Ode aan zwangere Britney Spears

Blote Britney Dedication of the life-sized statue celebrates the recent birth of Spears’ baby boy, Sean, and applauds her decision of placing family before career. “A superstar at Britney’s young age having a child is rare in today’s celebrity culture. This dedication honors Britney for the rarity of her choice and bravery of her decision”.

Natural aspects of Spears’ pregnancy, like lactiferous breasts and protruding naval, compliment a posterior view that depicts widened hips for birthing and reveals the crowning of baby Sean’s head.
[desondanks werkplekveilig want het is en blijft Kunst..]

Monument to Pro-Life: The Birth of Sean Preston
Show Dates – April 7 through April 23
Capla Kesting Fine Art is located at:
121 Roebling St, 7-8 – Brooklyn, NY 11211

 1. 5

  @boog
  En wat heeft die berekop te betekenen?

  …David Kesting, the artist studied a bearskin rug from Canada “to convey the commemoration of the traditional bearskin rug baby picture.”

 2. 6

  ja… nou..he.. dit vraagt om een tegenoffensief. Is er een patholoog -anatoom in de zaal ? Kunnen we het dissecteren scalperen en schedellichten, het klinisch proces van het isoleren van geschikte organen voor de handel uit het geexecuteerd soldaat of vrijwillig tbs’r ‘voor de wetenschap’ niet inzetten om die pro-lifers een spiegeltje voor te houden ? Niet alles is Rozegeur en Maneschijn hoor, toevallig en helaas is dat altijd zo geweest. Die roze moederwolk lijkt me er gewoon teveel aan, het is het soort persoonlijkheidcultus die zichzelf geen grote vragen stelt maar een absurd overtrokken perfectonisme, een halfgodendienst, een eredienst aan de maagd, het ‘reine moeder/vrouwbeeld’ kweekt die aan de nuchtere en veel te realististische dagelijkse vernederingen en verkrachtingscultuur van (jonge) vrouwen (vaak nog tienermeisjes) voorbijgaat.

 3. 7

  @nove

  die aan de nuchtere en veel te realististische dagelijkse vernederingen en verkrachtingscultuur van (jonge) vrouwen (vaak nog tienermeisjes) voorbijgaat.

  Jongen (M/V), kom jij de laatste tijd nog wel ‘ns buiten? Zo dat je zomaar ‘ns een praatje met iemand maakt? Da’s goed voor je, hoor..

 4. 9

  @nove

  …maar een absurd overtrokken perfectonisme, een halfgodendienst, een eredienst aan de maagd, het ‘reine moeder/vrouwbeeld’ kweekt…

  Een fundamentalistisch-christelijke inslag is de pro-life beweging niet vreemd *grijns*. Britney – Faust – Spears heeft haar ziel verkocht en prostitueert nu voor dat hemelse instituut.

 5. 11

  Pelayo: en jij, kom jij nog weleens in NO GO AREAS, hier- ter land ter zee en in de lucht ? Right here and abroad ?
  In een penitentaire inrichting, een marinefregat ? En de pissteegjes, een cruiserplek, de sleezy hotel ketens? De down and out jukeboxjoints, Skid Row is still no pressious Antiquity, bro.

  Kun jij je altijd en overal zo makkelijk verstaan met de gebruikelijke mores ter plekke ?
  Je komt dan zeker zeer soepel in de flow of things, je schikt je, hoe dan ook.
  Ik weet niet of ik me per se afgunstig moet zijn op zo’n merkwaardig, grappig talent.
  En ja hoor, ik spreek weleens mensen maar ga ze veelal ook uit de weg. Omdat vaak werkelijke intimiteit, een gedeeld samenzijn, niet tot stand kan komen door allerlei drempelwerking, cliches en taboes, waar ik geen tijd, nou ja minder geduld mee heb, steeds minder berei voel om energie in te investeren om ze voor de ander uit de weg te ruimen. Ben geen hulpverlener.

  Komt bij, ik ben aan een zekere solitaire leefwijze gewend.

 6. 13

  “her decision of placing family before career.”

  Had Britney’s moeder dat maar gedaan! – gelukking maakt Britney haar moeders fouten goed.

 7. 14

  Oh , u suggereert, Carlos. En voor wie is de suggestie bestemd.

  (Calos voice) Voor wie de schoen past, lekker vaag blijven.

  ehh, voor wie de schoen past natuurlijk, dombo.

  zonder dollen, als u mij die ‘verwrongenheid’ (des werelds, the male fucking mind) verwijt kent u me slecht.

  Ik heb hoegenaamd niets tegen vrouwelijk naakt, daar kan ik erg van genieten. Iets atletisch gebouwde meid, een sportief lichaam met dito geest, dat is best fijn.

  Als het ergens over moet gaan is het mijn naaktheid tegenover hen, ik in adamskostuum tegenover haar.
  Dat is niet altijd even gemakkelijk of zo vanzelfsprekend
  al dat ik me wens.

  En dat staat buiten geweld en opdringen en moeten binnendringen, onvrijwillige penetratie, meiner gute Herr Carlos.

 8. 16

  Maar goed nove, om mijn goede wil te tonen staat sinds vanochtend Stroomopwaarts bij de nederlogs. Als startsein van een grotere revisie van de linklijst, hier en zoz.