1. 3

  Het is voor een mormoon als Romney waarschijnlijk sowieso geen goed idee om Jezus er in zo’n context bij te halen. Zijn geloof ligt nogal gevoelig in de orthodox-christelijke heartlands.

 2. 4

  Het is een sterk spotje omdat het Romneys claim dat hij als zakenman weet hoe hij banen moet creëren direct ondermijnt, en Romneys patriottisme in twijfel trekt. Banen naar China sturen, dat ligt gevoelig bij de Amerikaanse werkman.

 3. 12

  Lijkt me electoraal niet echt uitbuitbaar. In het openbaar zullen weinigen het toegeven (al moeten die queers niet denken dat ze ook kunnen trouwen), maar stiekem vinden de meeste Amerikanen dat best oké en gestemd wordt er toch geheim.

 4. 15

  N.a.v. ‘Obama is winning’enz., door Michael Tomasky, correspondent van Newsweek/Daily Beast.

  Of de GOP met Romney wint of verliest, dat verhaal van Tomasky zit zo gekunsteld in elkaar dat het alleen nog maar kan worden begrepen als ‘peptalk’ voor radeloze Democraten onder elkaar. Romney doet niet ter zake. Wat een geklets.

  Bij de a.s. USA presidentsverkiezingen zal een Historische Fout worden goed gemaakt, stembusfraude niet meegerekend. Gezien zowel de morele ‘kwaliteiten’ van de huidige USA President alsmede de aard van zijn vaste aanhang, moet helaas met zo’n malversatie rekening worden gehouden. Een van zijn zeer naaste DOJ medewerkers zit al met een been in de gevangenis, dus…

  En o ja, die Tomasky! Lijkt een JournoList. Werkt bij Newsweek, en dat is naar ik weet een weekblad van de Democraten. En zo wordt veel transparant.