1. 1

    Mooi gedaan, maar hij klopt niet. De Nederlandse vlag staat bij de voorstanders van een onmiddellijke wapenstilstand, terwijl Bot heeft gezegd de Israelische acties te ondersteunen en zelfs geen protest wil laten horen tegen de vele burgerslachtoffers. Nederland is dus voor een wapenstilstand “tenzij u het heel vervelend vindt dat we daarom vragen”. Nederland heeft zich heel dapper weer achter de VS en Israel opgesteld. Zeker, we willen een onmiddellijke wapenstilstand, maar alleen als “zij” beginnen. De labbekakkerigheid druipt er weer vanaf…

  2. 3

    Ja, ik stond ook te kijken van de nederlandse houding. Het lijkt erop dat onze regering steeds meer opschuift richting de VS.

    Bij het aantreden was het nog we steunen de VS wel politiek, maar niet militair in Irak, later werden er toch soldaten als “peacekeepers” naartoe gestuurd en nu staat nederland zelfs achter het beschieten van burgers door Israel. De volgende stap lijkt me dat nederlandse F16’s de Amerikaanse bommenwerpers in Iran escorteren.