1. 1

  Moet je je voorstellen hoe ze tegen Brazilië hadden kunnen stunten met die vier spelers erbij.

  Mag dat trouwens wel van de FIFA, uit je ploeg wegsluipen?

 2. 5

  Ze zijn ertussenuit geknepen, ze hebben de plaat gepoetst, ze zijn foetsie, ze hebben de pijp aan Maarten gegeven, ze zijn als sneeuw voor de zon verdwenen… etc.

 3. 6

  Evert ten Napel: die dekselse jongens hebben de Noord-Koreaanse bal aan de wilgen gehangen.

  Zou ie gezegd kunnen hebben.
  Wel goed voor mijn bloeddruk dat ie eindelijk oprot. Qua voetbal

 4. 8

  Lang leve de linkse heilstaat. Zo veel socialer en humaner dan extreem rechtse landen als de V.S of Zwitzerland, je snapt niet dat we dat niet allemaal nastreven.

 5. 9

  Op comment 8 zowat na tot nu toe een weerzinwekkend geginnegap over een duivels regime en een handvol individuen dat probeert eraan te ontsnappen.

 6. 10

  Dat duivelse defensie DDR topsportplan in de Nederlanden ligt trouwens wel goed op z’n gat.
  Naar wij dachten.
  En maar zeiken dat die Italiaan geen echte boswachter was.

 7. 13

  @8 het voetbal van zowel Noord Korea, als VS, als Zwitserland, als Nederland laat telkenmale zien dat het over links beter gaat. Enige team dat over rechts mooi scoorde was Brazilie.

 8. 14

  Ook duivels hoe de Kiwi’s de wereldkampioen Italië op 1-1 wisten te houden. Toegegeven, die moesten geen 4 spelers missen, dus dat stunt wat makkelijker.

 9. 15

  @9: duivels regime… kom toch. Zoals Henk van der Meyden zegt: “Je staat er nooit in de file en valt gegarandeerd een paar kilo af.” (bron: AD, maar die krant heeft zijn archief dermate efficiënt om zeep geholpen dat het helaas onvindbaar is geworden)

  En Henk van der Meyden kan het weten, want die heeft Noord-Koreaanse acrobaatjes naar Nederland laten komen en die waren kerngezond.

 10. 16

  Fijne snuiters zijn jullie . Iedere dwerg een van Gelder postuur toewensen qua breedtesport.
  Dat lijkt me nou ook weer niet de bedoeling.