1. 5

  Het opmerkelijke en door mij niet te vatten is dat zij in de omgang als buuv gewoon is zoals u en ik, warm zelfs. Wie steent en wie niet..ik weet het niet.

 2. 6

  Grrrreat!
  Werkt verder in wat de lijn van vandaag is, die hypperrealo’s met retromediums, met verplichting omtrent humor en als de wiedeweerga plukken uit ons collectief kunstverleden.
  Tovert het een smile op de consument’s face of niet, dat is de kwestie. Samen met: kan je ernaast staan NewYork-converseren met een bruingebrande lipusuctie, en weet ook zij je het gevoel te geven dat ze erbij hoort?
  Dan is het goed, want de agent is tevreden.
  En toch vind ik het persoonlijk pruimbaar goed.
  (al is die meisjesvrouwpapparazzifoto van la Hilton voor ze ‘Paris’ was, wanneer ze kruisdragend uit een auto stapt, het pruimbaarst).

 3. 7

  Scherp gezien @Crachat.
  Een hyperealo is een van de velen die hun speerpunt kiezen. Je mag de VS toegeven dat het “speerpunt kiezen” er als een persoonlijke deugd wordt gezien, vooral als dat zonder subsidies gebeurt. Deze gast weet donders goed dat het medium “interview” ook als iets fijns moet overkomen. Hij maakt dan ook een mooi kunstpraatje voor de vaak. (De interviewer speelt mee). Daardoor wordt de overduidelijke link tussen rottende en afgekapte hoofden en marteling/horror/fascinatie naar het verzwegen rijk verbannen. Goed om geheimzinnig mee te delen met die blonde liposucta.