1. 5

  Nietszeggend, natuurlijk, maar als je de naam hoort denk je toch als eerste aan..? Lijkt me een natuurlijke reactie. Dus mag je daar best wat van zeggen lijkt me. Dus niet helemaal nietszeggend.

 2. 9

  Nee maar Spuyt, echt, klaplong/plofkip heeft gelijk, ik ben echt heel treurig! Ik begrijp alleen niet hoe hij die analyse zo snel en vakkundig gemaakt heeft. Geniaal.

 3. 14

  Grimbert? Ggrimbert Rrost van Tonningen? Grr, eerste reactie was dat van een weggelopen rechtsridicuul figuurtje uit het GS- re(d)actiepanel, Grimbert. Uit onvrede afgesplitst wegens het chronisch ontbreken van een Rechts Geweten, daar, duidelijker ten behoeve en welbehagen van de Rechtse Mensch…zoiets. Zo zie je maar, beginnen nu werkelijk allemáál solo op eigen Il Duce titel te kwaken en te doen. Raakt zo langzamerhand aan ’t versplinteren als de neten natuurlijk. Rechts.

  Nee, gelul natuurlijk, want lees je vervolgens dat stukje over de bonussen bij de slapende woningreuzen a 220 mld: een logisch verhaal. 50.000 unieke bezoekers?, tja, en hoeveel quotes gaan er per maand de deur uit.

  Goed, de oplossing van de idioterieën bij die corporaties zoeken in het samenstellen van een one tier board?, weet het niet…vestzak en broekzak liggen niet ver van elkaar af natuurlijk…

  Weet ook niet hoe je de (sociale)woningmarkt beter kan reguleren, ben voorstander van voorzien(ingen) in betaalbaar basisvoedsel/ huisvesting/ gezondheidszorg…alles maar marktconform? NEE.

  We zijn niet in staat daar flexibel mee om te gaan.

 4. 16

  Sociaal liberalen én ondernemers?

  Dat is toch net zoiets als communisten en koekebakkers?

  Sociaal liberaal is zo’n polderterm daar kan bijna iedereen zich wel in vinden. Bij GL noemen ze zich sociaal-liberaal, bij D66 claimen ze het te hebben uitgevonden, de linkervleugel van de VVD denkt dat ze het is en ook alle PvdA-ers die nog niet in het Willem Drees huis zitten denken dat ze het zijn.

  En dan ondernemers… die zijn er van Harry de Winter t/m Harry Mens, van Joran v/d Sloot t/m Patrick van der Eem.

 5. 18

  @16

  Ik zou het niet meteen gaan afkatten, het hangt er ook een beetje vanaf hoe ze hun concept gaan invullen. Het is maar een slogan. En je kunt je doelpubliek beter te breed omschrijven dan te nauw, toch?