Noord Korea heeft kernwapens

Noord Korea heeft toegegeven wat al lang vermoed wordt: ze hebben Nucleaire wapens.

“Wij hebben deze wapens gemaakt voor zelfverdediging en om de politiek van de Bush administratie tegen te werken”. Zegt het ministerie voor buitenlandse zaken.

Tsja.

Irak had zich netjes ontwapend en werd alsnog binnengevallen. Ik heb zo’n gevoel dat de Noord Koreanen het op deze manier proberen te voorkomen.

Amerika heeft nog geen commentaar.

Update:

Iran belooft iedereen die het land binnen valt dat ze terecht komen in een brandende hel.
Bij de 26e verjaardag van de Islamitische revolutie, verklaarde president Mohammad Khatami dat Iran niet zoals Irak ten onder zal gaan.
Ook gaat Iran door met het bouwen van nucleaire installaties.

Amerika heeft nog geen commentaar.

Jeetje…. Ik voel me steeds veiliger…
Ben benieuwd wat Bush nu gaat zeggen…

 1. 1

  Dit is te groot, dat durft de tot den here bekeerde olie-domme Georgie echt niet aan. Of hij moet echt niet beseffen dat die lui daar echt gek genoeg zijn om hun wapens in te zetten als het moet.

  En zo nodig hebben ze al die hulp toch ook niet, de leiders hebben het immers goed he. Dus geven ze hun bommetje niet op.

 2. 2

  Ik vind het wel sneu, dat die Amerikanen (lekker generaliseren). Gewoon doorgaan op hun huidige koers… Terwijl ze steeds meer vijanden krijgen.
  Je zou toch hopen dat er een lampje ergens gaat branden.

 3. 3

  Lampje branden? Amerika vond eerst de intercontinentale ballistische kernraket uit en toen pas het electrisch licht. En veel, heeel veel later zij vinden uit wiel en vuur.

  Het treiteren van de Bush-administration lijkt mij trouwens ook niet zo’n intelligente zet van Korea.