1. 1

  Ik wil hier toch een lans breken, ondanks de te verwachten reacties..komt u maar;). Veel van deze kinderen zijn hier geboren omdat de asielzoekerscentra werkelijk worden overspoeld door (bezielde) jonge advocaten, zonder inkomen (no cure no pay) die iedere bewoner maar lastig vallen soms de ergenis overschrijdend, wolven in schaapskleren. Zelf heb ik kinderen zien groeien van 0 tot 7, maar wetende wat er achter de ruggen van deze jonge mensen gebeurt loop ik wel eens rood aan, links en rechts btw. Deze mannen/vrouwen maken misbruik van de naiviteit van de nieuwkomers en veroorzaken door steeds maar weer verwachtigen te scheppen en het uiteindelijk onomstotelijk lot naar voren te schuiven meer leed dan noodzakelijk, maar wat is noodzakelijk…ik weet het niet maar het gevolg is dat in jarenlange juridische strijd kinderen worden geboren die op lokale scholen zitten..vriendjes maken zich thuis voelen etc…en dan de pijn.

  Voor mij mogen die advocaten de ple in ( wel doortrekken)

  Ik geef geen oordeel over de procedures maar over de instelling van deze rechtspersonen.

 2. 2

  Dat is een interessant aspect Larie.
  Zijn die advocaten ergens te bereiken? Kan Sargasso wellicht een ander licht laten schijnen op de zaak.

  Alhoewel die poster wel tegen mijn raam gaat, want Verdonk en haar beleid mag van mij ook door de plee. Ik heb wel weer zin een maatschappijbrede neutronenbommen actie soort van.

 3. 3

  Mee eens wat de ple aangaat @Carlos maar kan geen verdere info geven. Als je als vrijwilliger wat doet op een azc, er zijn er wat alhier, moet je veel tekenen, zoals een gevangenisbewaarder in een penentiaire inrichting…faute pas en tegen de muur.
  Dichtgenaaide lippen.
  Kskuus…niet echt fijne toestand ik ben enigszins uit balans geraakt door mijn ervaringen daar.

 4. 5

  Maar feit blijft dat deze mensen het slachtoffer zijn van ons systeem…

  En Carlos, hoeveel kans geef jij het dat er straks 500.000 Nederlanders hiervoor neutronenbommenachtige acties gaan ondernemen?

 5. 6

  We hebben het té goed misschien Spuyt?,..een volle maag ontneemt iedere lust te demonstreren? En alleen de dood die zo nu en dan roet in het eten gooit….

 6. 7

  Jullie hebben gelijk Spuyt12 en YP, ik was dronken toen ik dat zei. Soms als ik gedronken heb zie ik positieve vergezichten, inmiddels sta ik weer met beide benen op de grond.

  ..waar kan ik nou zo’n poster bemachtigen?

 7. 12

  Nu is het wel zo dat mijn printer ruikt maar dat heeft een heel andere oorzaak (ok ok, er is een glas chocomel overheen gevallen) maar gelukkig doet hij het nog wel.

  In normaal gesproken gewoon een optie van de printer, print in grayscale.