1. 3

  @Franz : Neen, het is niet toegestaan om op een zelfbepaald ogenblik te applaudiseren. Doet u dit toch, wordt u als straf met pek en veren overgoten rondgevoerd. ;-)

 2. 5

  Aanschouw de Nieuwe PvdA. Geen solidariteit omwillen van de solidariteit, maal “welbegrepen eigenbelang”. En reclame maken via google ads. Ook dit past in de nieuwe lijn.

 3. 6

  @TRS : In mijn ogen begint de PvdA aardig kapitalistische trekjes te krijgen…

  Het welbegrepen eigenbelang werd overigens al jaren door hun kopstukken gebezigd…

 4. 7

  Het lijkt me onzin om dit alleen de PvdA te verwijten. Alle partijen doen dit blijkbaar, omdat de omroepen er om vragen. De partij die dit op een leuke wijze zou saboteren, bijvoorbeeld door een buslading kleuters mee te nemen, kan rekenen op mijn grenzenloze sympathie. Mijn stem kan ik niet helemaal garanderen…