1. 4

  Met Rihanna als running mate zou het in ieder geval veel eye-candy opleveren. Vette schoenen trouwens.

  @2: De vraag is of dat ze dat zelf bedacht heeft, of dat het het werk is geweest van haar PR-manager.

 2. 6

  Ik heb Paris Hilton altijd al een slim meisje gevonden. Iedereen die haar een dom blondje vindt snapt niet dat ze een rol speelt (waarmee ze geld verdient, en een hoop lol heeft).

 3. 7

  Pure brand strategy. Haar ouders steun(d)en McCain. Team McCain dacht haar zonder ‘r toestemming te kunnen “gebruiken” in spot die Obama afschildert als “hip maar geen inhoud”. Zij protesteert daartegen : om haar eigen merk te beschermen + omdat ze ook wel doorheeft dat die Obama momentum mee heeft.

 4. 8

  @7: In de trand van “Niemand zet me weg als een dom blondje, behalve ikzelf!”? Het is in ieder geval wel weer een gevalletje effeciente marketing voor het merk Paris Hilton. In die zin heb ik niet het idee dat het zozeer gaat om merkbescherming, alswel om strategisch goed getimede (hoewel ietwat opportunistische) merkpromotie.

 5. 9

  ROFLOL. Maar inderdaad iets té over-ge-engineered om van haarzelf te komen (of ze loopt ons al jaren te beduvelen en is ze de nieuwe Sasha Cohen/Borat)

  Maar over dat energieplan: is dat nu niet juist precies wat Obama zegt? Bovendien dist ze McCain aanmerkelijk harder dan ‘the other guy’.

 6. 14

  @larie, ik twijfel. Dat je jezelf als dom blondje kunt presenteren is tot daar aan toe, maar om nou vrijwillig dronken achter het stuur te gaan zitten en de bak in te gaan, lijkt me niet horen bij het beduvelen.

 7. 15

  Dat is niet een unieke gebeurtenis toch Guusje, Bernhard..Daerden..kennedy.. etc (.).

  Zij is niet dom maar niet volwassen geworden, veel geld remt de dingen.

 8. 16

  Er is nu serieus een Amerikadeskundige (Ruth Oldenziel) bij NOVA die uitlegt waarom het grappig is dat Paris Hilton voor het uiteenzetten van ‘haar energiebeleid’ zegt dat ze naar Maui gaat om te zonnebadderen.

 9. 19

  Caprio is iemand die naar de mens kijkt maar enkel reageert als ie plast.
  ‘Kijk!’ roept hij dan ‘haha! Hij kan alleen maar plassen. Keer op keer plast ie! Het is telkens hetzelfde: hij plast!’