1. 9

  Vreemd hoe een tekening soms *kristal* helder kan zijn zonder te begrijpen waarom. Dat soort tekeningen wil je aan de muur hangen om er dagelijks langs te lopen in de hoop op een dag het mysterie te ontrafelen. Als het goed is komt die dag nooit.

 2. 12

  Ja, MMMike, DE Hoogerbrugge.
  Ik denk dat het tijd wordt om een bekentenis/verklaring/verhaaltje te doen ter redacteur van Sargasso zijnde: Han is niet meer of minder dan mijn broeder.
  Enkele jaren geleden hebben we elkaar als het ware ontdekt, en een mooie en heftige band is opgenomen. Hield ik van Nederland? Vanaf toen helemaal. Een Belg die houdt van Holland -raarder moet het niet worden.
  Edoch: meer zelfs, -en hier komt de ‘bekentenis’ van het verhaal, uw/jullie Crachàt is niemand minder dan de Dokter Doglin in Han’s Hotel.
  Ik moet zeggen, het was een van de vreemdste ervaringen ooit, jezelf geniaal uitgetekend te zien als geanimeerd figuur… En dan nog als zulk een duister monster als Dokter Doglin… en Goldin.
  Een éér, niet minder, al was het maar omdat het dagrecord van Hotel op 50.000 kliks staat. All them Japanese, -them crazy about Hoogelblugge.
  Hey- ik heb Wim de Bie om zeep geholpen, -wie kan dàt zeggen :-)
  En DegPek, mooi dat je mijn werk zo apprecieert, maar wat Han doet is van zulke andere orde, dat vergelijkingen zowizo niet te trekken zijn, laat staan dat ik zijn werk Hooger (ahum) inschat dan het mijne, echt.

 3. 13

  @Caprio 8,
  DAMN, tja, … zo werkt dat dus niet.
  Heb de laatste 4 nachturen getekend als a man possessed, pakweg 10 gelukten, maar The War On Terror, hoe uitdagend ook als idee, kwam er niet uit.

  Owe you that one.

 4. 15

  Ja… ‘de’ Hoogerbrugge en Crachàt, larie is jaloers op beiden en U heeft wellicht geen idee van Uw impact op mij, op dit moment en niet alleen op het moment van “bekijken” van uw creaties.