RAI Putin Party Galeria

Raoul Duke: Look, there’s two women fucking a polar bear!
Dr. Gonzo: Don’t tell me these things. Not now man.

“Strange memories on this nervous night in Moscow. Bazooko’s Circus is what the whole hep world would be doing Saturday nights if the Nazis had won the war. This was the Sixth Reich.”

De Putin Party, Olaf Koens was erbij. Bekijk de hele serie hierrr [MNSFW]

 1. 4

  Prima vrouwvolk idd om gaandeweg zo’n party terloops op je dampende neuklul te drukken. +1.

  Jammer van de amazon link. Heeft zo’n topic niet nodig. De film had ik bij “Raoul Duke” al en bij “Polar Bear” dacht ik: snel weer es kijken ;-)

 2. 5

  @3: Je hoort altijd dat Russen op vakantie ontzettend horkerig en onvriendelijk gedrag vertonen. Als dat in eigen land ook zo is, kan ik me de sjaggie kopjes van de dames wel voorstellen (alsmede dat ze geld verwachten voor vriendelijk gedrag).

 3. 7

  Russen op vakantie horkerig. In Spanje wel eens de costa’s bezocht Bm, de overbekende vakantieparadijsen? Wel eens landgenoten of Engelsen/Duitsers “aan het werk” gezien daar. Au. Of Finnen volleyballend met fles vodka bij 35 graden helemaal ingepakt in vol poolornaat met berenmuts…

  Valkenburg, Vroenhoven (net over de grens a la). Sodom & Pompei.

 4. 9

  @7: Finnen = Feest. Scandinaviërs ook trouwens. Ik bedoel net iets anders. Gedrag als Hollanders, maar dan nog erger. En dat bij mensen met wat meer geld op de beurs (laten we wel wezen, aan de costa’s komt het schuim van Nederland), waar je toch iets verfijnder gedrag van verwacht, dan gewoon je bord vol scheppen, er dan twee happen van nemen en de rest laten staan (en niet omdat het niet lekker is).

 5. 10

  Alles kost geld, dus ook het vermijden van types die je vakantie verzieken met hun normen en waarden. Zoals Russen en Britten en Tokkieërs.
  Life is bitter, life is sweet.

 6. 11

  Het draait nu wel erg de verkeerde kant uit. Ik stelde eigenlijk een paar vragen: Zijn rijke Russen (grosso modo) gewoon horken (of gedragen ze zich zo in hun vrije tijd)? En is het daarom dat knappe Russische meisjes sjaggie kijken op dit soort rijke Russen feestjes? En dat er daarom betaald moet worden voor hun diensten (#3 heeft het over prostituees)?