Oproep aan iedereen

,

Als freelancer ben ik niet verbonden aan een vast ziekenhuis of vaste instelling, maar ik heb zeker een voorkeur voor bepaalde opdrachtgevers. Dit heeft te maken met de betaling en het feit of een instelling mijn opvattingen over medische ethiek deelt.

Braintrans Inc. is zo’n bedrijf waar ik graag zaken mee doe. Een beetje transplantatie levert al gauw $ 500.000 op en ze zijn zeer modern, liberaal en discreet.

Vorige week belden ze me echter met een verzoek aan mij waarmee ik een beetje in mijn maag zit. Een zeer welgestelde cliënt uit Crawford, Texas, was bereid het tienvoudige betalen, mits zijn behandeling een beetje vooruitgeschoven zou kunnen worden op de wachtlijst. Normaal gesproken doe doe ik daar niet zo moeilijk over, zeker niet als de urgentie van een operatie wordt benadrukt door een aardig financieel gebaar.

Het probleem zit hem echter in het vinden van een geschikte donor. Door het exceptionele brein van mijn cliënt lijkt het ondoenlijk om op korte termijn een passend lichaam te vinden voor deze transplantatie. Een uitgebreide zoektocht in de Dallas Zoo heeft in ieder geval nog geen geschikte kandidaten opgeleverd.

Wie helpt mij uit de brand? Genereuze beloning voor de gouden tip.

Reacties (3)

#1 Joost

Gevonden! Minimale aanpassingen vereist, het model kan alle huidige gelaatsuitdrukkingen van cliënt aan…

  • Volgende discussie
#2 Scalpel

In Dallas stuitte ik ook al op deze diersoort, die op het eerste gezicht zeer geschikt lijkt. Toch wil ik nog even verder zoeken Ik vind het namelijke dierenmishandeling om een chimpansee, toch een van de intelligentere diersoorten, op te zadelen met de stupiditeit van mijn cliënt. Nog andere suggesties?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Joost

Om een beetje in de sfeer te blijven: Een kiwi?

Een plompe loopvogel die niet bijster intelligent is.

  • Vorige discussie