Politiechef in China ontslagen omdat hij agent die net aan dronkenschap overleden was een “martelaarsprijs” wilde geven

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (7)

#1 larie

politiechef en bovenal zijn baas vind ik binnen onze regio momenteel veel interessanter.

Zelf heb ik een grote waardering van personen die uitspreken dat ze ietwat te heftig/onjuist/slabberdewatskie gehandeld hebben, mea culpa vanuit het hart. Dat zal ik de grote leider van Rotterdam niet zien doen.

 • Volgende discussie
#2 larie

sorry poster..mijn vingers razen soms over het keyboard.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Quartz

Beste Arie, Obama die een sigaretje rookt, zo eens in de zoveel tijd, die mag van mij per ongeluk een fout maken in een ongelukkig dossier zoals Afghanistan. Maar een heiliger-dan-de-paus type PvdA-er als de sjeik van Rotterdam ligt onder mijn vergrootglas. Maar ik kan je punt geheel missen. Want ik ben ook van het padje af.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 Quartz

Of Larie, sorry.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 Quartz

next day. wat bedoelde larie nou? En nog belangrijker, wat bedoelde ik zelf? Excuses voor mijn nachtelijke reaguurvandalisme.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 larie

zand erover;)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 Ozymandias

Ik denk dat Larie gisteravond zelf flink op weg was om een Chinese martelaarsprijs in de wacht te slepen. Hips!

 • Vorige discussie