1. 3

  @BCN: Tjezus, dat geloof je toch niet! Ik had er nog niet echt op gezocht. Maar die MSM is toch wel grof achterlijk bezig door gewoon die kop 1:1 over te nemen.
  Wel weer een punt voor het CDA.

 2. 7

  Gisteren stond er nog een veel fouter onderzoek in de NRC, van de universiteiten van Utrecht en Leiden.

  Er zitten op dit moment vier keer zoveel mensen vast als in 1985. De toename kwam vooral door jongeren, vreemdelingen en TBS’ers.

  Nederland is “verworden tot een land dat zijn problemen met minderheidsgroepen en probleemgroepen oplost door hen op te sluiten.”

  Het stond er echt! De criminaliteit was volgens de onderzoekers niet toegenomen (!), men zei niets over de explosie aan sociale budgetten, en niets over de langere straffen die steeds gangbaarder worden. Er zijn kennelijk nog reservaten in Nederland waar de ‘wetenschappers’ een politieke mening mogen publiceren zonder rekening te houden met de feiten.

 3. 8

  Ik heb altijd gedacht dat Amsterdam een congregatie was van revolutionairen, joden en restanten van onze overzeese gebiedsdelen.
  De VU heeft klaarblijkelijk veel goed zendingswerk verricht. Zijn VU-maatjes Andre en Wouter ook ‘vrienden’ ?

 4. 9

  @nette heer: De criminaliteit is in ieder geval niet toegenomen. Waar baseer jij je uitlatingen op? Op je gevoel? Op de toegenomen perceptie van criminaliteit?

 5. 10

  @Spuyt12
  Geweld en vernieling nemen toe, met 25 – 60% in tien jaar. Vermogensmisdrijven nemen af, maar alleen omdat niemand meer aangifte doet. Ga maar naar het CBS.