1. 2

  Inderdaad, duidt het kleine piemeltje hier op de profeet? Probeert deze Belg (Belg lieve mensen! Bij het kiezen van ambassades, let op, het betreft hier een Belgisch kunstenaar!) de spot te drijven met Moslims (zie ook het krulstaartje)? Foei!

 2. 5

  naakt zelfs, niet eens een turband op. foei.

  naakt zelfs niet eens een turband op. wat dapper.

  naakt zelfs niet eens een turband op. ik ga mee, Crachat.

  naakt zelfs niet eens een turband op. niet zo bedoeld, sorry !

  naakt zelfs niet eens een turband op. lazerstraalt op.

  naakt zelfs niet eens een turband op. ook wij hebben kapsones. laten we eens kijken wie de grootste heeft….

 3. 6

  Als ze in Holland censuur gaan plegen willen er wel meer mee naar Argentinie volgens mij, de katholieke kerk schijnt overigens over uitstekende vluchtroutes te beschikken.

 4. 12

  LOL. Wat is dat toch met dat toeval vandaag. Ik ben aan het zoeken geweest naar de oorsprong van de lange neus. Think Pinokkio, heksen, sliep uit, Belgische volksverhalen, uitdrukkingen eenen grooten/langen neus zetten/maken/trekken. Hier eindigt het dus.

 5. 13

  @mescaline: In “mijn Engelse periode” had ik een oom, boer en belezen, die een landgoed had ergens onder Bristol. Op dit land stond een verlaten 17e eeuws dorpje waar niemand kwam (hij stond het niet toe aan vreemden) maar ik als belangstellend familielid mocht daar wat rondbanjeren. Alleen tussen die huizen..spooky. Vond in een huis een hoofdgroot uit metalen strippen gewonden “ding”. Meegenomen en laten zien..oh das een Scolds bridle ( die oom wist alles leek het wel) Werd op het hoofd van te veel pratende dames gezet, tong vast en dan werd het stil, zeg maar. Het zat zo strak om het hoofd dat de neus er ietwat geprononceerd uitstak. De bijnaam was dan ook “the long nose”. In de handgeschreven analen van de kerk, die in zijn bieb aanwezig waren werd beschreven welke dames deze straf hadden ondergaan. Ook las ik dat bij zogenaamde mannenpraat de slachtoffers werden aangeduid door een hand met duim tegen de neus te houden. Wellicht is dit wat U zoekt? .

  http://www.shanmonster.com/witch/torture/brank.html