uit verschillende geledingen of een bepaalde hierarchie.
•Ook is niet vereist dat alle leden hetzelfde doel nastreven

Haatzaaien, discriminatie is het doel van de organisatie.
Goed voor zes jaar, voor ieder die deel uitmaakt van de organisatie. 6 x 23 = 136 jaar.

 • Volgende discussie
#2 BP

Was de deelname van Fleur Agema aan het forum van Stormfront ook strafbaar?
Onderzoek naar strafbaarheid: http://nl.wikipedia.org/wiki/Stormfront

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 boyke

Het ironische is dat die ‘buurtterrorist’ Eric Lucassen de woordvoerder v.d. PVV is voor Wonen en Wijken. Dat is hetzelfde als het benoemen van een bankrover tot bankdirecteur.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 Brynnar Aristeranthropos

@0,
Het gevalletje Fritsma zou alleen tellen als hij deze uitlatingen buiten de Tweede Kamer zou doen. In de genoemde situatie geniet hij parlementaire onschendbaarheid. Eerlijk is eerlijk, die telt niet echt mee.

@2,
Deelname aan het Stormfront forum is op zich niet strafbaar als je daar geen vreemde uitlatingen doet. Het was echter wèl Agema die met het idee kwam om knieschoten te gaan uitdelen. Misschien dat hier nog wat uit te halen valt?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 Meester

Kom maar door met die minimum straffen!!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 vandyke
 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 Climax

@1 de organisatiegraad van de pvv lijkt mij te gering om van een criminele organisatie te kunnen spreken.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 Taco Zip

Ik lees erg vaak het woord ‘zou’. Leuke exercitie maar erg fictief en vreselijk tendentieus.
Vooral ook de laatste twee gevallen. Buiten beschouwing laten maar toch even noemen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#9 seven

Het NRC & Limburger verhaal over Graus is onjuist. Er was igv de (jaren na dato) aangifte over ex mishandeling 2x sprake van technisch sepot vw geen bewijs.

“Justitie in Zuid-Limburg en de Vlaamse officier van justitie seponeerden de aangiften. Er waren onvoldoende aanknopingspunten om tot vervolging over te gaan. ‘In mijn opinie kan een en ander strafrechtelijk niet worden bewezen’, schrijft officier van justitie Vervuren op 16 april 2004 aan Graus. Hoofdofficier van justitie Penn-te Strake bevestigt die beslissing nog eens op 10 januari 2007. ” http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/837242/2007/01/27/Graus-pareert-de-zwaarste-aanvallen.dhtml

Graus is dus hoewel wellicht zakelijk slordig maar wel dubbel gecleared (tot aan hoogste justitieregionen aan toe) voor het verhaal van z’n ex + schoonfamilie een aangifte die ook plots pas na jaren kwam toen Graus meer papadagen met kind verzocht via de rechter.

Zie eerder comment
seven | 10 November 2010 | 21:45
“Tegen Dion is weliswaar aangifte gedaan, maar hij is nooit officieel onder verdenking geplaatst. Het is geseponeerd omdat er geen enkel hard bewijs is. Z’n ex is daar trouwens nooit (art12) tegen in verweer gekomen. Hele discutabele en na jaren later pas en plots ingediende valse aangifte toen Dion meer tijd met z’n kroost opeiste via de kinderrechter. Bedoeld ivm hindernis opwerpen wb uitbreiding gezag/omgang, aangifte is dubbel geseponeerd. Zie vk link @13 had je dus kunnen lezen.
Hernandez ontkent ook, is hij al officieel verdacht? Nee.
Hero is een mol, en Hero heeft kennelijk gelijk gekregen want van z’n buurman hoor je niks meer (opzetje voor de verkiezingen?) en was imho ook niet off. verdachte van iets. Iedereen kan wel wat roepen, al die flairs halen niet eens de 2e trap van het OM.
Route aangifte ongeveer > 1 ( technisch =geen enkel bewijs) seponeren of echte verdachte 2 > indien 2 voorgeleiding > rechtzaak.”

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#10 Taco Zip

Ik hoor ook al de reactie van de PVV-fractie: “Wanneer wij straks een einde hebben gemaakt aan die vreselijke linkse terreur in dit land dan zit er alléén in de PvdA-fractie al voor 500 jaar aan celstraf”.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#11 seven

Een aangifte of beschuldiging =| officiële verdenking. Volgens mij heeft er geen een de status officiële verdachte vd politie / OM gehaald.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#12 Bookie

@1 Nee, de Hells Angels zijn vrijgesproken.
Het doel is vrede en veiligheid en niet discriminatie. De manier waarop is wat idioot, dat dan weer wel.

Hedendaags racistisch geweld komt toch van een andere kant:
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/11/hollandse_varkenshoer.html#comments

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#13 boyke

Garppig hoe het PVV sektelid seven alles probeert te bagatelliseren.
Als het zou gaan om een allochtoon dan is die in de ogen van het PVV tuig gelijk schuldig totdat zijn onschuld wordt bewezen want waar er rook is, is er vuur (dat is nou eenmaal de PVV denkwijze m.b.t. allochtonen)

Lees even mee over Dion Graus:

“Verder wordt bekend dat Dion Graus in oktober 2002 zijn toen al acht maanden zwangere vrouw zodanig heeft mishandeld dat zij in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Dit staat in een aangifte uit 2003 bij de politie tegen Graus. Artsen die de toenmalige vrouw van het Kamerlid begeleidden, spraken van een “zeer bedreigende situatie.” In elk geval zijn tegen Graus zes aangiftes gedaan van zaken als mishandeling, bedreiging en stalking. Het betreft twee aangiftes van de ex-vrouw van het huidige Kamerlid, één van zijn voormalig schoonvader en één van een vriendin van zijn ex. De twee overige aangiftes werden gedaan door een vrouw waarmee Graus een buitenechtelijke relatie had en door haar collega die hij zou hebben gestalkt. Volgens de verklaringen is ook sprake van enkele doodsbedreigingen. Zo zou Graus gedreigd hebben de keel van zijn voormalige schoonvader door te snijden en diens huis in brand te steken.

In de aangifte die de hoogzwangere vrouw tegen Graus heeft ingediend, staat dat het Kamerlid diverse keren geprobeerd heeft de keel van de vrouw dicht te knijpen. Ook zou hij met zijn hand de mond en de neus van de vrouw hebben dichtgedrukt, waardoor zij geen lucht kreeg. Tevens zou hij haar in haar buik hebben ‘geduwd’.
Volgens de aangifte zat de vrouw onder de blauwe plekken en moest zij zich in het ziekenhuis in Heerlen laten opnemen. De aangifte wordt ondersteund door een rapport van een arts van het Atrium Medisch Centrum in Heerlen waarin staat welk letsel de vrouw als gevolg van de vechtpartij met Graus heeft opgelopen.

In een verklaring van een gynaecoloog van het Heerlense ziekenhuis, die deze krant heeft ingezien, staat dat het fysieke geweld dusdanige vormen aannam dat dit heeft geleid tot enkele preventieve opnames. De artsen en verpleegkundigen van het Atrium, die zelf aanwijzingen voor fysiek geweld hebben geconstateerd, zeggen dat de situatie zeer bedreigend was en dat dit de reden was om de zwangere vrouw af te schermen van de aanstaande vader.”

http://www.limburger.nl/article/20080923/DOSSIERS/525774611/1045

En dan durft het O.M. het te hebben over ‘gebrek aan bewijs’. My ass, er was genoeg bewijs men wilde hem gewoon niet vervolgen (klassejustitie)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#14 seven

@13 Grappig hoe elke nuance over de PVV (door VVD-er nb )als PVV sektarisme wordt gezien. De Limburger is door het latere Volkskrant verhaal onderuit gehaald. Het bleek onjuist, vals , opgeklopt.

“Justitie in Zuid-Limburg en de Vlaamse officier van justitie seponeerden de aangiften. Er waren onvoldoende aanknopingspunten om tot vervolging over te gaan. ‘In mijn opinie kan een en ander strafrechtelijk niet worden bewezen’, schrijft officier van justitie Vervuren op 16 april 2004 aan Graus. Hoofdofficier van justitie Penn-te Strake bevestigt die beslissing nog eens op 10 januari 2007. ” http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/837242/2007/01/27/Graus-pareert-de-zwaarste-aanvallen.dhtml

Ik raad je aan je te verdiepen voordat je individuele personen zomaar terwijl het OM de feiten echt kent zo te beschadigen met onjuiste en achterhaalde feiten. Dat is laster. http://nl.wikipedia.org/wiki/Laster
On topic Op laster staat trouwens 2 jaar

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#15 boyke

@14
Klaag me dan maar aan, kom op ik daag je uit.
Ik blijf erbij dat er voldoende bewijs tegen Graus was maar dat het O.M. hem bewust niet wilde vervolgen. Jij zit dus gewoon uit je nek te lullen.
Tegen Brinkman was er ook bewijs voor het feit dat hij iemand anders had bedreigd maar ook daar werd er niet tot vervolging overgegaan.
Ze zijn daar bij het O.M. heus niet zo verlegen om vervolging in te stellen als het gaat om een allochtone verdachte.
Anyway veel plezier in de PVV sekte.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#16 seven

@Boyke van klassejustitie kan ook geen sprake zijn, het is immers begin 2004 al geseponeerd, Graus zit pas sinds eind 2006 in de kamer. Daarna is de zaak vw mediaberichten nogmaals na extra onderzoek door het OM Hoofdofficier van justitie bevestigd dat er geen bewijs is. De aangifte kwam pas veel later na dato, toen Graus uitbreiding gezag wou, z’n ex kon in beroep tegen de beslissing seponeren maar heeft dat niet gedaan. Verklaringen blijken fake, uit verband gerukt enz. Zie 2 laatste alinea http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/837242/2007/01/27/Graus-pareert-de-zwaarste-aanvallen.dhtml

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#17 KJ

Ik denk dat zelfs seven niet onder stoelen of banken kan steken dat de fractie van de PVV op onaangename wijze keer op keer in de pers komt als het gaat om persoonlijk infracties, en dat zelfs hij/zij dat met zijn/haar paranoïde geest dat niet allemaal bij elkaar op de corrupte vooroordelen van de pers kan schuiven. Wat een stelletje boeren en boeven bij elkaar die PVV – de LPF is er niks bij !

Laat natuurlijk onverlet dat er op deze site in andere discussies meerdere malen betoogd wordt dat men de groep niet op het individu mag afrekenen, en dat de infracties van de ‘grote drie’, als men verwoeste mensenlevens en corrupt geld bij elkaar optelt, nou ja, deze akkefietjes nogal eens doen verbleken.

Want wat wil je liever: geregeerd worden door iemand die zijn vrouw slaat maar verder alleen maar wetten wil maken om konijntjes te beschermen, of door iemand die zonder blikken of blozen zijn handtekening zet onder iets waardoor tientallen onschuldige burgers op gruwelijke wijze het leven laten ?

Ik realiseer me dat ik hier een valse dichotomie opstel, maar ik word gewoon een beetje cynisch van dit soort discussies.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#18 boyke

@ 16
Als jij zo stom bent om de verklaringen van de crimineel en leugenaar Dion Graus blindelings te vertrouwen is dat jouw probleem.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#19 Tjerk

Komop seven, lasterlijke uitspraken vallen toch gewoon onder de vrijheid van meningsuiting?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#20 prometeus

Als het aan de PVV had gelegen, dan hebben ze niet alleen alleen 50jaar celstraf aan hun broek, maar ook een aantal kreupelen in hun gelederen. De politie moet toch gewoon op kunnen treden zonder dat zo’n linkse rechter de dader weer gaat knuffelen?

Dus seven: flikker alsjeblieft op met je ‘geen bewijs’, ‘geseponeerd’ of ‘verkeerd begrepen’. Het gaat om het meten van de PVV langs de PVV-meetlat.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#21 MMaas

@KJ: op zich heb je gelijk natuurlijk. Maar wanneer er een achtergrond bestaat van geweldpleging maak ik me alleen maar extra druk als die meppende politicus alleen konijntjeswetjes wil maken.

Trouwens, weet je wie ook een tijdje in de bak zat en een grote dierenvriend was?

Nou? Nou …?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#22 boyke

Het is uiterst grappig hoe de PVV sekteleden zich in allerlei bochten wringen om het criminele wangedrag van hun eigen gekozen vertegenwoordigers te bagatelliseren en goed te praten maar bij allochtone verdachten staan ze gelijk klaar met een oordeel en hun grote bek.
Welnu ik ben zeker niet te verlegen om ze een koekje van eigen deeg te geven.
De feiten zijn en blijven dat de PVV Tweede Kamer fractie bestaat uit een stel CRIMINELEN en dat zegt veel over de PVV kiezers aangezien we in Nederland een representatieve democratie hebben waarbij de PVV fractie representatief is voor de PVV keizers en wordt gekozen door die kiezers

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#23 vandyke

Als de PVV behandeld zou worden zoals ze zelf vindt dat anderen behandeld moeten worden dan zou allang de Luchtmobiele Brigade op de PVV-fractie zijn afgestuurd.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#24 seven

@18 In dit geval betreffen het officiële verklaringen van het OM, niet Graus. De officier van justitie Vervuren de Hoofdofficier van justitie Penn-te Strake. Je weet wel hoge justitiële ambtenaren in functie. (vraag voor jou, waarom zou iemand pas meer dan een jaar later aangifte doen? Toevallig als er een verzoek bij de kinderrechter ligt?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#25 caprio

Ik heb die ‘dikke zeug’ op tv beelden gezien, en inderdaad het is een ‘dikke zeug’.

Jullie hebben trouwens ook niet ‘three strikes out’ meegenomen in het overzicht. En inderdaad nog oude, linkse, softe straffen gebruikt.

Het grappige is dat in het klimaat van schofferen en maar raak roepen, niemand hiervan meer staat te kijken, en iedereen zijn schouders ‘nuchter’ ophaalt.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#26 boyke

@ 24
Nooit gehoord van vriendjespolitiek zeker???
Gelet op alle bewijzen tegen Graus zijn die verklaringen v.h. O.M. volstrekt ongeloofwaardig.
Nogmaals als het om een allochtoon zou gaan die zich in de positie van Graus zou bevinden dan zouden die blanke heren bij het O.M. niet aarzelen om hem gelijk te vervolgen.
@ seven, blijf maar vooral doorgaan met het geloven van je eigen onzin

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#27 seven

@26 Maar Graus was in 2004 toen het wegens gebrek aan bewijs werd geseponeerd een nobody. Hij zat toen nog niet bij de PVV of de kamer. Hij had toen geen hoge vrienden en die heeft die buiten de PVV nu ook niet. Ook jou idee dat blanken elkaar dekken kom ik nergens tegen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#28 boyke

@ 27
hij had geen vriendjes bij ’t O.M. ??? Nou dat durf ik gerust in twijfel te trekken gelet op het feit dat hij een get out of jail kaart heeft gekregen van het O.M. voor zijn criminele daden jegens zijn zwangere ex vriendin.
Volgens de PVV logica verdienen zulke types een knieschot

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#29 seven

@28 Niet elke aangifte is eerlijk boyke, dat bleek. Vandaar de rechtsstaat, bewijs, onafhankelijke beoordeling OvJ bij OM, rechter, hoger beroep, cassatie, EHRM.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#30 sikbock

As je tuig wil bestrijden heb je tuig nodig en geen slappe linkse melkmuiltjes die alleen met hun ellebogen een punt kunnen draaie! Hup pVV!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#31 boyke

Ik vind het vertrouwen dat seven stelt in het O.M. ontroerend. Onafhankelijke beoordeling bij het O.M??? Yeah right, bij het O.M. stikt het v.d. rechtse law and order Fred Teeven achtige OVJ’s die wel kunnen optreden bij allochtonen en vormen van straatcriminaliteit maar als het gaat om hun soort mensen of als ze wat onder de tafel toegeschoven krijgen dan volgt er plotseling een sepot.
Pas als een onafhanklijke rechter zegt dat er geen bewijs tegen een verdachte is dan heb ik er vertrouwen in maar oordelen van partijdige OvJ’s vertrouw ik voor geen ene meter.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#32 Brynnar Aristeranthropos

@27 “Graus was in 2004 (…) een nobody.”

Hij presenteerde een televisieprogramma voor TV Limburg: Beesten met Dion. In het Limburgse had hij toch wel enige bekendheid als lokale TV-personality.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#33 prometeus

@29 “Niet elke aangifte is eerlijk boyke, dat bleek. Vandaar de rechtsstaat, bewijs, onafhankelijke beoordeling OvJ bij OM, rechter, hoger beroep, cassatie, EHRM.”

*proest*

Hoor je het jezelf zeggen? Je hebt het hier wel over de PV-“de rechtstaat is voor softies”-V, hè?

*bookmarkt snel comment #29 om seven er later nog een keer mee om de oren te slaan*

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#34 prometeus

@30 “As je tuig wil bestrijden heb je tuig nodig”

Is dit nu een pleidooi voor islamisering van het parlement :-P

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#35 Brynnar Aristeranthropos

PS, nu we het toch over Graus hebben, herinneren we ons dit gevalletje wanbetaling ook nog uit 2008?

Aannemer legt beslag op loon PVV-Kamerlid Graus

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#36 geweta

Een kleine greep uit de PvdA misdaden:
Ook de wat meer bekende PvdA figuren hebben zich in het verleden herhaaldelijk schuldig gemaakt
aan landverraad .. ( Tang – PvdA – bijvoorbeeld met het verraden van staatsgeheimen).
Over de 80 duizend paspoorten, die bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken werden gestolen, in de
tijd dat K. de Vries( PvdA) daar Minister was, is nimmer iets gepubliceerd. Door de nieuwe baan van
Oudkerk ( PvdA) ( Fatsoensvoorlichter) weten we nu, wat de PvdA onder fatsoen verstaat.
Muts Herfkens is absoluut niet de enige PvdA er die de zaak voortdurend oplicht.
Dat mutsje Cramer (PvdA) en haar medefraudeurs nog steeds blijven volhouden, dat er een
opwarming van de aarde onderweg is, geeft ook al weer aan, dat fraude, leugens en oplichting van
de belastingbetaler bij de PvdA een normale zaak zijn.
Zij, Cramer, laat haar dienstwagen ook door haar moeder gebruiken om boodschappen te doen.
De milieufanaat Samson ( PvdA) blijft ook dapper volhouden, dat het milieu in gevaar is.
Hij bedoelt daarmee te zeggen, dat zijn toekomstige overbetaalde baan bij de milieumaffia in gevaar
zou kunnen komen.
We zullen het maar niet hebben over het geen weet ( willen) hebben van mijn en dijn van Bram
Peper (PvdA).
Ook niet over het feit, dat meer dan 50 % van de Nederlanders ervan overtuigd is, dat Wim Kok
(PvdA) indirect, met zijn uitspraken, de moord op Pim Fortuyn in de hand heeft gewerkt.
Ook niet over het gedrag van de huidige Minister van Binnenlandse (PvdA) Zaken ( dronken achter
het stuur – en dan de hoofdcommissaris een extra toelage geven om die bekeuring …misdadig gedrag
… te laten verdwijnen.
Ook de voortdurende leugens in de Monitoren van Jaap de Leugenaar- PvdA-( Donselaar) waarmee
hij honderdduizenden euro’s heeft weggesluisd naar eigen konto, behoren slechts tot de kleine
wapenfeiten van PvdA ers en zullen wij maar niet verder uitpluizen.
Wel willen wij duidelijk maken, dat bij de PvdA een groot deel van de top als onbetrouwbaar kan en
moet worden aangemerkt.
Hier enige voorbeelden:
Minister van Ontwikkelingshulp Jan Pronk ( PvdA) steunt Afrikaanse terroristen met Nederlands
geld voor ontwikkelingshulp.

Staatsecretaris J(udas)Cohen (PvdA) laat een boek over zichzelf schrijven en betaalt de 40.000 gulden
daarvoor uit de staatskas.

NOVIB-voorzitter v.d.Berg (PvdA) gaf miljoenen guldens ( bestemd voor
ontwikkelingshulp) weg aan het Cuba van Fidel Castro.

( PvdA)wethouders van deelraden in Amsterdam steken tonnen ( euro’s) in
eigen zak, door twee petten op te hebben.

Minister van Financiën Wouter Bos ( PvdA) laat de advocatenkosten voor
een privérechtszaak door zijn Ministerie betalen.

Minister Vogelaar ( PvdA) is zó incompetent, dat er een privécoach voor
haar moet worden ingeschakeld.
Voor 188,-euro per uur (!) wordt een bureau( PvdA) ingehuurd, om de minister iets bij te leren.

Minister Cramer ( PvdA) is zó incompetent, dat er een privécoach moet worden ingeschakeld. Voor
188,- euro per uur wordt een bureau ( PvdA) ingehuurd, om de minister iets bij te leren.

Lid van het EU parlement Hedy d’Ancona ( PvdA) wilde naast haar stoel in het EU Parlement ( waar
ze zelden of nooit kwam ) ook nog een verkiesbare plaats voor de Tweede Kamer in Nederland.

Minister van Ontwikkelingshulp Herfkens( PvdA) wil de ten onrechte verkregen honderdduizenden
euro’s niet terug betalen.

Minister van Financiën W. Kok ( PvdA) ledigt de AOW pot ( 3 miljard gulden) en sluist dat geld
door naar de algemene middelen.
( Het bewijs gaf Marcel van Dam( ex PvdA. nu SP)in Buitenhof 2008) .
Alle ambtenaren krijgen vanaf dan geen AOW uitkering ( die wordt op hun ABP pensioen in
mindering gebracht.)

Ex-Minister- president W.Kok ( PvdA) wordt in 2007 uitgeroepen tot Neêrlands
grootste graaier.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#37 San

En als straks blijkt, dat de vroegere
buurtbewoners aandachtzoekers zijn en
onwaarheden met halve waarheden vertellen?
Dan is het meestal stil. Beeldvorming al
compleet. rectificatie onmogelijk.
Trial by media; feiten volgen later, als
iedereen al tot veroordeling is overgegaan.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#38 sikbock

As je tuig wil bestrijden heb je tuig nodig en geen slappe linkse melkmuiltjes die alleen met hun ellebogen een punt kunnen draaie! Hup pVV!

OMG! Ik had NOOIT gedacht dat de PVV zo ONFaTSOENLIJK is.. Ik zal er Never NOOIT op stemmen!!!! HUP Jop @ AleX!!!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#39 prometeus

@36 Kun je ook nog een daadwerkelijke misdaad (als-in: strafbare feiten) noemen?

Lutser.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#40 Noem iets hier

@ Geoff: dank voor deze opsomming van feiten. Ik mis enkele toetsaanslagen hiervoor.

@ seven: ROFLCOPTER, enzovoorts…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#41 Zonneklokje

Ach gut de linkse rakkers van Sargasso draaien weer eens door. Zullen we ook eens kijken naar de andere partijen. Een beetje zielig hoor.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#42 prometeus

@41 “Zullen we ook eens kijken naar de andere partijen.”

Niemand houdt je tegen. Als je maar niet met zo’n niet-ter-zaken-doende lijst als #36 aan komt zetten; dan ook echt graag aangiftes, vervolgingen en/of veroordelingen voor strafbare feiten. Niet voor het doen van uitspraken waar je het niet mee eens bent.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#43 paul van der vleuten

Dat valt in het niet bij de geschiedenis van de Groen links Fraktie

Duyvendak: rara, onkruid , inbreken in ministerie economische zaken
Sam pormes: terrorist
Karami: Iraans oorlogsmisdadiger
tara Singh Varma: bedrog en meineed.

Lees het boek : de schijn elite en de valsemunters en huiver

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#44 Share

@linkseterreur The PVV is here to stay.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#45 Levi

Mooi boek is dat Paul van der Vleuten met al zes spelfouten in de titel.
Verder kletst u natuurlijk uit uw nek, een beetje het fascisme verdedigen tssss….

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#46 Levi

woeha @36 dat is geen criminaliteit dat is gewoon beleid waar u het niet mee eens bent, zo gaat dat in een democratie. Deze post gaat over criminaliteit, niet over beleid.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#47 Brynnar Aristeranthropos

@44, Zei je dat destijds ook van de LPF?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#48 prometeus

@43 Dat is al een meer geslaagde poging dan #36, maar nu graag kamerleden die er nog zitten en/of waar de partij zich niet van gedistantieerd heeft.

“Lees het boek : de schijn elite en de valsemunters en huiver”
Ja-ja: fictie is vaak erg spannend.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#49 Levi

Ik denk dat #44 doelt op het Duizendjarig Rijk, dat was ook there to stay…
Zelfoverschatting is een kenmerk van het fascisme.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#50 dubois

@43 haha da’s toch da boek van bosma? die gast heeft ze echt nie op een rijtje, die verzint complotten waar je bij staat

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#51 Jonathan Baron

Markuszower had een wapenvergunning. Hij was rechtmatig in het bezit van zijn eigen wapen. Hij is niet vervolgd door justitie. Beetje onzin dus om hem steeds te noemen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#52 Spam

Het begint gezellig te worden hier. Met dank aan Joop, waarschijnlijk

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#53 MMaas

Heee, loopt het Stormfront weer leeg? Gezellig!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#54 Levi

Jonathan Baron, die extremistische zionist had met dat wapen nooit een bomvolle RAI mogen betreden, hij handelde illegaal. Verder is Gidi Markuszower gewoon een pion van Israëlische regering zoals wel meer PVV-ers, naast dat dit ideologisch nogal dubieus is grenst het ook aan landverraad. (en dat zeg ik Levi ja!)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#55 G. de Vader

Jullie missen Jhim van Bemmel wegens faillissementsfraude (=diefstal). Daar op staat dacht ik maximaal 4 jaar gevangenisstraf.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#56 boyke

@ seven,
De feiten m.b.t. de crimineel Dion Graus zijn dat er 6 aangiftes door 4 verschillende personen tegen hem zijn gedaan wegens mishandeling, bedreigingen, stalking. Daarnaast was er ondersteunend bewijs in de vorm van een rapport van een arts v.h. ziekenhuis waar zijn ex-vriendin in werd geslagen.
Dat is dus 5 tegen 1.

Gelegd langs de PVV meetlat is dat ruimschoots voldoende om zijn veroordeling te eisen.
Als er sprake was van een verdachte met de naam Ali of Muhammed en de feiten waren hetzelfde dan zou het overgrote deel van de PVV sekteleden/rechts NL dan ook luidskeel schreeuwen om zijn veroordeling. Nu het echter gaat om 1 van hun buitelen ze over elkaar heen om het te bagatelliseren en goed te praten.

@ #30 sikbock “As je tuig wil bestrijden heb je tuig nodig en geen slappe linkse melkmuiltjes die alleen met hun ellebogen een punt kunnen draaie! Hup pVV!”

Ja joh, die PVVers zijn echt ‘helden’. Je moet immers een ‘held’ zijn om je zwangere vriendin te mishandelen, om een barman te molesteren als die geen drank meer wilt geven aan je dronken reet, om iemand onverwacht een kopstoot te geven en om (net als Eric Lucassen) vrouwen, kinderen en een bejaarde man te intimideren en te bedreigen.

Gooi die PVV ‘helden’ in de boksring om de confrontatie one-on-one aan te gaan met een (allochtone) bokser en ik durf te wedden dat diezelfde PVV ‘helden’ als een stel angsthazen ervandoor zullen gaan.

Inderdaad, Hup PVV de goot in

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#57 seven

@53 Bijna goed, het is de joop.nl (vara, ledengeld subsidiegeld communicerende holle vaten, broekzak vestzak ;) die linkt http://www.joop.nl/show/detail/artikel/sargasso_pvv_fractie_goed_voor_503_jaar_celstraf/

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#58 Eli

Jonathan Baron: een wapen vergunning is geen draagvergunning! Ben overtuigd dat hij inmiddels geen vergunning meer heeft

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#59 paul van der vleuten

Oh oh, de linkse kerk is in paniek. Het linkse electoraat rent weg en dan gaan ze weer fascisme roepen.

wat een zwak omgenuanceerd en gechargeerd verhaal.

Een hele zwakke poging Sargasso

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#60 prometeus

@59 Tegen wie heb je het en wat voegt dit toe – al dan niet aan #43?

Poep achterlaten doe je maar op de WC.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#61 MMaas

Nee serieus, hebben die rechtzen niks beters te doen dan een beetje haatreaguren op linkse weblogs. Eerst Joop.nl en dan Sargasso… HET MOET NIET GEKKER WORDEN!!!

Niks mis met een goed rechts geluid, maar ER ZIJN OOK WEBLOGS MET MENINGEN VOOR JULLIE SOORT MENSEN HOOR!!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#62 boyke

@ #43
Kijk daar is die PVV/rechtse mentaliteit weer.
De PVV/rechtse mentaliteit is: “kijk naar alle rotzooi die links uitflikt, stem op ons (rechts) want wij zijn veel beter”
Als je ze vervolgens wijst op alle rotzooi die rechts uitflikt dan komen ze aandansen met: “ja maar links is ook slecht”

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#63 paul van der vleuten

Het feit dat het linkse elecoraat naar de PVV rent zegt volgens mij genoeg.
Met is de politieke correctheid en zelfgenoegzaamheid van links een beetje zat.

lees zeker het boek van Martin Bosma: de schijneleite en de valsemunters, dan kunnne jullie van je fouten leren. Wellicht komt het electoraat dan ook terug.

Zoals het nu gaat valt de linkse elite steeds weer terug op oud gedrag. Zoveel mogelijk op rechts hakken, Fascisme roepen geloven in de multikulturele droom. Zich wentelen in oude socialistische dromen en luisteren ze niet naar de steeds luider roepende stem in Nederland, die links nederland en de ellende die ze hebben veroorzaakt spuugzat is.

Wordt wakker links Nederland

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#64 PolarWolf

Het is weer een hoop goedpraten met het argument “maar zij doen het ook!”.

Strafbaar blijft strafbaar.

Voor de volledigheid zou de redactie alle andere partijen ook eens door moeten lichten en dan rationeren naar hoeveelheid kamerzetels. Kijken of het bij de PVV echt zoveel extremer is dan bij andere partijen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#65 boyke

Update m.b.t Eric Lucassen:
http://www.hpdetijd.nl/2010-11-11/eric-lucassen-greep-coffeeshophouder-bij-de-strot

Naast het beledigen, intimideren en met water gooien dus nu ook fysiek geweld (bij de strot grijpen)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#66 G. de Vader

En jullie missen ook het gerommel met de cv’s (Graus, Brogt, Lucassen, e.v.a.).
Zodra je een cv indient met verzonnen feiten, of daadwerkelijk een vervalst diploma overlegt, ben je strafbaar voor valsheid in geschrifte. Daar staat maximaal zes jaar cel op, of een boete van 74.000 euro.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#67 paul van der vleuten

Als de mensen op dit forum doorsnee links Nederland vertegenwoordigen, denk ik dat de PVV over 4 jaar boven de 35 zetels komen.

Dus ga zeker door met vuilspuiten en roep heel hard dat alle PVVers fascisten zijn en het derde rijk willen stichten. Daar bewijs je de PVV echt een dienst mee.

En als je echt links bent, ga je ook weer taarten gooien naar PVVers.
Verfbommen gooien, op de barricades.

Heerlijk hoe Links Nederland steeds weer in zijn eigen mes loopt

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#68 paul van der vleuten

Ik vind het echt schokkerend, dat links Nederland heel stil is als het gaat over het feit dat Wijnand Duyvendak geassociieerd wordt met onkruid en Rara, dat men stil was toen bleek Sam Pormes en Karima terroristen en misdadigers waren. En dat als het gaat om PVVleden men ineens hard gaat roepen.

Links crimineel gedrag is blijkbaar ludiek en wordt geromantiseerd, maar rechtse vergrijpen zijn natuurlijk uit den boze.

Aan Zelfkritiek doet de linkse elite al decennia lang niet en dat is dan ook uiteindelijk de ondergang gebleken. En de peilingen worden steeds somberder voor links nederland.
Eigen schuld dikke bult

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#69 G. de Vader

He paul, ook atheneum gevolgd?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#70 BP
 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#71 Spam

@67: Vind je de mensen hier echt onvriendelijker dan en haatdragender dan de mensen op Else4 en Telegraaf.nl?

@68: Als je wil weten wat ze hier over Duyvendank te melden hebben/hadden, klik dan hier.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#72 Spam

17:00 geweest. Alle Henks en Ingrids zijn op weg naar moeder-de-vrouw. De Hollandse pot staat te wachten. Werken na vijfen is blijkbaar nog niet echt gewoonte in rechts Nederland.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#73 boyke

Eric Lucassen had ook een auto vernield
http://crimesite.nl/

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#74 bvdbos
 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#75 Daan

Haha “maakte zich in nieuwspoort schuldig aan openbare dronkenschap”.
Nieuwspoort is zo besloten als wat. Een gemiddeld Nederlands kamerlid
Is minimaal 1X per jaar ‘beschonken’ in Nieuwspoort te vinden.

Als je PVV wilt bashen; prima, maar dit is miereneuken van
het laagste niveau.

Dit hele stuk eigenlijk.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#76 Gregorius Knieschot

Job Cohen: 4,8 miljard extra in NoordZuid put (verkwisting geld van de burgers: 101 jaar cel)
Wouter Bos met zonnebril van de burgers: 70 miljard euro aan banken gegeven, die er nu niets mee doen, en heel Nederland daardoor op een houtje moet bijten (283 jaar cel)
Fatima Elatik: 30 miljoen weg, foetsie (fraude/verkwisting geld van de burgers: 18 jaar cel)

Nog meer weten, mail me even, heb nog een hele waslijst.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#77 dubois

@alle rechtse reaguurders: Dank, nu weet ik ZEKER dat PVV-ers niet sporen

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#78 Jazzper

Nu begrijp ik nog beter waarom Geert Wilders geen ministers wilde leveren.

Er passeren een aantal affaires bij linkse partijen die ook niet fraai zijn in de comments. Er is daar wel een verschil mee: deze mensen moesten toen het duidelijk was dat ze echt grenzen hadden overschreden direct het veld ruimen. Geert Wilders houdt ze de hand boven het hoofd / bedekt het met de mantel der liefde. Reaguurders die van mening zijn dat die “linkse affaires” onvoldoende zijn uitgemeten in de pers, die hebben even gemist dat de angel er door de eigen partij toen direct uit is gehaald door het kamerlid zelf meteen op te laten stappen. Dat zou Geert Wilders ook moeten doen: een groot mea culpa en meteen wegsturen. Dan is de discussie meteen voorbij. Geert Wilders roept het over zichzelf af dat deze kwesties blijven aanrotten in de media door voortdurend slap op te treden binnen zijn eigen club. Geeft allemaal weinig blijk van goed leiderschap.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#79 Jazzper

@76

Noord-Zuidlijn was portefeuille Dales (VVD), je weet wel, die van die diplomadrukkerij.
Dat gezeur over die zonnebril van Bos is wel erg zielig. Als ik op zakenreis in een zonnig land een zonnebril zou kwijtraken, zou ik er ook eentje met mijn (eigen) bedrijfscreditcard kopen. Ik zit daar uit hoofde van mijn functie, en moet wel nog uit mijn ogen kunnen kijken om mijn werk te kunnen doen. Als ik tijdens mijn werk een scheur in mijn broek oploop, koop ik ook een nieuwe broek op kosten van de baas.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#80 paul van der vleuten

PVV: 35 zetels and counting

Links graaft zijn eigen graf. Liever naar anderen wijzen, dan zelfkritisch het gedachtegoed onder de loep nemen zelfs nu historisch aantoonbaar is dat links Nederland in de ellende heeft getrokken.

Zo wilden “nieuw links eind 60iger jaren de DDR erkennen
Hadden we onze ziel aan het communisme verkocht door ons eenzijdig te ontwapenen terwijl de SS20’s p ons waren gericht en werd ons de multiculurele samenleving door de strot geduwd.

De linkse winterslaap is voorbij en de rechtse lente is aangebroken.

Op naar de 40 zetels

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#81 vandyke

@80 Dat dachten ze bij de LPF ook.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#82 gronk

@78: maar dan houdt wilders helemaal geen fractie meer over.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#83 paul van der vleuten

Het is op dit moment zo overduidelijk, dat het het linkse gedachtegoed heeft afgedaan en we in een fantastische tijd leven waar een groot gedeelte van het Nederlandse volk zich eindelijk uitspreekt en een vuist maakt. Het roer is echt om PVVers. En niets kan ons meer stoppen, zelfs niet bovenstaand gechargeerd en ongenuanceerd links gekleurd verhaal.

Zie dat links het nu echt niet meer weet. dat zag je al bij Pim Fortuyn en nu steeds sterker. Links kan alleen maar ” fascist “roepen en PVVers verslijten voor fascisten. beschuldigen en schofferen.

Maar de PVV heeft nu deze historische kans gegrepen en heeft de zegen van een groot deel van het Nederlandse volk. Deze macht geven we niet meer af. Links loopt achter de feiten aan en mag zijn wonden gaan likken.

let’s Roll

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#84 su

@83: Rechts.. Rechts.. Rechts..

Met die knokploegen komt het zie ik ook wel goed.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#85 BP

Zo te zien heeft Paul zijn toetje op.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#86 paul van der vleuten

Knokploegen?

Volgens de AIVD hebben we juist van links extremistische knokploegen te vrezen.

Wie gooiden er weer verfbommen tegen het PVDA kantoor:….juist links tuig

Wie veroorzaken krakersoverlast:….juist links tuig.

Waarom moet Wilders beveiligd worden en wie bedreigen geert Wilders? ja hoor, vanwege …..Islamitisch en links tuig.

Wie maakt ons wijs, dat het fascisme weer omkomt: Ja hoor….linkse profeten

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#87 Rob Heusdens

Dit soort politieke criminelen werden in de voorm. socialistische landen aangepakt, vertoordeeld en bestraft, vaak met zware straffen zoals werkkampen, etc.

Dat werd altijd weggehoond als zijnde een vorm van aantasting van mensenrechten.

In Nederland zien we nu wat er gebeurd als je dit soort politieke criminelen vrij spel geeft, ze alle ruimte biedt.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#88 DrBanner

@86 je lijnt zelf ook links uit. En als je het omdraait is links rechts!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#89 Herman

Dus ga zeker door met vuilspuiten en roep heel hard dat alle PVVers fascisten zijn en het derde rijk willen stichten. Daar bewijs je de PVV echt een dienst mee.
[…]
Ik vind het echt schokkerend, dat links Nederland heel stil is als het gaat over het feit dat Wijnand Duyvendak geassocieerd wordt met onkruid en Rara, dat men stil was toen bleek Sam Pormes en Karima terroristen en misdadigers waren. En dat als het gaat om PVVleden men ineens hard gaat roepen.

In dit blog worden volgens mij de woorden fascisme en derde rijk niet echt genoemd. En Pormes en Duyvendak hebben het veld moeten ruimen vanwege hun daden. Dan zou ik niet willen zeggen dat het heel erg stil blijft. Van ene ‘Karima’ heb ik nog nooit gehoord.

Nauwkeurig lezen en je baseren op feiten zijn beiden niet echt jouw ding he?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#90 seven

Hoeveel zijn er veroordeeld? Exact 0. Hoeveel zijn er officieel verdacht? Exact 0.
Tabee suckers.
Ps Criminaliteit (registratie misdrijf gedurende laatste 10 jaar) onder Marokkanen bij een volledige populatie-onderzoek (n=hele populatie) voor geboortecohort 1984 (op 22 jarige leeftijd)is 54% vd mannen en 16,6% vd vrouwen (nog zo’n sprookje) maakt samen 35% m/v vd Nederlandse Marokkanen. https://openaccess.leidenuniv.nl/handle/1887/15897

PVV 0% vs Marokkanen 35%
Neem je de trail by media, en losse beschuldiging van Sargasso @0 wel mee dan ordt het PVV 7 (incl Geert) vd 24 = 29%
29% PVV vs 35% Marokkanen. (54% vd m + 16,6% v)
Tabee.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#91 BP

@89. Hij bedoelt Farah Karimi. Ex-kamerlid van GL en nu directeur van Novib/Oxfam.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#92 Herman

@86: Verschil is dat als er bij die krakers al sprake is van knokploegen, wat ik ten zeerste betwijfel, ze in ieder geval niet verbonden zijn aan linkse partijen die in het parlement vertegenwoordigd zijn. Dat terwijl het oprichten van knokploegen voor Wilders juist iets is waar hij openlijk een speerpunt van maakt. Appels met peren vergelijken dus.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#93 Herman

@seven: Ik heb hier een leuk cadeautje voor je.

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/1049705/2010/11/11/PVV-Kamerlid-Lucassen-veroordeeld-voor-ontucht.dhtml

http://media.rtl.nl/media/actueel/rtlnieuws/2010/uitspraakhof.pdf

Maar dat zullen wel linkse rechters zijn die een onschuldig iemand, slechts op grond van het feit dat die er niet-politiek correcte opvattingen op nahoudt hebben veroordeeld. Toch?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#94 Linkse_Rakker

Ten eerste wil ik zeggen: briljante journalistiek!!
En hoe moeilijk ik het ook vind, je bent pas schuldig, als je schuldig wordt verklaard.
Voor de freudianen onder ons… Is dit niet allemaal een beetje teveel toeval??
Opdoeken die Nazi-partij als je het mij vraagt!!!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#95 seven

@87 200 miljoen hebben de socialisten er vermoord. Zie lijstje http://nl.wikipedia.org/wiki/Democide#Lijst Je kan nog naar Noord-Korea voor de laatste oprisping van je ideale bestuur.
Het linkse fascisme is zo te horen onder links nl springlevend. Applaus voor de goelag.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#96 Aristeranthropos Brynnar

@86,
Wie stopt zijn kop mijlenver in het zand? De rechtse Wilderssecte en diens kritiekloze apostelen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#97 BP

@95. Kun jij ook eens on-topic reageren?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#98 Aristeranthropos Brynnar

@93, Nu wordt het echt smeuïg!
Een veroordeling voor ontucht!
Way to go, Lucassen.

Is dat de veroordeling die Seven zo graag wil zien? Benieuwd hoe hij dit gaat goed praten.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#99 seven

Toch een militair strafblad. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/11/toedeledokie_lucassen_partij_v.html bye bye zwaai zwaai Lucassen.

ps Komt een militair strafblad bij het normale strafblad? Ik neem aan dat de kamerfractie / partij(dus ook PVV)altijd een blanco strafblad vereist voor je op een kieslijst komt.
Iemand een idee? Zelf dienstplicht niet hoeven te vervullen wegens studie en na afstuderen was de dienstplicht alweer afgeschaft..dus geen idee hoe dat werkt.

seven | 11-11-10 | 20:13

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#100 BP

@93. Het zou gaan om ontucht met meisjes van rond de 17 jaar oud. Valt dit nog onder noemer “pedofilie”?
“Er moet een overheidssite komen waar dit soort pedoseksuelen met foto en naam en toenaam op komen, zodat iedereen weet wie ze zijn en gewaarschuwd is. Wij zijn een groot voorstander van dit naming and shaming”, zegt Hero Brinkman, woordvoerder justitie van de PVV.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#101 parallax

Obvious troll is obvious.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#102 Aristeranthropos Brynnar

Pek en veren!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#103 Martijn ter Haar

@68: En de peilingen worden steeds somberder voor links nederland.

Sargasso is toch vooral gelieerd aan GroenLinks en D66 en daar gaat het echt niet slecht mee in de peilingen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#104 Aristeranthropos Brynnar

Partij voor Veroordeelde Vunzen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#105 seven

Mijn vroegere leraar WiskundeB had een relatie met een minderjarige leerlinge van hem, was gewoon onder leraren, leiding en school bekend. Woonde er uiteindelijk zelfs mee samen, ook jaren later op een reünie werd het niet veroordeeld. Mooi dat dat gewoon kon in het ‘linkse’ onderwijs. ;)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#106 boyke

@ #90
Lucassen heeft een veroordeling wegens ontucht aan z’n broek hangen.
Van de Marokkaans-Nederlands jongeren tussen 12-24 jaar woonachtig in 22 gemeenten was in 2009 9,6 % verdacht.
http://www.risbo.org/rapporten/Marokkaanse_Nederlanders_2010.pdf
Dat percentage wat jij aangeeft gaat helemaal niet over veroordelingen maar over registraties in het HKS die het gevolg zijn van het in aanraking komen met de politie.
Je kan dus met je 54% schermen hoeveel je wilt maar dat slaat gewoon op niets.
De PVV percentage van verdachten is nog altijd 20,8% (5 v.d. 24 kamerleden) versus 9,6% van de Marokkaans-Nederlandse jongeren (een groep waarover de PVVers altijd lopen te zeiken)
Zelfs een rechts blad als HPdeTijd is erachter gekomen dat het percentage verdachte PVVers groter is dan het percentage verdachte marokkanen uit Gouda
De PVV is gewoon een criminele partij.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#107 alt. johan

@100: Wauw die PVV van mij is toch wel uitgekookt.

De linkse media worden op een onweerstaanbare manier meegetrokken in het ons populistisch blaming-and-shaming verhaal.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#108 Herman

100: Qua psychopathologie valt het in ieder geval niet onder pedofilie. Dan heb je het van pre-puberale meisjes. Zou het eerder efebofilie, een voorkeur voor puberale meisjes.

Juridisch gezien is seks met personen vanaf 16 jaar gewoon legaal, tenzij er sprake is van prostitutie (vanaf 18) of ontucht, zoals in dit geval. Puur geval machtsmisbruik dus, leeftijd doet er niet echt toe in dit geval volgens mij (puur juridisch gezien dan he).

Even goed wel een vunzigaard om zich te vergrijpen aan zulke jonge kwetsbare meisjes.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#111 Pendajo

Volgens mij heb ik hem ook wel eens door rood licht zien rijden.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#112 bvdbos

[email protected], zoals op GS door Snerpe Schede gesteld:
wat zeg je hier eigenlijk? dat we dit dan maar als normaal moeten beschouwen? dat je ook een voorbeeld weet van vroeger waarbij iemand van wie je aanneemt dat die links is ook zoiets heeft gedaan dus het is ok? dat je dik tevreden bent dat deze gewelddadige en niet-integere meneer mede namens jou een plek inneemt in de tweede kamer? ik snap het niet zo goed.

Maar serieuzer: het gaat in de uitspraak niet eens zozeer om de leeftijd als wel om de machtsverhouding (zoals ook tussen leraar en leerling geldt trouwens). En er was voor zover blijkt geen sprake van verkrachting o.i.d. maar wel van meerdere relaties en het weggeven van diploma’s…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#113 Gregorius Knieschot

Volgens mij moet de PVV zo snel mogelijk op een fatsoenlijke manier van die Lucassen af, alleen al om de oppositie te leren hoe het wel moet!

Nu we toch ‘in de schandalen zitten’, even een aantal schandalen bij de oppositie op een rij, en dat zijn er nog al wat, bijvoorbeeld bij de PvdA
http://luxetlibertasnederland.blogspot.com/2010/05/pvda-schandalen.html

Allemaal even meegenieten. :))

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#114 seven

@109
Ik doelde op de dubbele maatstaf bij links, je snapt ironie? zucht.. Vreemde 2vandaag verhaal over Demmink heb ik meer dan eens gelinkt op GS. Maar de linkse GL link met pedo´s is veel harder.
http://wateenzooi.nl/?p=386
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2007/05/groenlinks_pedo_niet_in_senaat.html & http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=981

ps Dat je daar me komt trouwens, je hebt echt geen enkel gevoel voor leeftijden hè? Een 17 jarige betrof het, leraar was niet oud ofzo.
Tuurlijk is het zeker waar gezagsverhoudingen spelen onjuist, dus leraar leerling ook. Verder ironie, andere tijd. Vroegah (90ies)mocht je op je 16e al trouwen. Later is dat verhoogd, terecht.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#115 seven

In hoeverre is dit anders dan Jack de Vries? Die deed ook een ondergeschikte in het leger. Niet echt een verschil he, behalve dat Jack echt de baas was. Wel andere mediareactie, so typical.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#116 Aristeranthropos Brynnar

@115, Er is een groot verschil tussen Jack de Vries en Eric L. Om te beginnen deelde De Vries geen diploma’s uit voor een potje pijpen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#117 MP

Blijft kolderiek “libertariërs” die zich opwerpen als advocaat van de PVV

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#118 Gregorius Knieschot

Ik kijk er trouwens wel van op dat het bericht over Eric Lucassen zomaar in de media terecht is gekomen, en niet voortijdig door de PvdA is weggecensureerd.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#119 seven

117 Iemand moet hier the devils advocate spelen, anders krijgen jullie nog ideeën.
Maar oké, out, ik neem een lange(eeuwige?) sargasso sabbatical.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#120 parallax

En Jack de Vries herdefinieer je even als zijnde een linkse rakker, want in jouw verknipte hoofd kun je alles verdraaien zoals je uitkomt.

En dan durven de woorden ‘dubbele maatstaf’ in de mond te nemen.

Er zijn 3 mogelijkheden:

1) je hebt last van cognitieve dissonantie
2) je bent niet the sharpest tool in the shed
3) je bent een slecht mens

Pick one.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#121 caprio

@seven hahaha, nu pas valt het je op dat er bij Kutmarokkaans straattuig en al die statistieke feitjes die je altijd ongenuanceerd loopt uit te bleren uit je domme achterwerk waar ergens je hersenstam zich in de vorm van een drol ophoudt, ze altijd de term ‘verdacht van’ gebruiken en niet ‘veroordeeld’… hahaha wat een sukkel ben je, je schiet jezelf in je eigen voeten met die kutdomheid van je.

Na goed dan, hier is die wakkere NSB krant van je, Lucassen veroordeeld voor onttucht:
http://www.telegraaf.nl/binnenland/8191936/__PVV_er_pleegde_ook_ontucht__.html?p=1,1

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#122 bvdbos

@115: Tegen de Vries is geen aangifte gedaan, ze (de Vries en …) hebben zelf maatregelen genomen en de Vries heeft geen salarisverhoging, wederdienst oid verleend. Zoals in de uitspraak staat gaat het erom dat het een student was, als ze afgestuurd zou zijn dan was het anders geweest suggereerd de uitspraak. Als jouw leraar wiskunde B het meisje (ervan uitgaande dat ze 16 of ouder was) hogere punten zou krijgen voor een pijpbeurt dan kan het vergeleken worden. De aangifte is gedaan door vrouwen die geen gebruik wensten te maken van zijn bef-diensten.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#123 Henrik

van de pvv site:

Eric Lucassen maakte de verloedering en islamisering van onze wijken van dichtbij mee. Hij groeide op in een Amsterdamse volksbuurt die in hoog tempo veranderde in een achterstandswijk.

welke buurt was dat dan wel ?
hij ging naar het Sweelinck, dat is niet bepaald een achterbuurtschooltje.

en zat hij niet met “kopstoot” Hernandez namens de pvv op de portefeuille antillen ?
leuk duo, zo van: he Hernandez, doe jij die gozer van dat mokkel even een knal, dan doe ik vast mijn gulp open.

/niveautje

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#124 caprio

Wel bizar dat Wilders geen (gedegen/professionele) formele background check heeft laten doen, of wel, en toen heeft ie gedacht dat gezonde sex met vrouwelijke leerlinges beter is dan homo zijn of zo, hetgeen wel meer normaal gevonden wordt door rechtse figuren.

Militairen zijn per definitie natuurlijk labiel, net als priesters, en dat soort exclusively-male-only machtsberoepen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#125 caprio

@123 Henrik: je vergeet de dierenvriend van de PVV die al klaar staat om die sletbakkerij een knal te geven. Wilders staat er met zijn Oost-Europese vriendin die stilletjes zwijgt en instemt bij.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#126 Henrik

Na goed dan, hier is die wakkere NSB krant van je, Lucassen veroordeeld voor onttucht:
http://www.telegraaf.nl/binnenland/8191936/__PVV_er_pleegde_ook_ontucht__.html?p=1,1

tut tut tut, heren heren !

iemand een rustgevend kopje thee ?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#127 Reinaert

Heerlijk zo’n opsomming en de reacties daar op nog meer lol.

Wel: Wat anderen ook hebben uitgespookt deze lijst gaat eenvoudig weg wel over de PVV.
Ontkennen kan niet.

En inderdaad wat Geenstijl kan en doet, dat mag hier toch ook.

Niets menselijks is mensen vreemd.

Ik vind wel dat er voor PVV-ers strengere straffen moeten gelden, die hebben daar recht op.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#128 MaxM

Zoals ik al in de ander thread typte; Allemachtig, dat was zeker weer zo’n knipselonderzoek van de AIVD. Die lui vinden nog geen olifant in een porseleinkast.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#129 Henrik

ik gooi er nog even een achtung ironie-alert in, want anders snappen de dappere strijder van de Geest Geerts het niet, komt ie:

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#130 Henrik

@125:

inderdaad, dat grote licht was ik vergeten zeg…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#131 MaxM

Ik pleit ook voor een databank met kamerleden die de politie hinderlijk kan gaan volgen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#132 Gregorius Knieschot

Titel “PVV fractie goed voor 50,3 jaar celstraf”

Is Bedacht ook al Verdacht of nog erger Veroordeeld?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#133 MaxM

Dat is het nieuwe rechtse geluid; alle verdachten zijn schuldig

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#134 Gregorius Knieschot

@126 #Henrik

Thee drinken daar komt niet veel goeds van!

http://www.scrapbookpages.com/eaglesnest/mooslahnerkopf.html

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#135 ALO

Het wachten is nu op de lijstjes met PVDA-ers die ook wel eens geneukt hebben.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#136 Henrik

zeg Gregorius, voor jou is dus dat ironie teken.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#137 caprio

Sterker nog, rechtse flikkers met hun waanideeen over law en order, en hun gevoeligheden voor macht en kracht, beseffen soms niet lijkt het wel, dat al dat geblaf eens hun kant keihard komt opwaaien, en dan spelen ze de gebeten hond, stelletje travestieten.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#138 Maikel

Hoeveel voorkeurstemmen had hij eigenlijk?

En was hij bij de berouwvolle 3 onderaan in de link van 110?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#139 caprio

@135 ALO
links heeft al jaren hele liberale en vrijzinnige ideeen over neuken. het zijn de rechtse brave fatsoensburgers die 2 keer in de week dominee standje neuken met hun onderdrukte sexuele frustraties, die tot ongeleide onderbuik projectielen verworden. Het gebrek aan goeie seks speelt rokende kleinburgers al jaren parten in hun geluksbeleving.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#140 Olav

Maikel: Hoeveel voorkeurstemmen had hij eigenlijk?

461 (google is je vriend)

En was hij bij de berouwvolle 3 onderaan in de link van 110?

Nee, volgens het oordeel (PDF) van de rechtbank dat ook door RTL is gepubliceerd. Pagina 6, derde alinea.

Meneer zal er ongetwijfeld nú wel spijt van hebben, ja.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#141 Maikel

Dank u!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#142 MMaas

Het is met het raaskallen van seven al zo erg gesteld dat hij Sargasso en GeenStijl dezelfde hersenscheten plempt, Zie @99 in deze discussie en dit

http://www.google.nl/search?source=ig&hl=nl&rlz=&q=Zelf+dienstplicht+niet+hoeven+te+vervullen+wegens+studie+en+na+afstuderen+was+de+dienstplicht+alweer+afgeschaft.&btnG=Google+zoeken&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Inderdaad tijd om eens wat anders te gaan doen joh!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#143 Zwierkikker

Begrijp ik nou goed uit het vonnis van de militaire rechtbank, dat Lucassen voor ontucht met twee ondergeschikten, slechts 2 weken detentie en 500 euro boete heeft gekregen? Niet eens ontslag?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#144 Aristeranthropos Brynnar

@142, Misschien is het inderdaad tijd voor Seven om eens bij het arbeidsbureau langs te gaan en betaald werk te gaan zoeken, in plaats van de hele dag flauwekul op diverse foras plempen op kosten van de samenleving.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#145 sander

of links een uistervend ras is?…het feit dat jullie alleen nog maar over rechts praten zegt al genoeg :-)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#146 Joop

@145. Het zegt al genoeg dat jij alleen maar leest waar ‘links’ over Wilders praat. Heel die kerel en zijn trawanten met zijn geroffel bij het uitzetten van christenen naar Irak zegt genoeg. Daar hoef je geen woorden meer aan kwijt. Dus droom lekker verder, Sander. :-)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#147 sikbock

wat gaat er nou gebeuren bij de partij voor de veelplegers? Gokje: niks.. ze blijven stil zitten en laten alle verontwaardiging overwaaien..

niks aan de hand mensen.. doorlopen, morgen weer een nieuwe grijze dag

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#148 caprio

Geert gaat ze allemaal les geven hoe je tientallen jaren in het pluche kunt zitten, en toch mensen kunt laten geloven dat ze een nieuw kunstje te zien gaan krijgen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#149 Tibaert

@14
Mooi dat ik dat weet. “Op laster staat trouwens 2 jaar.” Zou ik kans van slagen maken om een anonieme Wildersfanaat veroordeeld te krijgen? Zou me wat waard zijn, zie maar >> http://my.opera.com/Tibaert/blog/een-discussie-over-een-discussie (en volgende). Het echte gajes, veroordeeld of niet, komt overduidelijk uit de Wilders hoek. Daar zijn we het zeker over eens, of niet?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#150 Faltung

Naar verluidt probeert Geert de boel bij elkaar te houden middels indringende gesprekken met de sergeant bd. Kopje thee erbij?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#151 seven

@144 Last van projectie Brynnar? Om dat juist uit jouw mond te horen, zie 100x [email protected] http://www.google.com/search?q=Brynnar LOL hallo zeg wat doe jij allemaal? Oogst na eerste paar snelle googleresults. Brynnar schrijft heeeel veel reacties en meer op: wikipedia (nl en en), blogs, sargasso, hyves haha, facebook, joop, vkblog(groetbelg), vara kassa, eenvandaag, depers, eigen vkblog Aristeranthropos, volkskrant, hpdetijd, trosradar, consumentenbond, spitsnieuws, blogspot, plasticrecyclepraat op ondern.blog, pro inhaalverbod op nieuwsbladtransport, geenstijl, klusidee, dagelijksestandaard, jules-klimaat.blogspot.com enz enz oa ja ook vaak op http://nl.wikipedia.org/wiki/Speciaal:Bijdragen/Brynnar (zozo al 500 encyclopedie bijdragen maar liefst, toch niet aangepast aan het linkse evangelie mag ik toch hopen? oa pvv, ext rechts, co2, islam, klimaat, opwarming aarde, enz ) ps hier op sargasso reageer je trouwens continue op alles. Ergo je plaatst aanval op een ander als verdediging/afleiding, zie je vaak als ze zelf iets te verbergen hebben, vaak exact waar ze een willekeurig ander op proberen te pakken. (ps oh ja, je hebt het zo mis. Klik me link )
Dag B. get a job.
(weer in retraite gaat)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#152 seven

‘Seks in kazerne was geen misbruik van gezag’ Uitgegeven: 18 maart 2002
ARNHEM – Tien van ontucht verdachte onderofficieren van de Generaal Spoorkazerne in Ermelo hebben maandag voor de militaire kamer in Arnhem bekend dat zij seksuele avontuurtjes hadden met vrouwelijke leerlingen. Ze ontkennen echter dat ze daarbij misbruik maakten van hun gezag.
Justitie verdenkt de tien van ontucht met in totaal 21 rekruten. Vooral tijdens eindfeesten zouden zich seksuele incidenten hebben voorgedaan. Maar volgens de onderofficieren hadden zij seksuele relaties en avontuurtjes met meisjes die niet direct onder hun gezag vielen. Ze bestempelen deze gebeurtenissen daarom als een privé-aangelegenheid.
De tien onderofficieren waren instructeur van de Algemene Militaire Opleiding bij het Schoolbataljon Centraal van de Koninklijke Landmacht. Daar worden aan grote groepen soldaten militaire basisopleidingen van twaalf weken gegeven.
Het Openbaar Ministerie vindt wel dat de jonge leerlingen (rond de 17/18 jaar) met wie de onderofficieren avontuurtjes en seksuele relaties aanknoopten, waren toevertrouwd aan hun gezag en hun waakzaamheid.
Sommige slachtoffers stemden volgens de officier van justitie in met de seks, omdat zij op die manier makkelijker aan hun diploma konden komen. In enkele gevallen gingen de vrouwelijke rekruten mee naar de kamer van het kaderlid.
De zaak kwam uit toen een aantal soldaten in opleiding zich bij een geestelijk verzorger erover beklaagde dat sommige collega’s in ruil voor seks hun diploma haalden. Daarop schreef de verzorger een brief aan de commandant. Deze stelde een onderzoek in en deed vervolgens aangifte van ongewenste seksuele intimiteiten.
De tien onderofficieren vinden dat de seksuele relaties en avontuurtjes een privé-aangelegenheid zijn, omdat de betrokken leerlingen hiermee vrijwillig instemden. In een enkel geval was er in hun ogen zelfs sprake van oprechte verliefdheid. De zaak wordt dinsdag voortgezet met de eis van de officier van justitie.`

Lees goed beide berichten uit 2002 over Lucassen http://www.nu.nl/algemeen/32012/seks-in-kazerne-was-geen-misbruik-van-gezag.html & http://www.destentor.nl/regio/7608409/Seks-schering-en-inslag-op-kazerne.ece
(nu kapt)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#153 seven

ps ” Eén van hen meldde zijn relaties bij zijn pelotoncommandant om problemen te voorkomen. De leidinggevende had gewaarschuwd voor ongemak, maar daarbij bleef het.(..)Tegen tien onderofficieren werd uiteindelijk een aanklacht ingediend bij de officier van justitie. De strafzaak is een voorbeeldproces. Inhoudelijk zijn de klachten niet zwaar. De betrokken vrouwen legden na aandringen van de marechaussee belastende verklaringen af. De seks ging in de meeste gevallen vrijwillig. ” http://www.destentor.nl/regio/7608409/Seks-schering-en-inslag-op-kazerne.ece
Wow, een (of2,3,4)avontuurtjes op het werk. Met een (niet directe) ondergeschikte nog wel. Nou zeg, pak de guillotine.!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#154 Spam

@152: Dus de verdachten vonden dat ze niks fout hadden gedaan? Dan is er niks aan de hand lijkt me. Jammer dat die linkse rechter er weer niks van begrepen heeft.

Soms is het beter om je verlies gewoon te nemen, Seven. Morgen is er vast weer een schandaaltje met een PvdA-er. Spaar je energie.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#155 Hal Incandenza

@seven
“De seks ging in de meeste gevallen vrijwillig.”

Pardon? Volgens mij is militaire rechtsspraak nogal mals… In het dagelijks leven noemen we dat toch verkrachting?

Dat jij het goedpraat zegt veel over je verdorven geest.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#156 seven

@155 Hal
Zucht, diepe.
Dat is een quote Hal.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#157 prometeus

@152 “Tien van ontucht verdachte onderofficieren van de Generaal Spoorkazerne in Ermelo hebben maandag voor de militaire kamer in Arnhem bekend dat zij seksuele avontuurtjes hadden met vrouwelijke leerlingen. Ze ontkennen echter dat ze daarbij misbruik maakten van hun gezag.”

Er is altijd misbruik van gezag, al dan niet onbewust: leidinggevenden, zeker in zo’n hierarchische drill (haha) organisatie als het leger hebben nu eenmaal een overwicht over de leerling-soldaten – of ze dat nu willen of niet. Daarom is het ook verboden om seks met ze te hebben.

Dus of het nu ‘vrijwillig’ was of niet, of de seks nu goed of teder was of niet: Je moet het gewoon niet doen. En Lucassen deed het herhaaldelijk met meerdere leerlingen en ging daarbij tegen de regels in. Dus je werpt je hierbij weer op als hypocriet: regels moeten nageleefd worden, behalve als het om roomblanke landgenoten gaat die een jeugdzonde begaan.

En dan heb ik het er nog niet eens over dat hij tegen Wilders gelogen heeft. “Vertrouwensbreuk” is een understatement. Ik snap niet dat Wilders hem er nog niet uitgeknikkerd heeft. Volgens hem volgen er nog meer gesprekken na het urenlange overleg vanafgelopen nacht. Eist’ie geld, of zo?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#158 Hal Incandenza

@seven
Zucht. Dat zag ik ook wel, maar wat zeg jij in die comment (and I quote):

“Wow, een (of2,3,4)avontuurtjes op het werk. Met een (niet directe) ondergeschikte nog wel. Nou zeg, pak de guillotine.!”

Dat noem ik goedpraten. Gek hè?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#159 seven

@158
Dat is ironie. Kan je nog ergens een beetje inhoudelijk reaguren of is ad hominum het enige wat je kan? Laat ik mij maar zoals gewoonlijk niet tot jouw niveau van enkel ongenuanceerd hard schoppen op de man ipv bal verlagen en er boven blijven staan.

@all on topic
Inhoudelijk, het lijkt mij qua stelling iets voor het Saillant hier. Objectief was Jack de Vries & Clinton gezien hun chantable functie veel erger, dit zijn soldaten van begin 20, die het met 17/18e jarige hebben gedaan op een kazerne. Zijn partij is niet mijn partij, vind het ook een apart figuur worden als buurtgerucht klopt, maar laten we dit niet tot een Monica Lewinsky case oopblazen. Diplomafraude lijkt mij niet echt, dat is een vermoeden van een buitenstaande vrouw. Orgies vonden op eindfeesten plaats. Ontucht wekt onjuiste en harde associaties, vrijwillige sex met een andere rang (maar niet direct ondergeschikte) is het eigenlijk.
Het was een militaire kamer, dus vast een rechtse rechter. Het verhaal scheelt niet veel met dat van Jack. Voorbeeldcase om de normen & waarden op de kazerne te herstellen om dat losbandige gedrag en cultuur te breken en imago te herstellen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#160 Stickmeister

7 valt een beetje door de mand.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#161 seven

ps Hij moet van mij natuurlijk ook weg zoals ik @99 aangaf. Als hij echter vasthoud aan zijn zetel? Wat dan? VVD-CDA Kabinet zit er net, we moeten door. Landsbelang boven.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#162 parallax

@ 160

Dat doet ie al maanden, alleen nu is het onhoudbaar geworden.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#163 Martijn ter Haar

@161: Voor zover we Lucassen hebben leren kennen in de media lijkt het me iemand die lekker de volledige zittingsduur van deze Kamer het salaris gaat opstrijken.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#164 Hal Incandenza

@159
De ironie droop er niet vanaf. Of anders gezegd, als je het had gemeend dan had dat me niets verbaasd. (Het ging me vnml om het eerste zinnetje, dat dat laatste ironie was wil ik nog wel geloven.)

Overigens gaat het hier niet over Clinton of Jack. Waarbij ik even los van het landsbelang, deze zaak moreel erger vindt.

“Ontucht wekt onjuiste en harde associaties””

Dit is nou precies het soort ding waarmee je uit de bocht vliegt. Eerst roep je objectief en feiten en vervolgens ontken/bagatelliseer je doorleuk het feit dat hij verooordeeld is voor ontucht. Dat is structureel. Dat je het niet doorhebt dat je vrijwel altijd meningen en gedachtesprongen presenteer waarbij je net doet alsof e.e.a. gestoeld is op feiten, is bizar. Mijn aanvallen op jouw persoon zijn in die zin nog een vorm van respect, omdat ik ergens denk dat je niet gek en/of dom genoeg bent om het echt niet door te hebben.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#165 prometeus

@164 Nog los daarvan: Wilders lijkt zelf ook spijt te hebben, want hij gebruikt als excuus dat hij geen geld voor screening had.

Ergo: als dit bekend was geweest, was Lucassen nooit op de lijst gekomen. Nu zeggen dat het wel meevalt, is allemaal leuk en aardig, maar blijkbaar denkt Wilders zelf er anders over…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#166 Brynnar Aristeranthropos

@151, Google is je beste vriend?
Vele jaren internet laat wel zijn sporen na :)
Anyway, nu snel even lunchen, want ik heb straks nog een afspraak op Schiphol. Inderdaad. Voor mijn werk.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#167 seven

@164 Bij ontucht met minderjarigen denken velen (zie draad hier bv 109 en gs) direct aan erge dingen met kinderen, en dwang en praten zelfs over verkrachting. Lijkt mij fair om dat (17/18 vrijwillig, dames deden zelf geen melding, belastende verklaring was na aandringen legerleiding(zie quote van de beoordeling door de stentor 153 “Inhoudelijk zijn de klachten niet zwaar” ev.) te verhelderen. Lucassen moet hierna ook gewoon verder als mens, (liefst buiten de kamer, maar wie weet) en leuk met de buurt kunnen omgaan;) of is het na een misstap nooit meer enige functie in de maatschappij? Eens een boef, altijd een boef? Logisch en leuk voor links dat zero tolerance praat als boomerrang terug komt bij de PVV, terecht. (hoewel zelfs daar het ook nog 3 strikes is voordat) Maar los van partij, het stikt overal van de scheve relaties op de werkvloer. Voor je het weet gaan we op de doorgeslagen Amerikaanse feministentour waarbij elke flirt een rechtzaak en schadeclaim kan betekenen. /Progressief.
@166 Ook goedemorgen, lekker ontbeten?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#168 Bismarck

@159: Stop eens met goedpraten en de feiten bagatelliseren. Lucassen was destijds de 25 gepasseerd en heeft gewoon seks gehad met leerling-soldaten onder de 18, die wel degelijk ondergeschikt waren, ook de militaire rechter gaat niet in je pleidooi mee en zegt:

Tussen de verdachte en leerling bestond steeds krachtens hogere militaire rang de verhouding meerdere tot mindere. Tevens was sprake van een veelal aanzienlijk steeds relevant leeftijdsverschil. De bewezenverklaarde feitelijkheden vonden veelal plaats in militaire gebouwen, militair terrein en/of in het kader van met de dienst verband houdende activiteiten. Verder was de feitelijke situatie naar oordeel van het hof deze, dat moet worden gesproken van “de instructeurs” respectievelijk “de leerlingen: van het Schoolbateljon Centraal.

En acht dan ook bewezen:
Als ambtenaar ontucht plegen met een persoon aan zijn gezag onderworpen; meermalen gepleegd

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#169 Hal Incandenza

@seven
Er is helemaal geen juridische reden waarom hij niet in de Kamer zou kunnen zitten. Persoonlijk lijkt me dat de wet leidend zou moeten zijn, dus kan hij gewoon in de Kamer zitten.

Het zit alleen publicitair niet zo lekker qua Law&Order-PVV-dingetjes, dat is het probleem.

@Brynnar
Noooo, that was that other Michelle Leslie Brown from 20 25th street that plays ball in the park ;).

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#170 Brynnar Aristeranthropos

@167, Ja, lekker ontbeten, dank je, maar dat was alweer rond een uurtje of half zeven. Moest vroeg aan het werk vanmorgen. Heb net de lunch achter de kiezen, dus ga nu weer aan de arbeid.

Zou jij ook eens moeten doen, werken, in plaats van de hele ochtend hier zitten reaguren :-)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#171 Brynnar Aristeranthropos

@169, Lauryn Hill, was het niet?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#172 Hal Incandenza

Fugees, but close enough ;).

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#173 Brynnar Aristeranthropos

@ 173, Inderdaad! The Score.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#174 Julius Malema

En Paul Belien, beleidsmedewerker bij de PVV, telt ook mee!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#175 caprio

@167: “Lucassen moet hierna ook gewoon verder als mens”

Niks verder als gewoon mens. Als rechtse jongen moet je dat soort sexual preditors op het internet gooien op een publieke lijst van sexuele misdadigers, het laagste van laagste soort tuig. Jij vind het toeval dat die Lucassen steeds weer aangetrokken wordt tot posities waarin macht een grote role speelt? Die Lucassen gaat vroeg of laat weer in de fout. En dan dat goedpraten van jou, omdat ie toevallig in een door jou geadoreerde politieke eenmansbeweging zit, ‘geen aangifte door de dames’ ‘al gestraft’ etc, bullshit, wel eens van coercie gehoord? Lucassen is een borderline psychopaat, die iedereen loopt te manipuleren waar ie ook functioneert in wat voor functie dan ook.

De AIVD zou een verplichte background check moeten doen voor alle kamerleden, en die zou dan publiek gemaakt moeten worden. Want natuurlijk is Lucassen niet de enige machtscorrupte sexual predator, de SP had van Bommelen al, het CDA heeft zijn pindokter en handjes-nooit-thuis Lubbers, de PvdA had zijn hoerenarts, het is jammer dat de Nederlandse pers zich zo netjes aan de ‘wat je met je broek naar beneden doet is geen publieke zaak’ ethiek houdt, want het zegt juist ontzettend veel over iemand zijn karakter en handelingsbekwaamheid wat ie doet in zijn private leven.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#176 Tibaert

@171
Afspiegeling van het volk, volkswil is wet…, etc. En vergeet niet, ze hebben de goede godsdienst, christelijk, katholiek zelfs. Altijd al goed geweest voor de hoogste criminaliteitscijfers die katholieken!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#177 Rob

@167 Een scheve relatie is wat anders dan misbruik van machtspositie. Ik ben benieuwd wat er precies is gebeurd.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#178 Peter Pardon

Hoe meer commando’s in de PVV hoe beter de vijand de baas.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#179 LARS

Beter laten we gewoon heel de PVV fractie 50,3 jaar in de cel zitten.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#180 Grasmaaier

Lang leve it Grutte Geart!!!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#181 rene treurniet

“the Rat Pack” , de rest volgt t.z.t.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie