1. 1

  Tjee, sombertjes hee, die titel. Alle neuzen staan toch dezelfde kant op ? En hard gewerkt… is dat geen stapel rapporten ? ECHT LEVEN. Yesss.

 2. 2

  Ik weet niet waar jij werkt Crachàt maar ik vind ‘m geweldig en ik hoop dat het niet aan je dagvulling is gerelateerd ;) En ik ga nou eens niet raden wat je ermee bedoeld. Gewoon een mooie tekening. En de teaser is met de voorbijslaande bladen een waardige!

  Dank.

 3. 3

  Trouwens net je archief weer eens bekeken. Van karikaturaal tot kunst met grote en kleine K. Zo met de vrijdag borrel – een glaasje rode wijn, heeft niets om het lijf – een leuk uitstapje naar een virtueel museum. Mooi hoor.

 4. 4

  drankuwel.
  Ik kijk ook vrij pàf naar die hoop bekrabbeld papier.
  Je wil niet weten waar de echte dingen zijn: zoek, verzopen in bad, verkocht, weggegeven, …
  Feit is, zolang Sargasso blijft bestaan, komt er elke vrijdag een tekening bij.
  En als ik eindelijk van mijn graphiet kan leven, dagelijks voorwaar.

 5. 8

  ”als ik eindelijk van mijn graphiet kan leven”

  Een stuk van het oor afknippen dan maar?
  Zo van: Weg met de eenheidsworst!
  Elke dag daarná nooit meer als voorheen!

  Ludiek!